İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

İşin şakası bir yana gerçekten durum vahim Erayım. Sıkı bir diyete başladım geçen hafta başından beri. Buralarda görmezsiniz artık beni çok. :)

Diyetse gel sen gel :) Tığ gibi yaparim valla ama acımasızım ona göre tarafını seç :))

Şaka bir yana dikkat et gözünu sevem Keremim

Şuan hiç canım çekmiyor [emoji16] Afiyet olsun abi

Canınız çekmesin diye bu saatte koyduk zaten :)) tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Diyetse gel sen gel :) Tığ gibi yaparim valla ama acımasızım ona göre tarafını seç :))

Canınız çekmesin diye bu saatte koyduk zaten :))

Bana gelsin dogus abi diyette
Yorum bağlantısı

Canınız çekmesin diye bu saatte koyduk zaten :))

Bünye itibari ile tığ gibi olmam imkansız olsa da, hedef 90 Doğuşum..  :biggrin:

Bana gelsin dogus abi diyette su an 25 kg lara yaklastim

Hah işte, 25 kg versem bana yetecek Uğur.  :good1:  :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bünye itibari ile tığ gibi olmam imkansız olsa da, hedef 90 Doğuşum.. [emoji3]

Hah işte, 25 kg versem bana yetecek Uğur. :good1::)

Abii 117 ler den 93 94 lerdeyin
Yorum bağlantısı

Bana gelsin dogus abi diyette su an 25 kg lara yaklastim

Çekirge sen daha yenisin bu işlerde belki sonra  :p  :D

Bünye itibari ile tığ gibi olmam imkansız olsa da, hedef 90 Doğuşum..  :biggrin:

Neler yememen gerektiğini biliyorsundur o zaman dimi janımm  ;)  :)

Yorum bağlantısı

Çekirge sen daha yenisin bu işlerde belki sonra [emoji14] :D

Neler yememen gerektiğini biliyorsundur o zaman dimi janımm ;):)

Dün kontrole gittim doktora. Kesin teşhis: Hiper Tansiyon.. :(

889bd7ae197ff9410fd95561da2113a3.jpg

Yorum bağlantısı

Liste stresine girme relax  ;) Beslenme düzenini değiştir sağlıklı beslen  :good1:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun, ben 12 senedir yani 30 yaşımdan beri hipertansiyon hastasıyım Kerem. Öncelikle tuzdan uzak dur.İlaç verildiyse aksatma ve her gün aynı saatte almaya özen göster. kilo verebilirsen tansiyonun düşer ve rahatlarsın. Yapacak pek birşey yok, bunla yaşamayı öğreneceksin. İlaç kullanmayacaksan beslenme düzenin değişmeli, daha Akdeniz ve Ege mutfağı tarzı olmalı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun, ben 12 senedir yani 30 yaşımdan beri hipertansiyon hastasıyım Kerem. Öncelikle tuzdan uzak dur.İlaç verildiyse aksatma ve her gün aynı saatte almaya özen göster. kilo verebilirsen tansiyonun düşer ve rahatlarsın. Yapacak pek birşey yok, bunla yaşamayı öğreneceksin. İlaç kullanmayacaksan beslenme düzenin değişmeli, daha Akdeniz ve Ege mutfağı tarzı olmalı...

Sağol Cenk abim. İlaçlar devam. Cuma günü hafif bir baygınlık geçirdim. İlaçlar ağır gelmiş ve ani tansiyon düşüklüğü olmuş. Ritim ve tansiyon holter bağlandı. Teşhis Labil hiper tansiyon. Tansiyonum bi 10-6, bi 15-10 falan. Sürekli dansöz gibi oynak. :biggrin: Çok tehlikeli bir görüntü var şuan önümüzde dedi doktorlar. Sonrası yine değiştirdik ilaçları. Şimdi uzun dönem gözlem. 15 gündür diyetteyim. Diyetisyen eşliğinde. 5 kilo verdim. Haftaya da uyku apnesi için tedaviye başlayacağım. BAkalım hedef ciddi kilo vermek ve tüm bu illetlerden kurtulmak. 35 yıl düşünmeden yedik içtik.. Şimdi acısı çıkıyor.  :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Tekrar geçmiş olsun, bendeki esansiyel hipertansiyon. Muhtemelen senin kalp ritmin de hızlıdır. Labil hipertansiyon sonradan yerleşik olabiliyor bildiğim kadarıyla. Aman dikkat. Bu arada ilacın dozajının ayarlanması 1 ayı bulabilir. Ama unutma ilacı kullanman ileride, beyin kanaması felç, kalp vb. riskini çok azaltıyor. Alışırsın ilaç kullanmaya...Moralini yüksek tut, Allah beterinden saklasın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Sağol Cenk abim. İlaçlar devam. Cuma günü hafif bir baygınlık geçirdim. İlaçlar ağır gelmiş ve ani tansiyon düşüklüğü olmuş. Ritim ve tansiyon holter bağlandı. Teşhis Labil hiper tansiyon. Tansiyonum bi 10-6, bi 15-10 falan. Sürekli dansöz gibi oynak. [emoji3] Çok tehlikeli bir görüntü var şuan önümüzde dedi doktorlar. Sonrası yine değiştirdik ilaçları. Şimdi uzun dönem gözlem. 15 gündür diyetteyim. Diyetisyen eşliğinde. 5 kilo verdim. Haftaya da uyku apnesi için tedaviye başlayacağım. BAkalım hedef ciddi kilo vermek ve tüm bu illetlerden kurtulmak. 35 yıl düşünmeden yedik içtik.. Şimdi acısı çıkıyor. :)

Yaş 35 yolun yarısı :) diğer yarısı daha sağlıklı olur inşallah abi. Sen dikkat et diyetine ilacina sonrası devam [emoji8]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...