İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Ama inahtarlik eksik[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kuryeyi alirken para anca yetti anahtarlik alamadim[emoji1]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Doğuşum lazımsa yollayım bir kaç tane  :D  :D 
a25f4f50f7221ebc141eb555ff25e9de.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kuryeyi alirken para anca yetti anahtarlik alamadim[emoji1]

Fordclubtr logolu anahtarlık yokmu yada var ben görmedim mi şöyle herkese birer tane [emoji48]
Yorum bağlantısı

Doğuşum lazımsa yollayım bir kaç tane :D:D

a25f4f50f7221ebc141eb555ff25e9de.jpg

Abi koleksiyon yapmişsin valla [emoji1] [emoji1]

Fordclubtr logolu anahtarlık yokmu yada var ben görmedim mi şöyle herkese birer tane [emoji48]

Taktir yönetimin [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Çok eski Abilerimizde kardeşlerimizde gördüm ben var.ama ben üye olduğumdan beri dağıtımı yok bildim kadarıyla 

Abi koleksiyon yapmişsin valla [emoji1] [emoji1]

Taktir yönetimin [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Her servise gittim de atar yaptımda çıkışta anahtarlık koku ve ruhsat kılıfı veriyorlar yoksa vermiyorlar . bir keresindede Yazlıklarda oturulan bez sandayeler varya ondan verdiler.de daha neler veriyorlar benim atar az kalıyor sanırsam bu yüzden biraz daha yükleneyim bari.Ama Sabri baba öylemi çay içmeye gidiyorsun kokusu stiker alıp çıkıyon adam Bonkör bikerem servis aç aç.

Yorum bağlantısı

Çok eski Abilerimizde kardeşlerimizde gördüm ben var.ama ben üye olduğumdan beri dağıtımı yok bildim kadarıyla

Her servise gittim de atar yaptımda çıkışta anahtarlık koku ve ruhsat kılıfı veriyorlar yoksa vermiyorlar . bir keresindede Yazlıklarda oturulan bez sandayeler varya ondan verdiler.de daha neler veriyorlar benim atar az kalıyor sanırsam bu yüzden biraz daha yükleneyim bari.Ama Sabri baba öylemi çay içmeye gidiyorsun kokusu stiker alıp çıkıyon adam Bonkör bikerem servis aç aç.

Servislerin ceplerinde akrep var abi hep ondan [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Servislerin ceplerinde akrep var abi hep ondan [emoji1] [emoji1]

Aynen dicemde kişiye göre muamele yapıyorlar birkeresinde mini elektirik süpürgesi verirken gördüm hani bana dedim abi daha önce söz vermiştik diyor.eee dedim işte öyle diyor yani mondi alırsan süpürge var demek istiyor. ki adam mondi almıştı .Ben mondi alacam hayatta bırakmam fiestayı yanına hediye alırım zanırsam  :crazy:  çokmu oldu yaaaa evet çok oldu süpürge yeter  :exc1:  :exc1:

Yorum bağlantısı

6. aydi di mi [emoji23][emoji23][emoji23]

30 ağustos abla bu ay malesef 29 çekiyor [emoji23] [emoji23] bu ayı es geçeceğiz [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

O zaman dans diyoruz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji48]

O good Harika kardeşim sevdim ince davranış Afiyet olsun şifa olsun  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Hayrabolu dev sucuğunu, İstanbul, Zeyrek de  buldum.20160220_182507.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Var ama yönetimde [emoji4] [emoji5] [emoji6] [emoji8]

2197abd82be3927931e8d23f8fdb736b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Var ama yönetimde [emoji4] [emoji5] [emoji6] [emoji8]

Sağlık olsun o zaman [emoji20] bizim logonun renginde mavi güzel olurdu

Yorum bağlantısı

Hep sen mi yapacaksin [emoji23]

Evet bence de hep ben mi yapicam biraz da sen yap bakim [emoji2] sen yap da biz diyelim afiyet olsun diye [emoji12]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

:D  :D

O değilde Sametim Topçudan kombine almış huhaaaaaaaaa 

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Evet bence de hep ben mi yapicam biraz da sen yap bakim [emoji2] sen yap da biz diyelim afiyet olsun diye [emoji12]

Yaptim ya tost [emoji23] Sen mi yapacaksin derken, ne demek istedigimi anladin sen :) Surekli bizim aklimiza dusuruyorsun tatlilari [emoji23]

Yorum bağlantısı

:D:D

O değilde Sametim Topçudan kombine almış huhaaaaaaaaa

Aynen abi ortak olacagim oraya haftalık 250 tl den aşağı birakmiyorum [emoji30] [emoji27]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...