Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah bunun.. Korkutacağını mı sandın? Kapı gibi gardaşlarım var Angara da. Adamına göre muamele, kimine tost kimine kavurma Ortalık nankör olmuş hep [emoji23] Çok pislik çıktı bu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Adamına göre muamele, kimine tost kimine kavurma Çok pislik çıktı bu Trakyalıyım. Kanımda çingenlik var. Akıllı ol. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Trakyalıyım. Kanımda çingenlik var. Akıllı ol. Ben de Urfa'lıyım biliyorsun değil mi? Yorgan falan... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ben de Urfa'lıyım biliyorsun değil mi? Yorgan falan... Gördük. Yerde yatırdın, delik yatakta. Ekmek yok, yemek yok, su yok. Urfa' lısın ezelden... Anadolu insanını yanlış tanıttın bize. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Gördük. Yerde yatırdın, delik yatakta. Ekmek yok, yemek yok, su yok. Urfa' lısın ezelden... Anadolu insanını yanlış tanıttın bize. Yerde mi ? Damda yatsaydınız Urfada damda uyumak meşhurdur yazları Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Yerde mi ? Damda yatsaydınız Urfada damda uyumak meşhurdur yazları Urfa ya gideydik damda, yerde, bahçede, tarlada.. HEr yerde yatsak sesimiz çıkmazdı Samedim. Ama Ankara ya, metroplün, medeniyetin, Türkiyenin başkentine gittik. Oralarda yerde yatmak.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 (düzenlendi) Gördük. Yerde yatırdın, delik yatakta. Ekmek yok, yemek yok, su yok. Urfa' lısın ezelden... Anadolu insanını yanlış tanıttın bize. Kendi yatağımda yatırdım seni nankör Trakya'lı. Çorlu'ya kadar geldim de gece geri postaladın beni, yatırmadın bile 7 Eylül 2016 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Kendi yatağımda yatırdım seni nankör Trakya'lı. Çorlu'ya kadar geldim de gece geri postaladın beni, yatırmadın bile "Eray vurdu gol olduuuu" Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Kendi yatağımda yatırdım seni nankör Trakya'lı. Çorlu'ya kadar geldim de gece geri postaladın beni, yatırmadın bile Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Boşver Samet. Arkadaş aklı sıra zeytinyağlık yapıp üste çıkmaya çalışıyor ama yemezler. King gibi, Fatih Başkan gibi, kapı gibi şahitlerim var evelallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 2 hafta önce İstanbul'a gittim. Oradan da bu kilolu vatandaşı görmeye Çorlu'ya geçtim (ısrarlar üzerine) Gece o yorgunlukla geri postaladı beni İstanbul'a. Allahtan Hazal merhametli çıktı da karnımı doyurdu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 2 hafta önce İstanbul'a gittim. Oradan da bu kilolu vatandaşı görmeye Çorlu'ya geçtim (ısrarlar üzerine) Gece o yorgunlukla geri postaladı beni İstanbul'a. Allahtan Hazal merhametli çıktı da karnımı doyurdu Neden fiziksel durumları devreye sokuyorsun arkadaşım? Kilolu milolu? Ayıp değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Neden fiziksel durumları devreye sokuyorsun arkadaşım? Kilolu milolu? Ayıp değil mi? Ayıbını örtme arkadaşım, lafı değiştirme. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ayıbını örtme arkadaşım, lafı değiştirme. 1 gram et, bin ayıbı örtermiş. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ayıbını örtme arkadaşım, lafı değiştirme. Safranbolu ya gel ben seni yatırırım [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 1 gram et, bin ayıbı örtermiş. Baharatta sucuğun ayıbını örtermiş, bildin mi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Baharatta sucuğun ayıbını örtermiş, bildin mi? Peki amerikanların meşhur bir lafı vardır. Bildin? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Et yemekleri kırataneye dönmüş [emoji23]Sende geldin okeye dönelim [emoji38] [emoji38] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Et yemekleri kırataneye dönmüş [emoji23] Ver kızı, al papazı, ver ası, al bacağı.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ekip tehlikeli samet sen ankarada olanlara şahit olmadın [emoji15] Ver kızı, al papazı, ver ası, al bacağı.. Sizin sırma saçlıyla Oyununuza gelmem atışıp atışıp sonra bize döner olay kumara hayır[emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ekip tehlikeli samet sen ankarada olanlara şahit olmadın [emoji15] Sizin sırma saçlıyla Oyununuza gelmem atışıp atışıp sonra bize döner olay kumara hayır[emoji23] İçin rahat olsun kardeşim. Benden yana sorun olmaz. Gerekirse o sırma arkadaşa karşı siper ederim gövdemi size. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ekip tehlikeli samet sen ankarada olanlara şahit olmadın [emoji15] Sizin sırma saçlıyla Oyununuza gelmem atışıp atışıp sonra bize döner olay kumara hayır[emoji23] Ozaman okeyi vurup kaçalım dönmek tehlikeli gibi [emoji48] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Ozaman okeyi vurup kaçalım dönmek tehlikeli gibi [emoji48] Yancılar ödüyor bizim köyde hesabı. Ona göre. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 İçin rahat olsun kardeşim. Benden yana sorun olmaz. Gerekirse o sırma arkadaşa karşı siper ederim gövdemi size. Allah razı olsun dicemde o koca gövde gitmiş bi dal kalmış sırma saçlı o gövdesi ile ikimizide yer üstüne şalgam içer hep bıraktığı sigarayı yakar keyif çatar [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts