İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Haşmet Güngör

Neyse ,miniymiş. Sadece Ayaz yedi zahir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Nerden çaldın resimleri ? Sağından solundan kesip kesip koymuşsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Nerden çaldın resimleri ? Sağından solundan kesip kesip koymuşsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]

%100 gerçek. Bizde fake olmaz. BElki arkadaşın biride farklı açılarından atar.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Minik bir hafta sonu kaçamaığı..  :)

%C4%B0yi+Yedik+Karikat%C3%BCr%C3%BC.jpg

%100 gerçek. Bizde fake olmaz. BElki arkadaşın biride farklı açılarından atar. ;)

b7a3bc53a8ca6bfe894c3e8a8eab5c57.jpg

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

ca4da8978a326d5fa9077bb052311651.jpg

Aman aman birşey değil ama tadı güzel...[emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

ca4da8978a326d5fa9077bb052311651.jpg

Aman aman birşey değil ama tadı güzel...[emoji4]

Bol kalori var orda dikkat [emoji16]
Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Yönetimden rica ediyorum bu konu akşam 20:00 den sonra görüntülemeye kapatılsın sabah 10:00 da açılabilir. Temelli mafolduk. :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yönetimden rica ediyorum bu konu akşam 20:00 den sonra görüntülemeye kapatılsın sabah 10:00 da açılabilir. Temelli mafolduk. :)

Vallaha kardeşim bu istekte bulunan çokta geçerliliği olmuyor. netcen ohh solu alacan kebapcıda huhaaaaaaaaaaaaaaaa  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Siz yenisiniz sanırım :)

Vallaha kardeşim bu istekte bulunan çokta geçerliliği olmuyor. netcen ohh solu alacan kebapcıda huhaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Esnafa tam destek cuk cuk :))

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Korkumdan ne zamandan beri bakmıyordum bu sayfaya ama yine dayanamadım baktım ve  :rolleyes:  :unsure2: Neyse birazdan gidip Patlıcan musakka yiyeyim bari yemekhanede  :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Korkumdan ne zamandan beri bakmıyordum bu sayfaya ama yine dayanamadım baktım ve :rolleyes::unsure2: Neyse birazdan gidip Patlıcan musakka yiyeyim bari yemekhanede :(

13 gündür bende harekat yapmamışım iyi böyle rahatım nefes alabiliyorum [emoji3]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

13 gündür bende harekat yapmamışım iyi böyle rahatım nefes alabiliyorum [emoji3]

Kesinlikle nefes daha rahat alınıyor Samet  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kesinlikle nefes daha rahat alınıyor Samet :D:D

Abi hamamda kriz riskine karşı az yemek iyidir [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi hamamda kriz riskine karşı az yemek iyidir [emoji23] [emoji23]

Spagetti ister misin?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Spagetti ister misin?

Bende isterim bana ne bana ne  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bende isterim bana ne bana ne  :D  :D

Serhan abi Mevzuyu bana hatırlatırsan cumartesi günü sana izletirim :D ama Bu yazdıklarına pişman olucaksın  :fiuw:

Abi konu başka. Vazgeç gözünü sevem..  ;)  :D

ahaha Çok fenasın yeminle  :D

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Emmi, bu sayfayı ziyaret sonrası, oluşabilecek risklere karşı, bir sigorta ürünü var mı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Emmi, bu sayfayı ziyaret sonrası, oluşabilecek risklere karşı, bir sigorta ürünü var mı ?

Niğde Gazozu tavsiye ediyor :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Niğde Gazozu tavsiye ediyor :)

offffffffff on numaraaaaaa

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi konu başka. Vazgeç gözünü sevem.. ;):D

Ben de istemem hatta hiç sevmem diye yazacaktım nasılda öyle yazmışım anlayamadım [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Serhan abi Mevzuyu bana hatırlatırsan cumartesi günü sana izletirim :D ama Bu yazdıklarına pişman olucaksın :fiuw:

ahaha Çok fenasın yeminle :D

Ya ben yanlış yazmışım klavyeden olsa gerek Samet, pişman olacak bir şey yok yani [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben de istemem hatta hiç sevmem diye yazacaktım nasılda öyle yazmışım anlayamadım [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Ya ben yanlış yazmışım klavyeden olsa gerek Samet, pişman olacak bir şey yok yani [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

[emoji23] [emoji23] [emoji23] beklenen cevap [emoji16]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...