İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Ahci yemek yapar gurme hem yemek yapar hem yer hemde iyi yer baya iyi yer acaip yer yani öyle yer işte [emoji2] [emoji2] [emoji23] [emoji23]

Sana hiç yakışmadı abi böyle yemekler ne işin var hakikaten orda yenge mi getirdi zorla yoksa [emoji1]

Samet benim hanım benim kafadan ve gittiği 2 mekan var. İkisi haricinde gittiği yerden pek memnun kalmaz. Biri kasap fırın [emoji23][emoji23][emoji23] oğlumda aynı bizim gibi yetişiyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Ama bugün 3 aile yemeğe gittik.

Diğer ikisi illa mekan ciks olsun dediler [emoji35][emoji35]

Bugün tezimi tamamladım.

Gittiğim hiç bir ciks yerde lezzet tam not alamadı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Samet benim hanım benim kafadan ve gittiği 2 mekan var. İkisi haricinde gittiği yerden pek memnun kalmaz. Biri kasap fırın [emoji23][emoji23][emoji23] oğlumda aynı bizim gibi yetişiyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Ama bugün 3 aile yemeğe gittik.

Diğer ikisi illa mekan ciks olsun dediler [emoji35][emoji35]

Bugün tezimi tamamladım.

Gittiğim hiç bir ciks yerde lezzet tam not alamadı.

Bugün verimsiz geçmiş vesselam neyse abi Allah uzun ömür versin bol bol kırmızı et yersin [emoji106] [emoji5]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün verimsiz geçmiş vesselam neyse abi Allah uzun ömür versin bol bol kırmızı et yersin [emoji106] [emoji5]

aynen Kardeş

Aminnnn

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

görünce canım çekti, siz de görün, sizin de canınız çeksin istedim:=)
kuzu ciğer/et-şiş ile dürüm ne gider diyeceğim ama sade bile yerim özlemişim köy/ev yufkasını..

4rzGl0.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı

Tanfer kardeşimin tarifi ile mükemmel bir lezzete daha imza attık. [emoji41]

Antep işi soğan kebabı..

...

Eline saglik kerem abi harika gorunuyor

Nar eksisinin lezzeti nasilda guzel uyum sagliyor dimi soganla ete

Offff offff aciktikmi ne :)

Yorum bağlantısı
Misafir

biri gurme mi dedi

Devre buraları çok ihmal ettin,senin gibi bir gurme bunu yapmamalı [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Devre buraları çok ihmal ettin,senin gibi bir gurme bunu yapmamalı [emoji23]

gurmelikte nirvanaya ulaştım,zirvede bırakmak istiyorum bu işi,ama bakıyorum halk beni istiyor :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Eline saglik kerem abi harika gorunuyor

Nar eksisinin lezzeti nasilda guzel uyum sagliyor dimi soganla ete

Offff offff aciktikmi ne :)

Tekrar sağol kardeşim. Repertuarıma bir şaheser daha kattın.  :flowers: Misafirimiz de vardı. Tabiri caiz ise parmaklarını yediler. Soğanlar lokum gibi olmuş. Farklı olarak biraz kıyma kalmıştı. Kırmızı biberlerin içine koydum biraz. Bir baş sarımsak bütün ortasına koymamın yanı sıra, 1 baş sarımsağı da soydum tepsi içine dağıttım.. Lezzet kat be kat arttı.  :good1:

Nar ekşisi olayına gelince, elimde çok keskin/ ekşi, halis muhlis el yapımı %100 doğal Maraş tan gelme nar ekşisi vardı.. Aşırı ekşi olması sebebi ile korktum ve ölçüyü oldukça azalttım. (3 çorba kaşığı kadar koydum) Lezzete ek olarak birazda soya sosu ekledim sosa.. İyi de yapmışım. Hafif bir ekşilik tadı geçmiş köftelere. Sosun tadı da tam kıvamında olmuş. Yanına birde sebzeli bulgur pilavı yaptı hanım. Ohh mis..  :flowers:

Antep işi soğan kebabı da, Kilis tava gibi beğendiğim, yapımı kolay ve lezzeti harika bir yemek, çok sık yapılacaklar arasına girdi.  :)

gurmelikte nirvanaya ulaştım,zirvede bırakmak istiyorum bu işi,ama bakıyorum halk beni istiyor :D

Vedat Milor bile elden ayaktan (!) düştü düşecek. Hala mesleğe devam ediyor. Demek ki senin içindeki gurme aşkı ölmüş abi..  :i-ih:  :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Esnafı gezerken görmüştüm evet,halkın size olan ilgisi beni çok mutlu etmişti.ama birşey dikkatimi çekmişti kimse sizin selamınızı almıyor yada gömezden geliyordu [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Esnafı gezerken görmüştüm evet,halkın size olan ilgisi beni çok mutlu etmişti.ama birşey dikkatimi çekmişti kimse sizin selamınızı almıyor yada gömezden geliyordu [emoji23]

ne alaka,uçan kuşlar bile selamımı alıyodu,yanlış görmüşsün demek :D

Yorum bağlantısı
Misafir

ne alaka,uçan kuşlar bile selamımı alıyodu,yanlış görmüşsün demek :D

O an çok açtım,olabilir [emoji23]

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ankara İzmir arası yolda giden arkadaşlar bilirler Köroğlu tesisleri vardır. Güzel bir tesis elinizin artığı sucuk.bcc8de1a65415821c920264a261e1c68.jpg

Ayranın yanında kaşıkta veriyorlar ki ayranın köpüğünü yeyin diye.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu konuya bir daha bakmayacağım. Benim gibi az yemek yiyen, kilosuna dikkat eden, azda olsa gözü doymuş ve oldukça nefsini terbiye etmiş birini bile yoldan çıkarıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Evde, et sote, piav vs yerken aklıma Sizler geldiniz, bencillik yapmayım da yediklerimi arkadaşlarımla paylaşayım dedim (!) :p :=)

j3g1Rg.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Hamam sonrası paçaya attık kendimizi[emoji3][emoji3]

27ec330b123259af513d62411bf0fffe.jpg

d9bb6662c03e7d5e525e0a77f4676357.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

8d60bc7a4d30b604819719216b46c8ad.jpg

Devamı az sonra

Kaçın kaçın [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yandımmmmmmmmmm offfffffffffffffffffffffff Mehmetim afiyet olsun şifa olsun .bitiyorum bu menüye  :dribble:  :dribble:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...