Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Hiç bişi yapamaz. O tek, biz hepimiz dalarız. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Pamuk şeker gibi adamı zebani yaptınız yahu [emoji56] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Pamuk şeker gibi adamı zebani yaptınız yahu [emoji56] Görmeden, resimden mesimden, kulaktan dolma bilgilerle kime sorsan melek der tabi.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Pamuk şeker gibi adamı zebani yaptınız yahu [emoji56]Ah samet ahh uzaktan DAVUL'un sesi hoşgelir Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Görmeden, resimden mesimden, kulaktan dolma bilgilerle kime sorsan melek der tabi.. [emoji53] yok artık Ah samet ahh uzaktan DAVUL'un sesi hoşgelirVay be çiğ köfteleri yerken iyiydi ama Sanki [emoji12] [emoji379] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 İçin rahat olsun kardeşim. Benden yana sorun olmaz. Gerekirse o sırma arkadaşa karşı siper ederim gövdemi size. Senin gövde bizim mahalleye siper olur lan Ah samet ahh uzaktan DAVUL'un sesi hoşgelir Bizim orda, salatalığa gelince kıtır, kıtır derler bildin mi? [emoji53] yok artık Vay be çiğ köfteleri yerken iyiydi ama Sanki [emoji12] [emoji379] Nankör bunlar Samet'im, boşver sen bunları Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Senin gövde bizim mahalleye siper olur lan Bizim orda, salatalığa gelince kıtır, kıtır derler bildin mi? Senden bekleneni yaptın ve çirkinleştin. Gerçek yüzünü Samet inde görmesi iyi oldu. [emoji53] yok artık Vay be çiğ köfteleri yerken iyiydi ama Sanki [emoji12] [emoji379] Gördün kardeşim. Bak ettiği laflara.. Lanlı lunlu hakarete varan şeyler. Hiç tasvip etmediğimiz olaylar. neyse ki Moderatörüm. Dur alıyım aklını 2 dakkada.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Senden bekleneni yaptın ve çirkinleştin. Gerçek yüzünü Samet inde görmesi iyi oldu. Gördün kardeşim. Bak ettiği laflara.. Lanlı lunlu hakarete varan şeyler. Hiç tasvip etmediğimiz olaylar. neyse ki Moderatörüm. Dur alıyım aklını 2 dakkada.. Resim paylaşmaya başlayayım mı Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Resim paylaşmaya başlayayım mı O sıra biz armut topluyorduk değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 O sıra biz armut topluyorduk değil mi? Tek fotoyla madara ederim [emoji57] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Afiyet olsun kardeşim. Özümüze döndük şükür.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 afiyet olsun,gözümüzün içine sok etleri hemen Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Afiyet olsun kardeşim. Özümüze döndük şükür.. Özümuz Son sözümüz [emoji12] afiyet olsun,gözümüzün içine sok etleri hemen Pendik e geldiğim de yanıma gelseydin ağzına da sokardım abicim bi dahakine artık [emoji106] [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 İki kişiye yetti mi o köfte? Hepsini aynı anda getirmiyorlar. Azar azar. Soğumasın diye. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Hepsini aynı anda getirmiyorlar. Azar azar. Soğumasın diye. Beni de böyle kandırmıştın. Yarım kova ekmekle salata yedik, döndük. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Beni de böyle kandırmıştın. Yarım kova ekmekle salata yedik, döndük.Senin iyiliği düşünmüş salata ye hep sen Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Senin iyiliği düşünmüş salata ye hep sen Lbg Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Lbg[emoji23]neyse kıyamam sana bizde yarın yaparız aslanım sen merak etme Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Beni de böyle kandırmıştın. Yarım kova ekmekle salata yedik, döndük. La sana yedirdiğimi kimseye yedirmedim ben. Kıymetini bil. [emoji23]neyse kıyamam sana bizde yarın yaparız aslanım sen merak etme Afiyet olsun kardeşim. Yakışır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts