Mehmet Kaya 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 ateş ederim havaya roket atarım Sen bundan bir defa yesen. Haftada bir burdasın. Garanti veriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 [emoji7] [emoji7] [emoji7] abi ne yaptın ya [emoji20] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Sen bundan bir defa yesen. Haftada bir burdasın. Garanti veriyorum.Lbg Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Sen bundan bir defa yesen. Haftada bir burdasın. Garanti veriyorum.Mehmet abi marasta nerde bu lezzet harikasi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Karışık et ve yanında kızarmış bürüksel lahana.. [emoji41] Lahanaları temizledikden sonra benmari usulü buharda haşlıyoruz. Sonra tavada tereyağ eritip lahanaları atıyoruz. Tuz, karabiber, toz kırmızı biber ekleyip hafif kızartıyoruz. İnanın çok değişik ve lezzetli bir yemek oluyor. [emoji6] [emoji106] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Mehmet abi marasta nerde bu lezzet harikasi Müftülük meydanından imamhatipe doğru inerken solda HSBC bankası sağda kebapçı Ferit (yanyanacı Ferit) 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 (düzenlendi) bizimkiler şibörek yapmışlar, sağ olsunlar..:=) Bislmillah.. Samed aramızda yemeği en çok seven Sensin sanırım, bu ne hız :=) 28 Mart 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Şimdiye kadar hep izledim. Bir de ben paylaşayım dedim. Dana bonfile kendileri. Marine ederek denedim bu sefer, daha öncekilerde doğrudan pişiriyordum. Bu da mutlu son. Marinasyon biraz daha yumuşak olmasını sağladı diyebilirim. 5 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 (düzenlendi) Şimdiye kadar hep izledim. Bir de ben paylaşayım dedim. Dana bonfile kendileri. Marine ederek denedim bu sefer, daha öncekilerde doğrudan pişiriyordum. bence dana eti terbiye edilmeden pişirilmemeli.. evde emek harcanarak yapılanlar benim için daha değerli oluyor, ellerinize sağlık, yarasın.. :=) 28 Mart 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Az kaldı bekleyiniz [emoji41] Daha ne kadar bekleyeceğiz? Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Kuzu tandır [emoji3] Trşik kaburga [emoji3][emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Kuzu tandır [emoji3] Trşik kaburga [emoji3][emoji3] Diyarbakırdan sonra burada yediğim hiçbir et yemeğinin tadını beğenmez oldum.Mardinde Kebapçı Rudo'nun da yeri ayrı.Mardin gerçekten et yemekleri konusunda çok iyi.En kısa zamanda olaylar yatıştıktan sonra tekrar gitmek istiyorum oralara. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Kerem seni bir kere dövebilir miyim. Sana canım feda abicim. Döv, böl, söv, öv.. İster öldür ister yak.. Tarif lazım mı? Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Diyarbakırdan sonra burada yediğim hiçbir et yemeğinin tadını beğenmez oldum.Mardinde Kebapçı Rudo'nun da yeri ayrı.Mardin gerçekten et yemekleri konusunda çok iyi.En kısa zamanda olaylar yatıştıktan sonra tekrar gitmek istiyorum oralara. Beklerim Herzaman 7/24 kapım açık [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) Beklerim Herzaman 7/24 kapım açık [emoji3] İnşallah. 30 Mart 2016 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 farkındaysanız genelde evde bana yapılan yemeklerin fotosunu yayınlıyorum, sonra da bana evlen diyorlar, makarnayla yumurtayla mı evleneyim :=) Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) Çanakkale oğlak çevirme,oğlak ciğer kavurma.[emoji39] 30 Mart 2016 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Yusuf hocam sende bi geldin pir geldin valla afiyet olsun ekmekler banilmis [emoji91] [emoji23] Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) Yusuf hocam sende bi geldin pir geldin valla afiyet olsun ekmekler banilmis [emoji91] [emoji23]Ya Abi işler yoğundu fazla bakamıyordum şimdi işler rutine bindi bende boy gösterelim dedim.Adanalıyık et bizden sorulur.[emoji1] 30 Mart 2016 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts