Cihat Küçükay 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Efendim bu sabah kahvaltısı pankek, çayla beraber güzel gidiyor ;-) yanında bal, muz, tahin pekmez süper oluyor. Benim için değil tabi, çocukları yüzme kursundan önce iyi beslemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 img.tapatalk.com/d/14/01/19/e7evaja4.jpg Efendim bu sabah kahvaltısı pankek, çayla beraber güzel gidiyor ;-) yanında bal, muz, tahin pekmez süper oluyor. Benim için değil tabi, çocukları yüzme kursundan önce iyi beslemek lazım Afiyet olsun, etleri göremedik amma Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 bildiğin köfte ama tadı güzeldi yediğimiz yerin etrafı at çiftlikleri ile doluydu. Acaba at etimi yedirdiler Deh diyeydin anlardın 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Afiyet olsun, etleri göremedik amma Hocam iki pankek arası sucuk tava yaptım, ama ellerim dolu olduğu için çekemedim, bi daha sefere 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 bildiğin köfte ama tadı güzeldi yediğimiz yerin etrafı at çiftlikleri ile doluydu. Acaba at etimi yedirdiler Bende Eskişehir e giderken buradakilere "istediğiniz birşey varmı Eskişehir den" dediğimde "at eti getir" diyenler olmuştu. Şimdi anlıyorum sebebini Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Araba aldın hadi tatlısını yiyelim tatlı neredeee gözümü açıyorum kebapçıdayız.Arabayı sattım hadi tatlısını yiyelim dediler aha manzara Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Oh manzaraya bak. Kahvaltı önce olmadı şimdi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Araba aldın hadi tatlısını yiyelim tatlı neredeee gözümü açıyorum kebapçıdayız.Arabayı sattım hadi tatlısını yiyelim dediler aha manzara Sanat eseri.İnsan yemeye kıyamaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Hep et hep et nereye kadar. Alın size yemek Mükremin abi diyecek yinemi fırın Abi Rabbim fırın gibi böyle nimet vermiş bize kullanmayalım mı ? Lor peynirden hazırlanmış iç harcı Ustaların maharetli ellerinden 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Boğaz için harcadığımız enerjiyi başka bir şeye harcasaymışız, dünya lideri olurmuşuz. Zaten boğaz konusunda da lider değil miyiz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Başım dönüyor Hocam naptın sen ya Stok. Kalanlara dolaba. Hızır niyetine. Isıt götür Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Hocam hertürlü gideri var. Sabah çayla öğle kola.Akşam ayranla.Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Hocam hertürlü gideri var. Sabah çayla öğle kola.Akşam ayranla.Afiyet olsun. Bak bak bilen biliyor Peynirli pogaca olur Barış bu genellikle çökelekle daha bi güzel olur. Gözleme harcı aslında bu. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Stok. Kalanlara dolaba. Hızır niyetine. Isıt götür Daha sana mantı yolluyacam,dolapta yer var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Daha sana mantı yolluyacam,dolapta yer var mı ? Dolapta yer ne demek bir tane deepfreez var Onun için ben ikinci deepfreez bile alırım Ben mantı sevmezken mantı sevdiren o mantıdan istiyorummmmmmmmmmmmmmmm Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Dolapta yer ne demek bir tane deepfreez var Onun için ben ikinci deepfreez bile alırım Ben mantı sevmezken mantı sevdiren o mantıdan istiyorummmmmmmmmmmmmmmm Oooo iyimiş... Hadi canım o kadar tadı damağından kaldı yani Sen yeterki iste hocam,aynısından gelecek Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Bizde de mantı varmış,şansa bak Ohhh çok şanslı adamsın ya Şu güzelliğe bak Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Ohhh çok şanslı adamsın ya Ciks,market mantisi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Ciks,market mantisi Neyyyyy bu sorunun cevabını mehmet kaya versin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Ohhh çok şanslı adamsın ya Şu güzelliğe bak Hako süperrrrrrrrrrrrrrrr Bak şimdi üzerine kırmızı el yapımı sumakla offff Ciks,market mantisi Neyyyyy bu sorunun cevabını mehmet kaya versin Kalsınnnn kardeş. Ben yemiyorum size afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts