İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

E. Ozlem Kaya yazdı:

Ahahahahahahahah cok guldum ya [emoji23][emoji23][emoji23] Hadi Samet bekliyor Dogus fotolari :)

Aman aman bi tane daha var onu hiç paylaşmayayim simdi[emoji1] [emoji1] [emoji1]
  Samet Daz yazdı:

O bugün yiyordu etleri löp löp [emoji2]

Et buldun ye dayak buldun kaç demisler [emoji2]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
  Doğuş Bağ yazdı:

Aman aman bi tane daha var onu hiç paylaşmayayim simdi[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Et buldun ye dayak buldun kaç demisler [emoji2]

Anlamadim Sametin mi var [emoji15]

Yorum bağlantısı
  E. Ozlem Kaya yazdı:

Anlamadim Sametin mi var [emoji15]

Yok yahuu daha neler benim var before after [emoji1]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
  Doğuş Bağ yazdı:

Haaaaa kendininnnn ben onlari alirim senden [emoji48]

Yorum bağlantısı
  E. Ozlem Kaya yazdı:

Haaaaa kendininnnn ben onlari alirim senden [emoji48]

Oldu canım başkaa? [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı

Sisssttt noluyor bakim burda abi yemek yeme konusunda haklısın dayak konusunda da haklısın sanırım. Dayağı görünce kaçmak lazım [emoji2] yalnız 2007 karadeniz bölge 2. Ligim var muay thai [emoji2][emoji123]

Yorum bağlantısı
  Samet Daz yazdı:

Sisssttt noluyor bakim burda abi yemek yeme konusunda haklısın dayak konusunda da haklısın sanırım. Dayağı görünce kaçmak lazım [emoji2] yalnız 2007 karadeniz bölge 2. Ligim var muay thai [emoji2][emoji123]

Felsefe bu Samet aynen [emoji3]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
  Samet Daz yazdı:

Yaaaaaaaaa ben istiyorum Thai Box falan, amac kisisel savunma, hangisine gitmeliyim?

Yorum bağlantısı
  E. Ozlem Kaya yazdı:

Yaaaaaaaaa ben istiyorum Thai Box falan, amac kisisel savunma, hangisine gitmeliyim?

Aikido [emoji106]
Yorum bağlantısı
  Doğuş Bağ yazdı:

Et yemeden önce yedikten sonra mi abi [emoji48]

Bu arada forumda gizli bir teakwando cu var hemde siyah kuşak [emoji56] benden duymuş olmayın [emoji48]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
  Samet Daz yazdı:

Bu arada forumda gizli bir teakwando cu var hemde siyah kuşak [emoji56] benden duymuş olmayın [emoji48]

Dovus sanatlariyla ilgili baslik actin mi sen daha once? Ya da baskasi acti mi billiyor musun baktim bulamadim.

Yorum bağlantısı
  E. Ozlem Kaya yazdı:

Dovus sanatlariyla ilgili baslik actin mi sen daha once? Ya da baskasi acti mi billiyor musun baktim bulamadim.

Yok ablacim açmadım kavgaya dövüşe karşıyız biz [emoji56]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
  Samet Daz yazdı:

Yok ablacim açmadım kavgaya dövüşe karşıyız biz [emoji56]

Kisisel savunma bu [emoji16] Dur sana yaziyorum ozelden, baslik konusunu tartisalim, burayi kirletmeyelim daha fazla.

Yorum bağlantısı
  Samet Daz yazdı:

Et herdaim yiyoruz zaten öncesi sonrası yok [emoji3]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
  Doğuş Bağ yazdı:

Et herdaim yiyoruz zaten öncesi sonrası yok [emoji3]

Et siz bir hayat düşünemiyorum ama sonunda gut hastalığına yakalanacaz valla [emoji2] tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  Samet Daz yazdı:

Et siz bir hayat düşünemiyorum ama sonunda gut hastalığına yakalanacaz valla [emoji2]

Birseyy olmaaz yapıştır gitsin [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
  Doğuş Bağ yazdı:

Birseyy olmaaz yapıştır gitsin [emoji1] [emoji1]

Ben eti aşırı tuketenlerdenim ama ekmek ve benzeri karbonhidrat kullanmıyorum yoksa durum vahim [emoji2]
Yorum bağlantısı
  Samet Daz yazdı:

Ben eti aşırı tuketenlerdenim ama ekmek ve benzeri karbonhidrat kullanmıyorum yoksa durum vahim [emoji2]

Basit karbonhidrat bende hic tüketmiyorum glisemik indeksi düsuk olanları tüketiyorum sadece [emoji3]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Servet Aydın yazdı:

Simdi siz düşünün

Bebeler uyudu da hanım dalmadı yoksa kangoo kanatlanırdı ansızın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Mert Gülkokan yazdı:

ciğer candır :)

Kokorecler cigerler havada uçuyor gece gece birazdan inecem alsancaga kokoreç için ama burda bu saatte ortalık tekin olmuyor [emoji2]

Afiyet olsun

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
  Samet Daz yazdı:

Biri Thai mi dedi. hep Et olmaz ki ama 

g8lrMZ.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...