Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz? Portakal kabuğu ve suyu farklı bir lezzet oluşturdu, ben çok beğendim, çocuklar alışık oldukları tadı aradılar. MK'nın yaptığına ilişkin eleştirin (kızarttığım yer) gibi, mutfakta sık yapılan yanlışlar ve bunların doğrusuna ilişkin temel bilgileri de derlemeye başlasan iyi olur. Bu yanlışları hepimiz yapıyoruz. Yapılır yapılmasına abicimde yöreden yöreye, damak tadından damak tadına, zevkten zevke, bilgiden bilgiye fark olacaktır bu sefer. Alimyon tabak gibi Ben döküm tava yada toprak güveçte yapardım mesela balığı Yok unuttum yine ama, bi tencere daha var. Akşam götürürken çekecem bu sefer Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Yapılır yapılmasına abicimde yöreden yöreye, damak tadından damak tadına, zevkten zevke, bilgiden bilgiye fark olacaktır bu sefer. Alimyon tabak gibi Ben döküm tava yada toprak güveçte yapardım mesela balığı E tamam işte sen açıklamalı olarak "kendi" tercihlerini yazacaksın. Biz de ona bakarak pozisyon alacağız. 30 Aralık 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen. Hay tükürecem ama MP'dan büyük ikramiye çıksın, Maraş'da ki tüm fırınları satın alıp kapatacam. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Birazdan nefis bir cig kofte show u baslicak.. :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Hay tükürecem ama MP'dan büyük ikramiye çıksın, Maraş'da ki tüm fırınları satın alıp kapatacam. Ben kendim fırın açarım :D Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen. Bu mevsimde domates yemek biraz risklidir amma, napacan mecbur işte canın isteyince....Yarasın, topak topak et olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Bu mevsimde domates yemek biraz risklidir amma, napacan mecbur işte canın isteyince....Yarasın, topak topak et olsun. Abi ikidir yemeklere laf söylüyorsun gıskanmayalımm Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Gısganmıyom ki, sadece topak topak diyom Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Gısganmıyom ki, sadece topak topak diyom Kerem bir,sen iki, Yok tepsi aliminyummuş yok domates bu mevsim yenmezmiş ya bi gidin işinize. Not: burada 5 tl domates yiyoruz. Adam tekstil fabrikasının buharını serada kullanıp arı domates üretiyor. Tadı kokusu yerinde. Ancak ben hayatım da Mehmet Özyürek abimin bahçesinde ki domatesi başka hiçbiryerde yemedim. Mükemmel kelimesi yetersiz. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Sen benim memleketi unutuyon herhal. Kağıt bezler, serada tomatezler,...Daş fırın olacaydık?, Höllük eleyeceydik Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Niye bu konuya hep aynı kişiler mesaj yazıyor acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Niye bu konuya hep aynı kişiler mesaj yazıyor acaba. Tutan yok. Sen de yaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Cig kofte.. İkinciye basladim Afiyet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Ooo hazır çiğ köfte ile olmaz. Kendin yapacaksın 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Ne çiğ köftesi dürüm arası kısır satıyor adamlar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Cig kofte.. ... İkinciye basladim Çıks.. Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Çıks.. Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. Afiyet olsun.. Bulgur ve ketçap Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Adi cig kofte ,piyasadan kalkti cig kofte .. İstanbulda bir numara benim icin.. bu mekan.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Kerem bir,sen iki, Yok tepsi aliminyummuş yok domates bu mevsim yenmezmiş ya bi gidin işinize. Not: burada 5 tl domates yiyoruz. Adam tekstil fabrikasının buharını serada kullanıp arı domates üretiyor. Tadı kokusu yerinde. Ancak ben hayatım da Mehmet Özyürek abimin bahçesinde ki domatesi başka hiçbiryerde yemedim. Mükemmel kelimesi yetersiz. Gıskanıcaz tabi abicim.. Biz tost makinesinde, yağsız tavada iş yapmaya çalışırken/ uğraşırken, sen bi alo ile magneficent Türkiş kebap.. Bulgur ve ketçap Ketçabı da yasakladılar. Bi o kalmıştı el atmadıkları, onada el atmışlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Çıks.. Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. Afiyet olsun.. Çiğ köfteyi pek sevmem. Heleki acıyı basıyorsa çiğ köftesine güvenmeyenlerin tekniği olduğunu öğrendim. Bugüne kadar kaç defa yediyse mideme oturdu.Sindiremedim. Ama Şafak'ın yediği şekildekiler ona göre çok çok daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Bizim burada bi abi var, Adıyaman'lı; bir saat önceden arıyorsun kilo bazında sipariş veriyorsun taze taze yapıyor. İster etli ister etsiz.. Dükkanda sadece dürüm satıyor ama çok lezzetli ne şişkinlik yapıyor nede yanma Ben akşama yarım kilo sipaiş verecem Şimdi karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Bizim burada bi abi var, Adıyaman'lı; bir saat önceden arıyorsun kilo bazında sipariş veriyorsun taze taze yapıyor. İster etli ister etsiz.. Dükkanda sadece dürüm satıyor ama çok lezzetli ne şişkinlik yapıyor nede yanma Ben akşama yarım kilo sipaiş verecem Canınmı çekti 30 Aralık 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts