İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz?

 

 

Portakal kabuğu ve suyu farklı bir lezzet oluşturdu, ben çok beğendim, çocuklar alışık oldukları tadı aradılar. MK'nın yaptığına ilişkin eleştirin (kızarttığım yer) gibi, mutfakta sık yapılan yanlışlar ve bunların doğrusuna ilişkin temel bilgileri de derlemeye başlasan iyi olur. Bu yanlışları hepimiz yapıyoruz. ;)

:good1: Yapılır yapılmasına abicimde yöreden yöreye, damak tadından damak tadına, zevkten zevke, bilgiden bilgiye fark olacaktır bu sefer. Alimyon tabak gibi :D Ben döküm tava yada toprak güveçte yapardım mesela balığı ;)

 

Yok unuttum yine ama, bi tencere daha var. Akşam götürürken çekecem bu sefer :D

:D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

:good1: Yapılır yapılmasına abicimde yöreden yöreye, damak tadından damak tadına, zevkten zevke, bilgiden bilgiye fark olacaktır bu sefer. Alimyon tabak gibi :D Ben döküm tava yada toprak güveçte yapardım mesela balığı ;)

 

:D

E tamam işte sen açıklamalı olarak "kendi" tercihlerini yazacaksın. Biz de ona bakarak pozisyon alacağız. :yes:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen.

Gönderilen Resim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen.

 

 

Hay tükürecem ama :p

 

MP'dan büyük ikramiye çıksın, Maraş'da ki tüm fırınları satın alıp kapatacam. :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hay tükürecem ama :p

 

MP'dan büyük ikramiye çıksın, Maraş'da ki tüm fırınları satın alıp kapatacam. :D

Ben kendim fırın açarım :D :D

Yorum bağlantısı

Elinizin artığı kuşbaşılı pide yedik bugün öğlen.

 

 

Bu mevsimde domates yemek biraz risklidir amma, napacan mecbur işte canın isteyince....Yarasın, topak topak et olsun. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu mevsimde domates yemek biraz risklidir amma, napacan mecbur işte canın isteyince....Yarasın, topak topak et olsun. :fiuw:

Abi ikidir yemeklere laf söylüyorsun :D gıskanmayalımm
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Gısganmıyom ki, sadece topak topak diyom :fiuw:

Kerem bir,sen iki, Yok tepsi aliminyummuş yok domates bu mevsim yenmezmiş :D ya bi gidin işinize. :p

Not: burada 5 tl domates yiyoruz. Adam tekstil fabrikasının buharını serada kullanıp arı domates üretiyor. Tadı kokusu yerinde.

Ancak ben hayatım da Mehmet Özyürek abimin bahçesinde ki domatesi başka hiçbiryerde yemedim. Mükemmel kelimesi yetersiz.

Yorum bağlantısı

Sen benim memleketi unutuyon herhal. Kağıt bezler, serada tomatezler,...Daş fırın olacaydık?, Höllük eleyeceydik :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Niye bu konuya hep aynı kişiler mesaj yazıyor acaba.  :p  :p

Tutan yok. Sen de yaz :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Cig kofte..

...

İkinciye basladim :D

Çıks..  :i-ih: Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. :p  Afiyet olsun..

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Çıks..  :i-ih: Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. :p  Afiyet olsun..

 

Bulgur ve ketçap :p

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Adi cig kofte ,piyasadan kalkti cig kofte .. İstanbulda bir numara benim icin.. :D bu mekan..

Yorum bağlantısı

Kerem bir,sen iki, Yok tepsi aliminyummuş yok domates bu mevsim yenmezmiş :D ya bi gidin işinize. :p

Not: burada 5 tl domates yiyoruz. Adam tekstil fabrikasının buharını serada kullanıp arı domates üretiyor. Tadı kokusu yerinde.

Ancak ben hayatım da Mehmet Özyürek abimin bahçesinde ki domatesi başka hiçbiryerde yemedim. Mükemmel kelimesi yetersiz.

Gıskanıcaz tabi abicim.. Biz tost makinesinde, yağsız tavada iş yapmaya çalışırken/ uğraşırken, sen bi alo ile magneficent Türkiş kebap..  :p  :D

Bulgur ve ketçap :p

Ketçabı da yasakladılar. Bi o kalmıştı el atmadıkları, onada el atmışlar  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Çıks..  :i-ih: Olmamış. Et girmeyene çiğköfte denmez. Dayamışlar bulguru.. :p  Afiyet olsun..

Çiğ köfteyi pek sevmem. Heleki acıyı basıyorsa çiğ köftesine güvenmeyenlerin tekniği olduğunu öğrendim.

Bugüne kadar kaç defa yediyse mideme oturdu.Sindiremedim.

Ama Şafak'ın yediği şekildekiler ona göre çok çok daha iyi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bizim burada bi abi var, Adıyaman'lı; bir saat önceden arıyorsun kilo bazında sipariş veriyorsun taze taze yapıyor. İster etli ister etsiz.. Dükkanda sadece dürüm satıyor ama çok lezzetli ne şişkinlik yapıyor nede yanma

Ben akşama yarım kilo sipaiş verecem :) Şimdi karar verdim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Bizim burada bi abi var, Adıyaman'lı; bir saat önceden arıyorsun kilo bazında sipariş veriyorsun taze taze yapıyor. İster etli ister etsiz.. Dükkanda sadece dürüm satıyor ama çok lezzetli ne şişkinlik yapıyor nede yanma

Ben akşama yarım kilo sipaiş verecem 

 Canınmı çekti :D:p  :dribble:

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...