İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Fake [emoji51]

Değil. Ha bu fotoğraflar gideceğim yerin internet sitesinden. Ama yiyeceğim etin neredeyse aynıları olacaklar..  ;) Daha önceki Etoba mekanından örnek al. :keyifli:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

töbe töbe kurumlar açıkladı halk yüzdesinin et obur olma riski nedeniyle konu bamlanacak .bu ne len adamı kalptenmi yiceniz olmazki kardeşim yahu   :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Değil. Ha bu fotoğraflar gideceğim yerin internet sitesinden. Ama yiyeceğim etin neredeyse aynıları olacaklar.. ;) Daha önceki Etoba mekanından örnek al. :keyifli:

Site üzerinden paylaşım yapmıyoruz,o zaman kendin çek öyle paylaş [emoji23] ortada fol yok,yumurta yok paylaşma [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Şuan felaket bi yerdeyim atmak istemiyorum fotoları kimsenin günahına girmeyim akşam akşam [emoji7]

3d3eab2ac4955615f0913dcef1e2b3d5.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

eh Samet sana sorarım ben bu tatlıların ceremesin  :D  :crazy:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Başım gözüm üstüne :)

Bu Samet e kayyum atansın bu ne arkadaş maceracı ilkokul bebesi kaldı yanında [emoji1]
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu Samet e kayyum atansın bu ne arkadaş maceracı ilkokul bebesi kaldı yanında [emoji1]

Af yok [emoji23]
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Valla öğrenci moddayken helede corsa altimdayken bu konuys girince 3 kat acikiyorum surda #cengizeeticinbagis konusu altında destek fonu acicam az kaldii hekkkaan abi kerem abey duyun sesimii

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla öğrenci moddayken helede corsa altimdayken bu konuys girince 3 kat acikiyorum surda #cengizeeticinbagis konusu altında destek fonu acicam az kaldii hekkkaan abi kerem abey duyun sesimii

:D Aç aç.. Toplanan etlerin %50 sini alırız ama. Forum payı.  ;)  :p  :D

Site üzerinden paylaşım yapmıyoruz,o zaman kendin çek öyle paylaş [emoji23] ortada fol yok,yumurta yok paylaşma [emoji23]

Bizde feyk olmaz gülüm. Hala bunu öğrenemediysen artık yapacak birşeyim yok senin için.  ;) Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır! :keyifli:

Yorum bağlantısı
Misafir

:D Aç aç.. Toplanan etlerin %50 sini alırız ama. Forum payı. ;) [emoji14] :D

Bizde feyk olmaz gülüm. Hala bunu öğrenemediysen artık yapacak birşeyim yok senin için. ;) Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır! :keyifli:

Herkesi kendi gibi sanıyore.
Yorum bağlantısı
Misafir

Herkesi kendi gibi sanıyore.

Abi adam bayramdan bayrama 2 lahmacun yiyiyor. Onunda fotolarını ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyor. Yer miyim ben bu ayakları? :i-ih:  İyi pişirilirse yerim.  :yes:  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi adam bayramdan bayrama 2 lahmacun yiyiyor. Onunda fotolarını ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyor. Yer miyim ben bu ayakları? :i-ih: İyi pişirilirse yerim. :yes::D

Deme .geçen gezelim görelimi izlemiş.

Tv den foto çekmiş. Çok yedim diyor.

Alt köşede Makedonya güveç yazıyordu [emoji23] [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Deme .geçen gezelim görelimi izlemiş.

Tv den foto çekmiş. Çok yedim diyor.

Alt köşede Makedonya güveç yazıyordu [emoji23] [emoji23]

:sandalye: Sonra kalkmış millete laf ediyor ha! Vay üçkağıtçı feyk kralı vayyy..  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hahahahaha coşmuş yine buralar ama aç karnına coşmuş [emoji23] [emoji23]

Saat 6 da paça 8 de su böreği yapıştırmışım.ne açı kim aç
Yorum bağlantısı
Misafir

Üstüne 2 bardakta ayran.. Ohh mis. Şimdi keyif time! ;)

1dbf482686556edd637916460d98b3b3.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Söğüş yeseydin keşke abi o saatte daha iyi giderdi [emoji1] [emoji106]

Üstüne 2 bardakta ayran.. Ohh mis. Şimdi keyif time! ;)

Ayran bu saatte ben kalkınca su bile içemiyorum [emoji55] [emoji1]

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Söğüş yeseydin keşke abi o saatte daha iyi giderdi [emoji1] [emoji106]

Ayran bu saatte ben kalkınca su bile içemiyorum [emoji55] [emoji1]

Doğuş duymasın. En az 1 lt suyu içmen lazımdı şimdiye kadar..  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Onun yerine bir buçuk İskender yesek abi [emoji1]

79828591fad6abaeb6855c444434bc90.jpg

Doğuş duymasın. En az 1 lt suyu içmen lazımdı şimdiye kadar.. ;):D

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun kardeşim.. :flowers: 

Ama ben son zamanlarda 1,5 söylememeye başladım. 1,5 da hile oluyor. Geçen Bursa da bir mekana gittik. Ben 1,5 söyledim. Yanımdaki eleman 1 söyledi. Baktım ikisine de fark yok gibi, neredeyse aynılar. Bu durum birçok defa başıma geldi.

O sebeple artık önce 1 söylüyorum. O bitince 0,5 daha istiyorum. Hem daha çok hem daha sıcak yemiş oluyorsun. Aklında bulunsun.  ;) Bu bilgiyi de kimse vermez bak..  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun kardeşim.. :flowers:

Ama ben son zamanlarda 1,5 söylememeye başladım. 1,5 da hile oluyor. Geçen Bursa da bir mekana gittik. Ben 1,5 söyledim. Yanımdaki eleman 1 söyledi. Baktım ikisine de fark yok gibi, neredeyse aynılar. Bu durum birçok defa başıma geldi.

O sebeple artık önce 1 söylüyorum. O bitince 0,5 daha istiyorum. Hem daha çok hem daha sıcak yemiş oluyorsun. Aklında bulunsun. ;) Bu bilgiyi de kimse vermez bak.. :D

Abi hep uyanıklık bogazla alakalı maşallah [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...