İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Murat Altay1

Tantuni

Tantuni, Mersin'e has bir dürüm çeşididir.

Bugün tüketilen tantuni iki çeşit etle yapılır. Sadece et içeren dürüme biftek, hem et hem de kuyruk yağı içeren dürüme ise tantuni denir. Bu fark özellikler tantunicilerde öğün ısmarlarken önem kazanmaktadır. Ayrıca son dönemlerde yoğurtlu tantuni de tantuni dükkanlarında satışa sunulmaktadır.

znlrjj.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Cag kebabı ama olmamış [emoji53] üzgünüm en zayıf halka secildiniz konuyu terk edebilirsiniz [emoji12]

Dipnot: Söylemeden edemeyeceğim o yemeğin yanında o kendinden geçmiş salatayı getiren isletmeciyi burdan kınıyorum [emoji23]

Cağ kebap yanında bulgur vs olmaz, lavaşa sarar parça parça yersin   ;)

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Usta koymuş sen yeme kardeşim[emoji23]

koyulmaz ustada işi bilmiyor demekki  :D bizim orda yesen böyle olmazdı işte

Yorum bağlantısı

koyulmaz ustada işi bilmiyor demekki :D bizim orda yesen böyle olmazdı işte

Ben bunu Erzurum da askerlik yaptığımda çok yerdim :) Şaka gibi Erzurumda ki mekan Karabük e yer açtı ve biZim Usta Karabük e yerleşti :) harbi sizin usta bilmiyor bu işi Asıl burda yesen böyle olmazdı [emoji23]
Yorum bağlantısı

Ben bunu Erzurum da askerlik yaptığımda çok yerdim :) Şaka gibi Erzurumda ki mekan Karabük e yer açtı ve biZim Usta Karabük e yerleşti :) harbi sizin usta bilmiyor bu işi Asıl burda yesen böyle olmazdı [emoji23]

pilav üstü döner mi ki bu yanında pilav olsun  :)

Yorum bağlantısı

pilav üstü döner mi ki bu yanında pilav olsun :)

Ah doğuş ahh,bulgur pilavı olmazsa olmazidir çağ kebabin,deme her yerde bunu,yadirgarlar [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı

Ah doğuş ahh,bulgur pilavı olmazsa olmazidir çağ kebabin,deme her yerde bunu,yadirgarlar [emoji23] [emoji23]

Çağ kebabı böyle servis edilir :)

51e861ec506232d95f5c906a84f158f0.jpg

Yorum bağlantısı

ilk defa duyuyorum abi sen deme bence heryerde söylim  :D kuru fasulye pilav o senin dediğin 

Çağ kebabı böyle servis edilir :)

51e861ec506232d95f5c906a84f158f0.jpg

konu kapatılabilir Samet noktayı koymuş  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Ankara dan misafirim gelmiş, %100 hand made, özel soslu güveç yapmazsam olmaz dedim ve işe koyuldum. Yanında klasik kaşarlı mantar, kızarmış tel şehriyeli bulgur pilavı ve avakado salatası eşliğinde..

410a243e5ac941e98b2d2ade5f6e5c93.jpg

a1d0bfec62c0d440b07046af9957fb8e.jpg

e82e96591df03d5ebbc790ddfea5c8bb.jpg

19061138a4b037ee8c951be506317bd7.jpg

1f4da32569d1490145e6db9d52cd2345.jpg

Yorum bağlantısı

Ankara dan misafirim gelmiş, %100 hand made, özel soslu güveç yapmazsam olmaz dedim ve işe koyuldum. Yanında klasik kaşarlı mantar, kızarmış tel şehriyeli bulgur pilavı ve avakado salatası eşliğinde..

Bişi söyleyebilirmiyim [emoji17]

Yorum bağlantısı

Neyse söylemicem sadece ankardan gelen misafirinin boğazında kalsın onlar sırtındanda göbek çıksın inş [emoji23]

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Gençler düğünde hediye diye gelen döküm tavayı deniyorum

An itibari saat 23:00

Bombardıman mı var çıkalım [emoji4]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...