Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Doğuş Bağ yazdı: pideler soğumasın diye boynundan çantasını bile çıkarmamış abi baksana Samet Daz yazdı: çantaya da atmış bi kaç tane Doğuş Bağ yazdı: yolluk niyetine yav arkadaşın sizin dilinize kimse düşmesin ünlü bir gurme çantası boynunda gezer bu ne ya Doğuş Bağ yazdı: Pendik'e de pasaport gerekiyormu ki? bilmem bize istemiyolar,sen geldin ya soran oldumu Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Hakan Erken yazdı: Paşaport ? Ne paşaport [emoji23][emoji23] az kaldı yakında vizeleri kaldırıcaz Barış Ünal yazdı: yav arkadaşın sizin dilinize kimse düşmesin ünlü bir gurme çantası boynunda gezer bu ne ya bilmem bize istemiyolar,sen geldin ya soran oldumu e gurme olunca tabi göz önünde oluyo insan benden istemezler abi aynı ilçe sınırları sonuçta bende kurtköydeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Barış Ünal yazdı: bizim ora devre etli ekmek bu,yeteri kadar bol etli zaten,orjinali budur,pide değil bu etli ekmek olur kendisi yoo,bildiğin etli ekmek,sivas usulü Çok biliyon ya [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Samet Daz yazdı: Sen seversin abi Samet o nasıl bir etli ekmek anlamadım. Bunu yapan usta yaşıyor mu? Ulen ekmek görünmüyor ki, "ekmekli et" olmuş bu. Demek sen bunu yedin ha. Barış Ünal yazdı: [emoji41] Evet dagılalım lütfen[emoji23] Barış Sametin fotoların altında seninki, tv.deki aşçı adayı yarışmaları gibi sönük kalmış. Büyük talihsizlik. Yine de afiyet olsun, umarım ekmeğin! tadı iyidir. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Mükremin Kocataşkın yazdı: Samet o nasıl bir etli ekmek anlamadım. Bunu yapan usta yaşıyor mu? Ulen ekmek görünmüyor ki, "ekmekli et" olmuş bu. Demek sen bunu yedin ha. Barış Sametin fotoların altında seninki, tv.deki aşçı adayı yarışmaları gibi sönük kalmış. Büyük talihsizlik. Yine de afiyet olsun, umarım ekmeğin! tadı iyidir. Mükremin abi Özellikle söyledim izmirde pek pide anlayışı yok Bizim Safranboluda pide diyince özellikle de kuşbaşılı dediğimizde üstünden etlerin lapır lapır dökülmesi lazım. Burası benim izmir de sürekli geldiğim bir yer ve özellikle tarif ettim bizim oranın pidesini bunların kuşbaşısı aynı kıyma gibi oluyor sağolsun şef kırmadı iri taneli kuşbaşı hazırlamış. ( Normalde hazırmış içi ) Sonuç bu oldu bende çok beğendim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 Mükremin abi bir vurduuuuuu,devreyi bakkala yolladı [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Maç için geldiğimiz Konya'yı boş geçsek olmazdı 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Serdar Yaman yazdı: Maç için geldiğimiz Konya'yı boş geçsek olmazdı Afiyet olsunç. Konya Bolu Lokantasına gitseydin keşke. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kerem Minaz yazdı: Dün akşam ateş beni çağırdı.. Dikkat et yakmasın Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Fotoğraf çekmeyi unuttum,elimde sadece bu var Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kerem Minaz yazdı: O sıra bize laf yetiştiriyordun. Pis kumpasçılar Eray Turan yazdı: Mangaldan sorumlu moderatörler Yemekte şart amma [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 (düzenlendi) Before After 15 Ağustos 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Pek yakında [emoji48] Kestirmeli kuzu tandır Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2016 Paylaş 16 Ağustos 2016 Hakan Erken yazdı: Doğuş,çok pissin [emoji533] motivasyonunu kaybetme abi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2016 Paylaş 16 Ağustos 2016 Doğuş Bağ yazdı: motivasyonunu kaybetme abi İlk olarak senden başlayacağım [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ağustos 2016 Paylaş 16 Ağustos 2016 Hakan Erken yazdı: İlk olarak senden başlayacağım [emoji23] şehir dışındayım ben telefon çekmiyo Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Ağustos 2016 Paylaş 17 Ağustos 2016 elazığa gidip te yememek olmazdı. Elazığ kavurması. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts