İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Okan Tansel

Yaptim ya tost [emoji23] Sen mi yapacaksin derken, ne demek istedigimi anladin sen :) Surekli bizim aklimiza dusuruyorsun tatlilari [emoji23]

çiğ köftedenmi bahsediyon anlamadım ki  :kihkih:  :spiteful:  :spiteful:

Aynen abi ortak olacagim oraya haftalık 250 tl den aşağı birakmiyorum [emoji30] [emoji27]

:D

Yorum bağlantısı

Yaptim ya tost [emoji23] Sen mi yapacaksin derken, ne demek istedigimi anladin sen :) Surekli bizim aklimiza dusuruyorsun tatlilari [emoji23]

Sözüm olsun aklına düşürdüğüm tatlilardan midene de dusureyim ablacim [emoji5]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

çiğ köftedenmi bahsediyon anlamadım ki :kihkih::spiteful::spiteful:

:D

Heee bir de o vardi degil mi Okan Abi. Samet'in suclari buyuk [emoji48]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Sözüm olsun aklına düşürdüğüm tatlilardan midene de dusureyim ablacim [emoji5]

Tesekkurler:) Dusunmen yeter:) Senden bir ricam paylasimlarini aksam 8den sonra yap [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

Tesekkurler:) Dusunmen yeter:) Senden bir ricam paylasimlarini aksam 8den sonra yap [emoji23][emoji23][emoji23]

Rica mi kazık mi [emoji12] sonra foruma yemek ismarlamak zorunda kalayım demiiiiii bende vardım o akşam [emoji23] [emoji317]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi sen buluşmaya gitmemissin hayrettin abi ve eren ile [emoji16]

Sametim sorma tam montumu aldım iş yerindeydi arkadaşlar ben çıkıyorum dedim benim oparatör ki daha 5 dk önce uyarmıştım cıvvv kütt diye bir ses geldi vatandaş z ekseni kafasını  bidirdi kurtardım aman dikkat dedim büro kapısını açtım tekrar cıvv kütt tekrar fener mili rulmaları  seramik rulmanlar dağıldı ortalama 5000 Avro hasar var rulman temin ettik balansını aldım tezgahı çalıştırmaya çılışıyoruz delirmiş durumdaydım 

o yüzden gidemedim hala buradayız gecenin 23  sine kadar burdayız sanırım

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Rica mi kazık mi [emoji12] sonra foruma yemek ismarlamak zorunda kalayım demiiiiii bende vardım o akşam [emoji23] [emoji317]

Ahahahahahahah :) Bak ya:) Unutmamis da :) Insan caniniz sagolsun ismarlarim der :)

Sametim sorma tam montumu aldım iş yerindeydi arkadaşlar ben çıkıyorum dedim benim oparatör ki daha 5 dk önce uyarmıştım cıvvv kütt diye bir ses geldi vatandaş z ekseni kafasını bidirdi kurtardım aman dikkat dedim büro kapısını açtım tekrar cıvv kütt tekrar fener mili rulmaları seramik rulmanlar dağıldı ortalama 5000 Avro hasar var rulman temin ettik balansını aldım tezgahı çalıştırmaya çılışıyoruz delirmiş durumdaydım

o yüzden gidemedim hala buradayız gecenin 23 sine kadar burdayız sanırım

Bizim fabrikada takim carptirmak diyoruz, ayni sey mi? Bizde de kiyamet kopuyor [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ahahahahahahah :) Bak ya:) Unutmamis da :) Insan caniniz sagolsun ismarlarim der :)

Bizim fabrikada takim carptirmak diyoruz, ayni sey mi? Bizde de kiyamet kopuyor [emoji23][emoji23]

Özlem kardeşim sizde cnc mi var.takım çarpması bir nebze aynıda benim öküz diyecem artık oparatör bildin fener milini direk bindirdi.kökten çözüm

Yorum bağlantısı

Yukarıda da belirttiğim gibi tatlı cig köfte et süt yeşillik sıkıntı yok lafi bile olmaz lakin forum kalabalık bir kaç bilezik bozdurmaya gerek yok [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Özlem kardeşim sizde cnc mi var.takım çarpması bir nebze aynıda benim öküz diyecem artık oparatör bildin fener milini direk bindirdi.kökten çözüm

Ahahahahahaha buyuk basari [emoji23]

Bizde evet bolca CNC var, farkli tezgahlar da var.

Yukarıda da belirttiğim gibi tatlı cig köfte et süt yeşillik sıkıntı yok lafi bile olmaz lakin forum kalabalık bir kaç bilezik bozdurmaya gerek yok [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kredi kartina taksit yapariz [emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Fotoğraf çekmeyi öğrenmişsin

Afiyet olsun

:air_kiss:  :air_kiss:  beraber olsun bidenem hocamız kim Hakanım 

Offff[emoji56] [emoji22]

Sen tadını bilrsin bunların gardaşım  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dün Mermeri yaktım yine :) Kuzu Pirzola,köfte ve sucuk eşliğinde midelerimize verdik çoşkuyu :)

aaf040efcb87bd1f2c484e92f826c1b8.jpg

1ef25da43bc0aae1146ce65709823dee.jpg

6f4ec965ab96cf591935db03ed2c1042.jpg

711bd854ac33e53d5931b785ea77b8c2.jpg

12c6daf1b3a6c711054168e560f73496.jpg

ecf5d5bf01af9be0d5ff15929b5f29f1.jpg

Videomuzu lütfen sesli izleyiniz :)

Yorum bağlantısı

AMan allahim saat 8.den sonra yemek paylaşımı var Emmi el atar misin konuya [emoji12]

Afiyet olsun Hakan abi whatsapp dan parça parça aldık videolari [emoji30]

Yorum bağlantısı

AMan allahim saat 8.den sonra yemek paylaşımı var Emmi el atar misin konuya [emoji12]

Afiyet olsun Hakan abi whatsapp dan parça parça aldık videolari [emoji30]

Kardeşim,kimi kime şikayet ediyorsun sen  :D

Saol kardeşim,eksik olma  :)

Yorum bağlantısı

Kardeşim,kimi kime şikayet ediyorsun sen :D

Saol kardeşim,eksik olma :)

Son video olmayaydi iyiydi ama [emoji22]
Yorum bağlantısı

Son video olmayaydi iyiydi ama [emoji22]

Konu sahibi olmamdan ötürü,konuya ayrı bir özenim vardır her zaman [emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hakan'ım kardeşim bayadır yoktun iyi geldin yine süpan ALLAH maşallah kardeşim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...