Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 5 kg de ben aliyim bari Sana yok bundan mahrum kal,yada hemen öğren Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Cumartesi akşamı Taksim deyim, alırım oradan HE mesajı aldın. Adam Cumartesi Taksimde Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bak biliyorsun bizde bebek var ve Eşim gördü. Senin öyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum Hadi gönderme göreyim Sen otur kendin yap nede olsa eğitimini almışsın Hocam haftasonuna araştırma yapıcam lütfen bekleyin ya bak yenge ve çocukları diyince elim ayağım birbirine dolandı Tamam la tamam Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Dışlandım sanki Oysa ben size sarma sarar, börek açar, kebap yapardım Üzdü.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Cumartesi akşamı Taksim deyim, alırım oradan Ahh canım benim...taksim nireya HE mesajı aldın. Adam Cumartesi Taksimde Buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var bir mantıköye götürim onu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Abi sen buradasın sorun yok Burada olmam aç olmamı ve Mantı istememi değiştirmiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Dışlandım sanki Oysa ben size sarma sarar, börek açar, kebap yapardım Üzdü.. Şaka la şaka sarmalı gel Burada olmam aç olmamı ve Mantı istememi değiştirmiyor. Abi bende seninle aynı durumdayım şuan,olsada yesek Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Dışlandım sanki Oysa ben size sarma sarar, börek açar, kebap yapardım Üzdü.. Mantı konusunda sen yapıp göndereceksin bize Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Şaka la şaka sarmalı gel Abi bende seninle aynı durumdayım şuan,olsada yesek Mantı bulamazsak pide buluruz çık gel hallederiz. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Mantı konusunda sen yapıp göndereceksin bize Bir kaşığa 50 adet olacak Mantı bulamazsak pide buluruz çık gel hallederiz. Abi gelmiş kadar oldum çok saol....önceden rezervasyonlu çalışalım bir dahakine Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bir kaşığa 50 adet olacak Abi gelmiş kadar oldum çok saol....önceden rezervasyonlu çalışalım bir dahakine Sen iste ben sana göndereyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Sen iste ben sana göndereyim. Abi iddia etme. Yanılırsın. Fena yanılırsın. Teyzemin yaptığı mantı mantı sevmeyen bana mantı sevdirdi. bu konuda iddialı konuşma diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Abi iddia etme. Yanılırsın. Fena yanılırsın. Teyzemin yaptığı mantı mantı sevmeyen bana mantı sevdirdi. bu konuda iddialı konuşma diyorum. Benim iddam mantı değil pide bir kere. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Sen iste ben sana göndereyim. Eyvallah abim.... mantı yoksa pide var Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Ayrıca teyzenin ellerinden bir tabak mantı yemek için neler vermezdim. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Benim iddam mantı değil pide bir kere. Açlıktan gözü dönmüş Ayrıca teyzenin ellerinden bir tabak mantı yemek için neler vermezdim. Abi her zaman ayıp ettin.... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Açlıktan gözü dönmüş Döndü vallaha. Bisküvi gazoz takılıyorum şu an. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Önceden rezerve yaptırıyorum, cumartesi akşamına Mantı olur, pide olur. Herşey itina ile yenir. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Döndü vallaha. Bisküvi gazoz takılıyorum şu an. Bende az sonra çıkıcam yemeğe,bu konuya yazdıktan sonra kendimi zor atıyorum yemeğe Önceden rezerve yaptırıyorum, cumartesi akşamına Mantı olur, pide olur. Herşey itina ile yenir. Alla alla bosna hersektenmi geliyorsun,yoksa yenibosnadanmı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Benim iddam mantı değil pide bir kere. Pardon abi Ayrıca teyzenin ellerinden bir tabak mantı yemek için neler vermezdim. Burdan İstanbula gidilir 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Önceden rezerve yaptırıyorum, cumartesi akşamına Mantı olur, pide olur. Herşey itina ile yenir. Malzeme akşama bitiyor sabahtan gel. Pardon abi Burdan İstanbula gidilir Şimdi çok daha fazla merak ettim. Hakan ne zaman çağırıyorsun mantıya. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Kayseri daha yakın, hem gider yeriz, hem de paket yaptırır getiririz. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Malzeme akşama bitiyor sabahtan gel. Şimdi çok daha fazla merak ettim. Hakan ne zaman çağırıyorsun mantıya. Abi sabahtan 17 ye kadar eğitim var, sonra boşum.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Burdan İstanbula gidilir Ovvvvv la ne boğaz varmış sende Şimdi çok daha fazla merak ettim. Hakan ne zaman çağırıyorsun mantıya. Abi organize olmak lazım Kayseri daha yakın, hem gider yeriz, hem de paket yaptırır getiririz. Damak ve zevk meselesi abi.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Ovvvvv la ne boğaz varmış sende Abi organize olmak lazım Olalım hemen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts