Haşmet Güngör 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ya MK sen İstanbul'u bilmiyon. "Dünya da mekan. Ahiret de iman" sözününü 2 sin de de mekan ettiler. http://www.ensonhaber.com/zincirlikuyuda-750-bin-tlye-satilik-mezarlik-2013-04-21.html http://www.milliyet.com.tr/rezidans-fiyatina-luks-mezar/ekonomi/detay/1952122/default.htm Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Abi sana yok.... Ancak var. Gel gel hemde deniz ve dağ manzaralı. Yaz kış serin. Ağaçlık doğa içinde Sessiz sakin yerde. Benimkinin yanına sana da yer alayım. Ne iyi olur [emoji222] Bana da +1 deniz manzaralı tercih. Tövbe de abi [emoji23] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Yani,yemekden, bu konuya gelmeyi nasıl becerdik harikayız. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Daaaılın Bu saatte değil herhalde Mert [emoji28] Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Bolu'da kubbe altında yoğurtlu gözleme Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Havayı güzel bulunca memlekete koştuk 1 Mayıs 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Dün harkuladenin herkinde, fevkaladenin fevkinde bir yemek yaptım.. Fotoğraf çekemedim ellerim batıktı. Kremalı kuzu soteli hamur kapamalı güveç gibilerinden bişi.. Bir ara tarifini yazarım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Dün harkuladenin herkinde, fevkaladenin fevkinde bir yemek yaptım.. Fotoğraf çekemedim ellerim batıktı. Kremalı kuzu soteli hamur kapamalı güveç gibilerinden bişi.. Bir ara tarifini yazarım. 4 kişilik için, Malzemeler: 1/2 kg kuş başı kuzu/ dana yada tavuk eti (tercihe göre), 1 büyük baş soğan, 4-5 diş sarımsak, 2 yeşil biber, 1 kırmızı biber, az sıvı yağ, 1 paket krema, 200 gr kaşar, 4 parça (kare şeklinde) milföy hamuru, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı susam yada çörek otu, biraz tuz, karabiber, kekik, nane, 4 adet küçük boy güveç kabı (tek kişilik) Bulunamaz ise 1 büyük boy güveç yada ufak borcam olabilir. Yapılışı: Soğan, sarımsak ince doğranarak etlerle birlikte az yağda tencerede kavrulur. Biberler uzun uzun doğranıp ilave edilir. Pişmeye yakın baharatlar eklenir. Krema ilave edilir, az karıştırılıp ocak kapatılır. KArışım güveçlere eşit miktarda dağıtılır. Üzerine rendelenmiş kaşar serpilir, milföy hamuru ile güveçlerin ağızları kapatılır. Yumurtanın sarısı milföylerin üzerine sürülür. Tercihe göre birer tutam susam yada çörek otu serpilir ve 200 C fırında 10 dakika, milföylerin üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Misafir geldiğinde güzel sunumlu basit bir yemek oluyor.. Afiyet olsun. Görsel alıntıdır! Benzer görünür. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Biz de Fotoğraflar sana ait sanmıştık [emoji23] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Biz de Fotoğraflar sana ait sanmıştık [emoji23] Kesin yaktı yemeği,çaktırmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 ben mi Yok abi dünyayı yiyen adama dedim ( üjbej )[emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Yok abi dünyayı yiyen adama dedim ( üjbej )[emoji23] heee bende dedim benim gibi bir gurmeye böyle soru olurmu Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 heee bende dedim benim gibi bir gurmeye böyle soru olurmu Yarın sabihaya geliyorum sayın gurme Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Yarın sabihaya geliyorum sayın gurme oo hoşgeliyon sametcim,beklerim pendikte olacam Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 oo hoşgeliyon sametcim,beklerim pendikte olacamAbi pekbiyer bilmiyorum aktarma uçuş var 2.5 saat boşluk olacak işte soruyordun sabihaya uçuş yokmu diye Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Abi pekbiyer bilmiyorum aktarma uçuş var 2.5 saat boşluk olacak işte soruyordun sabihaya uçuş yokmu diye gündüz işte oluyorum,saat kaçta gelecen Yorum bağlantısı
Recommended Posts