Misafir 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Bu kurban bayramında sadece ciğer yedim. Biliyorum kendimi tutamayacam o yüzden uzak durdum bayramı kilo almadan atlattım şükür [emoji38] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Finish him. [emoji6] Er gün et, er gün et.. Zaamet etmişsin ayvanı kesmeğe, ülece yatıraydın mangalın üstüne... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 Zaamet etmişsin ayvanı kesmeğe, ülece yatıraydın mangalın üstüne... Dün tahlil yaptırdım. Bu gün sonuçlar belli olacak. Bakalım kuzu bize nelere mal oldu? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 (düzenlendi) 20 Eylül 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 Samet o sucuk ısıl işlem görmüş, biraz da boyalı gibi. Mümkünse doğal fermente sucuk tercih et. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 Samet o sucuk ısıl işlem görmüş, biraz da boyalı gibi. Mümkünse doğal fermente sucuk tercih et. Abi işi biliyorsun. Degistirttik zaten sucuğu Ankara da her hafta burda Kahvaltı yapıyoruz Samet o sucuk ısıl işlem görmüş, biraz da boyalı gibi. Mümkünse doğal fermente sucuk tercih et. Ekledim [emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 kraker Ben bi Şoka gidip geleyim [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Tatlımı, Tuzlumu sorma ne tadı var ne tuzu Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 sorma ne tadı var ne tuzu Devro,senin gibi bir Gurmeye yakışmadı Facede çekilişlere katılmak [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Paylaşım yok diyip fırçayı yedik. Gurme yemek OSSO BUCO yapıyorum 2 saate kadar pişer resmini ekliyecem. Kerem, gel de gurme yemek nasıl olur gör. 2 saate resimler gelmez ise bilin ki yaktım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Çok güzel oldu. Yaşım tutsa, İtalyanlar transfer ederlerdi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Devro,senin gibi bir Gurmeye yakışmadı Facede çekilişlere katılmak [emoji23][emoji23]Yakalandik mi[emoji23] Kendim icin degil [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Yakalandik mi[emoji23] Kendim icin degil [emoji16] Ekip olarak bekliyoruz [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Çok güzel oldu. Yaşım tutsa, İtalyanlar transfer ederlerdi. Eline sağlık, afiyet olsun abim. Buradan bakıldığında "et yahni üzerine 1 dilim kalamar" konmuş gibi duruyor. Kalamarı mındar etmemişsindir umarım. Şaka bir yana, sunum daha güzel olaymış çekiciliği artabilirmiş. Dana inciği koy düdüklüye, 30 dakikada tamam. Ben yaparım bunu. Daha önce birkaç defa duymuştum ismi ama bilmiyordum ne olduğunu. Osso Bucco: İtalyan usulü dana incikmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Çok güzel oldu. Yaşım tutsa, İtalyanlar transfer ederlerdi. Yapma bunu ihtiyar! kırk tane laf sokarlar şimdi, birazdan kalori uzmanları, diyetetik uzmanları, gastronomi uzmanlarıyla dolar bura!!! Otur, ye, kalk git işine bak! Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Yapma bunu ihtiyar! kırk tane laf sokarlar şimdi, birazdan kalori uzmanları, diyetetik uzmanları, gastronomi uzmanlarıyla dolar bura!!! Otur, ye, kalk git işine bak! İşini bilin abi . Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Bu gençler kiiim, Gurmelik kim Mükremin.( Zati hiç genç gurme yoktur ) Dana incik der geçerler işte. Halbuki; Bizim yemekler de İlik kültürü kemiği hüpletmek den öteye geçmez. Osso Bucco da ilikli kemik şarttır. İnciği mühürlemek de olmaz ise olmazdır.Mühürlenen incik öz suyunu hapsederek lezzetini korur. Tam kramelize aşamasın da kavrulan soğanla etkileşim için de olan baharatların kısık ateş de 2 saatlik pişim de ete geçen rayiha ,iliğin de absorbesi ile tadıyla damak da lezzet patlamalarına yol açar. Neyse ki google var da, bir şeyler okuyorlar. Yine de düdüklüde haşlayıp "Aha işte dana incik" diyorlar Yine de Kerem de azim ve yetenek var, Şu klasik Turkish mangal olayına kendini fazla kaptırmaz ise ilerde Gurme olabilir. Sunum için haklı. Mutfakta kalmam ,vizem bitmiş idi. Pilav da " Kafayı mi yedin. Bu saat de mor patates nereden bulacan" diyen hanımın, hemde altına değil yanına koyan , yerel katkısı idi. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Sen bana bakma abi.. Eleştirisel gurmeyim ben. Çubuk kraker gurmemiz var. Fake gurmemiz var. Dudaklı gurmemiz var. Alarmı çalan gurmemiz var. Var da var. Geçen bir benzerini, döküm tencerede, incikle olmasa da dana rosto eti ile, şaraba yatırıp, 4 saat süreli pişirerek yapmıştım. Tabi herşeyi paylaşamıyoruz burada. Tavsiye ederim. Dene. Yorum bağlantısı
Recommended Posts