İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Abi sana yok....

Ancakemoji222.pngemoji222.pngemoji222.png var.

Gel gel hemde deniz ve dağ manzaralı. Yaz kış serin. Ağaçlık doğa içinde Sessiz sakin yerde.

Benimkinin yanına sana da yer alayım.

Ne iyi olur [emoji222]

Bana da +1 deniz manzaralı tercih.

Tövbe de abi [emoji23]

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Yani,yemekden, bu konuya gelmeyi nasıl becerdik :fiuw:   harikayız.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Havayı güzel bulunca memlekete koştuk

969dac104400c25f5936299d66320ac4.jpg

d13bfe7657de24a0cabe1076a76b1aec.jpg

a7e4eb93c7f2b893cf57ea5595b39a45.jpg

77a50247164e84d98145ea1bb0293fe8.jpg

de33a742f0743c4f4eb5087c278d098b.jpg

5c670a2cedd0446e322aeeda6194bf9e.jpg

94549c493d8a59dec33be87d5b9558ca.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Dün harkuladenin herkinde, fevkaladenin fevkinde bir yemek yaptım.. Fotoğraf çekemedim ellerim batıktı.  :biggrin: Kremalı kuzu soteli hamur kapamalı güveç gibilerinden bişi..  :) Bir ara tarifini yazarım.  :ahci:

Yorum bağlantısı

Dün harkuladenin herkinde, fevkaladenin fevkinde bir yemek yaptım.. Fotoğraf çekemedim ellerim batıktı.  :biggrin: Kremalı kuzu soteli hamur kapamalı güveç gibilerinden bişi..  :) Bir ara tarifini yazarım.  :ahci:

4 kişilik için,

Malzemeler: 1/2 kg kuş başı kuzu/ dana yada tavuk eti (tercihe göre), 1 büyük baş soğan, 4-5 diş sarımsak, 2 yeşil biber, 1 kırmızı biber, az sıvı yağ, 1 paket krema, 200 gr kaşar, 4 parça (kare şeklinde) milföy hamuru, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı susam yada çörek otu, biraz tuz, karabiber, kekik, nane, 4 adet küçük boy güveç kabı (tek kişilik) Bulunamaz ise 1 büyük boy güveç yada ufak borcam olabilir.

Yapılışı: Soğan, sarımsak ince doğranarak etlerle birlikte az yağda tencerede kavrulur. Biberler uzun uzun doğranıp ilave edilir. Pişmeye yakın baharatlar eklenir. Krema ilave edilir, az karıştırılıp ocak kapatılır. KArışım güveçlere eşit miktarda dağıtılır. Üzerine rendelenmiş kaşar serpilir, milföy hamuru ile güveçlerin ağızları kapatılır. Yumurtanın sarısı milföylerin üzerine sürülür. Tercihe göre birer tutam susam yada çörek otu serpilir ve 200 C fırında 10 dakika, milföylerin üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.

Misafir geldiğinde güzel sunumlu basit bir yemek oluyor.. ;)

Afiyet olsun. :ahci:

Görsel alıntıdır! Benzer görünür. 

firinda-milfoy-guvec-fotografi-3.jpg

firinda-milfoy-guvec-fotografi-500x333.j

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Biz de Fotoğraflar sana ait sanmıştık [emoji23]

Kesin yaktı yemeği,çaktırmıyor.

Yorum bağlantısı

Yok abi dünyayı yiyen adama dedim ( üjbej )[emoji23]

heee :D

bende dedim benim gibi bir gurmeye böyle soru olurmu :D

Yorum bağlantısı

heee :D

bende dedim benim gibi bir gurmeye böyle soru olurmu :D

Yarın sabihaya geliyorum sayın gurme
Yorum bağlantısı

oo hoşgeliyon sametcim,beklerim pendikte olacam

Abi pekbiyer bilmiyorum aktarma uçuş var 2.5 saat boşluk olacak işte :) soruyordun sabihaya uçuş yokmu diye :)
Yorum bağlantısı

Abi pekbiyer bilmiyorum aktarma uçuş var 2.5 saat boşluk olacak işte :) soruyordun sabihaya uçuş yokmu diye :)

gündüz işte oluyorum,saat kaçta gelecen

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...