Misafir 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 öğlen götürdük kendilerini. Big Alexander [emoji48] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 Kuzu külbastı. Telde yapmayı sevmiyorum ama mecbur kaldık [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 Big Alexander [emoji48]samet gel kardeşim Mersin'e gidelim yiyelim beraber. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 samet gel kardeşim Mersin'e gidelim yiyelim beraber.Eyvallah abim sağolasın yemis kadar oldum [emoji56] [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 İstanbul buluşmasına gidemedim. Etsiz kalma korkusu sardı dört bir yanımı.. Bende korkularımı yendim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Sabah sabah o kalamar ne güzel göründü gözüme [emoji15][emoji39] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Sabah sabah o kalamar ne güzel göründü gözüme [emoji15][emoji39] Öğlen gel yiyelim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 (düzenlendi) Öğlen gel yiyelimSanki çıkabiliyorumda inadınamı söylüyosun [emoji17] yoksa sen mi yapıcan öyle bi meziyetin varda şimdiye kdr niye söylemedin 7 Eylül 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Sanki çıkabiliyorumda inadınamı söylüyosun [emoji17] yoksa sen mi yapıcan öyle bi meziyetin varda şimdiye kdr niye söylemedin Kaçak çaydan başka bişey yapamıyor o. Sallıyor. Sakın inanıp uyma ona sen kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Kaçak çaydan başka bişey yapamıyor o. Sallıyor. Sakın inanıp uyma ona sen kardeşim. Duygularımla oynuyo [emoji19] doğru dedin bi kaçak çayı var bide çiğ köftesi kıytırık gerisi tırt bu sırma saçlı arkadaş yerine iyi yemek yapmayı bilen buralarda oturan iyi dostlarımız yokki kaldık buna [emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Kaçak çaydan başka bişey yapamıyor o. Sallıyor. Sakın inanıp uyma ona sen kardeşim. Dünyaları yedin nankör! Duygularımla oynuyo [emoji19] doğru dedin bi kaçak çayı var bide çiğ köftesi kıytırık gerisi tırt bu sırma saçlı arkadaş yerine iyi yemek yapmayı bilen buralarda oturan iyi dostlarımız yokki kaldık buna [emoji17] Sen bence şansını zorlama Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Duygularımla oynuyo [emoji19] doğru dedin bi kaçak çayı var bide çiğ köftesi kıytırık gerisi tırt bu sırma saçlı arkadaş yerine iyi yemek yapmayı bilen buralarda oturan iyi dostlarımız yokki kaldık buna [emoji17] Boş ver sen Eray ı. Ona bel bağlama. Ne varsa Lütfü de var. Ona gözün gibi bak. Koru, kolla.. Kardeşten öte yar yok. Dünyaları yedin nankör! Sen bence şansını zorlama Servet Abi den ve Yasin&Lütfü den Allah razı olsun. Yoksa aç dönecektik koca Angara dan.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Boş ver sen Eray ı. Ona bel bağlama. Ne varsa Lütfü de var. Ona gözün gibi bak. Koru, kolla.. Kardeşten öte yar yok. Servet Abi den ve Yasin&Lütfü den Allah razı olsun. Yoksa aç dönecektik koca Angara dan.. Sorma lütfüde isyan bayrağını çekti elini hiç bişeye sürmüyo [emoji23] bu gazı verdi verdi kaldım kendi kendime ama sabaha havasını inen yatak konusu aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum resmen sabotaj [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 (düzenlendi) Boş ver sen Eray ı. Ona bel bağlama. Ne varsa Lütfü de var. Ona gözün gibi bak. Koru, kolla.. Kardeşten öte yar yok. Servet Abi den ve Yasin&Lütfü den Allah razı olsun. Yoksa aç dönecektik koca Angara dan.. Masada bi tane zeytin birakmayisindan belli [emoji533] 7 Eylül 2016 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Adam süzülmüş [emoji15]bi deri bi kemik kalmış Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Adam ne zayıflamış yaa süzülmüş erimiş yüzü küçülmüş. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Sorma lütfüde isyan bayrağını çekti elini hiç bişeye sürmüyo [emoji23] bu gazı verdi verdi kaldım kendi kendime ama sabaha havasını inen yatak konusu aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum resmen sabotaj [emoji23]King'in eseri o, hep yuz ustu yatiyormus [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 King'in eseri o, hep yuz ustu yatiyormus [emoji23]ZuAhahhahahahahah eser ve yüz üstü derken valla king seni keser benden söylemesi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Sorma lütfüde isyan bayrağını çekti elini hiç bişeye sürmüyo [emoji23] bu gazı verdi verdi kaldım kendi kendime ama sabaha havasını inen yatak konusu aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum resmen sabotaj [emoji23] Düşün, o akşamda kalacaktı belki adam. Ama düşünsene, gece yiyecek bişey yok. İçecek bişey yok. (Onun demesi) Sabah kalkıyoruz Servet abim yerlerde, yatak inik. Stepne ile idare etmiş garibim. Onu geçtim akşam evde bişey yok demişti ya, sağolsun Servet abim (King lakabı nasıl hak edilmiş anlaşılıyor) tostlarımızı hazırlamış. Birer bardak sütümüz yanında. Oh mis. King olmasa, aç perişan yaban ellerde harap ve bitap düşmüş olacaktık. Ertesi akşamda sizlerden Allah razı olsun. Yoksa Angara ayazında nolurduk bilinmez. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Düşün, o akşamda kalacaktı belki adam. Ama düşünsene, gece yiyecek bişey yok. İçecek bişey yok. (Onun demesi) Sabah kalkıyoruz Servet abim yerlerde, yatak inik. Stepne ile idare etmiş garibim. Onu geçtim akşam evde bişey yok demişti ya, sağolsun Servet abim (King lakabı nasıl hak edilmiş anlaşılıyor) tostlarımızı hazırlamış. Birer bardak sütümüz yanında. Oh mis. King olmasa, aç perişan yaban ellerde harap ve bitap düşmüş olacaktık. Ertesi akşamda sizlerden Allah razı olsun. Yoksa Angara ayazında nolurduk bilinmez. Bunun sana bir geri dönüşü olacak elbet Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Bunun sana bir geri dönüşü olacak elbet Gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah bunun.. Korkutacağını mı sandın? Kapı gibi gardaşlarım var Angara da. Yorum bağlantısı
Recommended Posts