Mehmet Kaya 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Ahci yemek yapar gurme hem yemek yapar hem yer hemde iyi yer baya iyi yer acaip yer yani öyle yer işte [emoji2] [emoji2] [emoji23] [emoji23] Sana hiç yakışmadı abi böyle yemekler ne işin var hakikaten orda yenge mi getirdi zorla yoksa [emoji1] Samet benim hanım benim kafadan ve gittiği 2 mekan var. İkisi haricinde gittiği yerden pek memnun kalmaz. Biri kasap fırın [emoji23][emoji23][emoji23] oğlumda aynı bizim gibi yetişiyor [emoji23][emoji23][emoji23]Ama bugün 3 aile yemeğe gittik. Diğer ikisi illa mekan ciks olsun dediler [emoji35][emoji35] Bugün tezimi tamamladım. Gittiğim hiç bir ciks yerde lezzet tam not alamadı. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Samet benim hanım benim kafadan ve gittiği 2 mekan var. İkisi haricinde gittiği yerden pek memnun kalmaz. Biri kasap fırın [emoji23][emoji23][emoji23] oğlumda aynı bizim gibi yetişiyor [emoji23][emoji23][emoji23] Ama bugün 3 aile yemeğe gittik. Diğer ikisi illa mekan ciks olsun dediler [emoji35][emoji35] Bugün tezimi tamamladım. Gittiğim hiç bir ciks yerde lezzet tam not alamadı. Bugün verimsiz geçmiş vesselam neyse abi Allah uzun ömür versin bol bol kırmızı et yersin [emoji106] [emoji5] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Bugün verimsiz geçmiş vesselam neyse abi Allah uzun ömür versin bol bol kırmızı et yersin [emoji106] [emoji5]aynen Kardeş Aminnnn 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 görünce canım çekti, siz de görün, sizin de canınız çeksin istedim:=)kuzu ciğer/et-şiş ile dürüm ne gider diyeceğim ama sade bile yerim özlemişim köy/ev yufkasını.. 3 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Tanfer kardeşimin tarifi ile mükemmel bir lezzete daha imza attık. [emoji41] Antep işi soğan kebabı.. ... Eline saglik kerem abi harika gorunuyor Nar eksisinin lezzeti nasilda guzel uyum sagliyor dimi soganla ete Offff offff aciktikmi ne Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 biri gurme mi dedi Devre buraları çok ihmal ettin,senin gibi bir gurme bunu yapmamalı [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Devre buraları çok ihmal ettin,senin gibi bir gurme bunu yapmamalı [emoji23] gurmelikte nirvanaya ulaştım,zirvede bırakmak istiyorum bu işi,ama bakıyorum halk beni istiyor Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Eline saglik kerem abi harika gorunuyor Nar eksisinin lezzeti nasilda guzel uyum sagliyor dimi soganla ete Offff offff aciktikmi ne Tekrar sağol kardeşim. Repertuarıma bir şaheser daha kattın. Misafirimiz de vardı. Tabiri caiz ise parmaklarını yediler. Soğanlar lokum gibi olmuş. Farklı olarak biraz kıyma kalmıştı. Kırmızı biberlerin içine koydum biraz. Bir baş sarımsak bütün ortasına koymamın yanı sıra, 1 baş sarımsağı da soydum tepsi içine dağıttım.. Lezzet kat be kat arttı. Nar ekşisi olayına gelince, elimde çok keskin/ ekşi, halis muhlis el yapımı %100 doğal Maraş tan gelme nar ekşisi vardı.. Aşırı ekşi olması sebebi ile korktum ve ölçüyü oldukça azalttım. (3 çorba kaşığı kadar koydum) Lezzete ek olarak birazda soya sosu ekledim sosa.. İyi de yapmışım. Hafif bir ekşilik tadı geçmiş köftelere. Sosun tadı da tam kıvamında olmuş. Yanına birde sebzeli bulgur pilavı yaptı hanım. Ohh mis.. Antep işi soğan kebabı da, Kilis tava gibi beğendiğim, yapımı kolay ve lezzeti harika bir yemek, çok sık yapılacaklar arasına girdi. gurmelikte nirvanaya ulaştım,zirvede bırakmak istiyorum bu işi,ama bakıyorum halk beni istiyor Vedat Milor bile elden ayaktan (!) düştü düşecek. Hala mesleğe devam ediyor. Demek ki senin içindeki gurme aşkı ölmüş abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 gurmelikte nirvanaya ulaştım,zirvede bırakmak istiyorum bu işi,ama bakıyorum halk beni istiyor Esnafı gezerken görmüştüm evet,halkın size olan ilgisi beni çok mutlu etmişti.ama birşey dikkatimi çekmişti kimse sizin selamınızı almıyor yada gömezden geliyordu [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Esnafı gezerken görmüştüm evet,halkın size olan ilgisi beni çok mutlu etmişti.ama birşey dikkatimi çekmişti kimse sizin selamınızı almıyor yada gömezden geliyordu [emoji23] ne alaka,uçan kuşlar bile selamımı alıyodu,yanlış görmüşsün demek Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 ne alaka,uçan kuşlar bile selamımı alıyodu,yanlış görmüşsün demek O an çok açtım,olabilir [emoji23] Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Ankara İzmir arası yolda giden arkadaşlar bilirler Köroğlu tesisleri vardır. Güzel bir tesis elinizin artığı sucuk. Ayranın yanında kaşıkta veriyorlar ki ayranın köpüğünü yeyin diye. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Bu konuya bir daha bakmayacağım. Benim gibi az yemek yiyen, kilosuna dikkat eden, azda olsa gözü doymuş ve oldukça nefsini terbiye etmiş birini bile yoldan çıkarıyor 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Evde, et sote, piav vs yerken aklıma Sizler geldiniz, bencillik yapmayım da yediklerimi arkadaşlarımla paylaşayım dedim (!) :=) 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Hamam sonrası paçaya attık kendimizi[emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Devamı az sonra Kaçın kaçın [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 yandımmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffffff Mehmetim afiyet olsun şifa olsun .bitiyorum bu menüye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts