Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Hanım bakvalanın bile cevizlisini sever Afiyet olsun yengemize,kesene bereket hocam... 1- Aşk olsun HE abi 2- Yahu bilerek yazdık, konuyu saptırayım diye Şaka yaptık ya laa Bu konu sapmaz arkadaş,saplasa saplasa adamın midesine saplar Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim La bi git. üçkağıtçı seni Bizi kekliyor Afiyet olsun yengemize,kesene bereket hocam... Şaka yaptık ya laa Bu konu sapmaz arkadaş,saplasa saplasa adamın midesine saplar Konuyu sen mi açtıydın? Hep yediklerini göreyoz, senin bir marifetin yok mu? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Konuyu sen mi açtıydın? Hep yediklerini göreyoz, senin bir marifetin yok mu? Abi biz yiyici gruptayız Yedigöllerde bizzat gördün Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Abi biz yiyici gruptayız Yedigöllerde bizzat gördün Demek "yiyici" sin ha! Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Abi biz yiyici gruptayız Yedigöllerde bizzat gördün Yapicilar olmayaydi gorurdum ne yiyecegini :D Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Akşam buraya asrın suikastını yapacam Hazır olun Bülbülün çektiği dili belâsıymış, kendin arandın. Bu mavra daha da bitmez. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bülbülün çektiği dili belâsıymış, kendin arandın. Bu mavra daha da bitmez. Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı. Sus, sus, konuştukça batıyon, bir toplantıda yenge hanımla tanışırsak yandın sen. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Sütlaç yiyorum....ne güzel yapmışım arkadaş yaaaaa..... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı. becereksizzzzz. Eline yüzüne gözüne bulaştırdın. Kural birrrrrrrrrrrrrrrrrr ve Tek kural. Yemek başladıktan bitene kadar bittikten sonra mutfak toplanana kadar mutfak kapısı kapalı durur ve açılmaz.İçeriye hanım alınmaz 2 Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Mehmet hocam Maraş'ta yaşadığımız için şanslıyız.Tatlılar 1 numara, birde mahalle fırınlarına yemek vermek sorun değil, ev fırınları o tadı vermiyor, şanslıyız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Sütlaç yiyorum....ne güzel yapmışım arkadaş yaaaaa..... Oooooafiyet olsun Eğri oturalım doğru konuşalım, tatlı konusunda Antep Maraş'ı döver. Özellikle koçak Alper Abi'nin mekanı 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Eti bıraktık tatlıya başladık sonumuz hayırola :D Akşam akşam acık tatlıcı arattırmayın bana Gece Gece 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Demek "yiyici" sin ha! Abi sizin gibi ustalar varken,o işlere karışmak ne haddimize... Yapicilar olmayaydi gorurdum ne yiyecegini :D İşte ustalardan dolayı kenara çekildik...ama mk'nın yamağı olmak zevkliydi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Hep etmi olacak. Sabah sabah bazlama ve gözleme için çarşıya indim 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Zabahın köründe şu konuya giriyiorum, bildirimden dolayı ama kim var konuda MK 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Arkadaşlar. Çalışma saatlerim hafta içi + cumartesi günü dahil sabah 08:00- 16:00 arasıdır. Bu saatler dışında meydanı boş bulup coşturmuşsunuz konuyu yine. Sabah sabah ağızımın suyu aka aka simitimi yedim biftek niyetine ....Çok kel alaka oldu Ne biliyim. "4 kg et ile döndüm" deyince, konuda burası olunca direkt aklıma 4 kg / 250 gr = 16 kişilik et yapar hesabı geldi.. Ne demiştim yarını bekleyin diye Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek (balık altında alimyon tabak Test edildi onaylandı: Tabakta da bir güzel ; Buyrun; Kerem kardeşim, senin klavyene sağlık, biz de icrasını yaptık, yedik. Çok güzeldi, tavsiye olunur. Bir dahakine gözlüklerimi takıp da bakacam, gözlükle görebildiğim etle nasıl doyacaksam? Afiyet olsun Mükremin Abicim.. Umarım beğenmişsinizdir.. Devamı gelecek.. Dün akşam bir tost yapmışım görme dur.. Ama telefonum bozuldu, garantiye gönderdim, evdeki bilgisayar aynı anda çöktü (aletlerin gazabına uğradım) O sebeple kısa bir süre fotoğraf olamayabilir. Ama dediğin gibi klavyeye devam iş yerinden.. Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim Bizde yedik saol Afiyet olsun.. Hep etmi olacak. Sabah sabah bazlama ve gözleme için çarşıya indim Sabah sabah yinemi Seda Sayan.. Günaydın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Zabahın köründe şu konuya giriyiorum, bildirimden dolayı ama kim var konuda MK Eee o kadar yol gittim onun için Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek (balık altında alimyon tabak Sabah sabah yinemi Seda Sayan.. Günaydın.. Kerem taş fırında daha güzel pişiyor Aliminyum tabak olmasa aliminyum tepsi olur. Başka ne olacak fırında Sabah sabahta bazlama olsun. Hep et Hep et 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Dilerseniz başlığı En güzel et yemekleri ve Müthiş kahvaltılar olarak değiştirelim mi ? Herkes yediği simit, poğaça vb lerini ne niyetini yediğini yazsın olmaz mı ? Müthişsiniz var ya, tarifler hep on numara valla 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Sabah sabah, kuzu et suyuna yoğurtlu düğün çorbası içtim 2 kâse Fotoğrafını akşama atarım 30 Aralık 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Sabah sabah, kuzu et suyuna yoğurtlu düğün çorbası içtim 2 kâse Fotoğrafını akşama atarım Unutmamışsın bu defa çekmeyi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Dilerseniz başlığı En güzel et yemekleri ve Müthiş kahvaltılar olarak değiştirelim mi ? Herkes yediği simit, poğaça vb lerini ne niyetini yediğini yazsın olmaz mı ? Müthişsiniz var ya, tarifler hep on numara valla İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz? Arkadaşlar. Çalışma saatlerim hafta içi + cumartesi günü dahil sabah 08:00- 16:00 arasıdır. Bu saatler dışında meydanı boş bulup coşturmuşsunuz konuyu yine. Sabah sabah ağızımın suyu aka aka simitimi yedim biftek niyetine Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek (balık altında alimyon tabak Afiyet olsun Mükremin Abicim.. Umarım beğenmişsinizdir.. Devamı gelecek.. Dün akşam bir tost yapmışım görme dur.. Ama telefonum bozuldu, garantiye gönderdim, evdeki bilgisayar aynı anda çöktü (aletlerin gazabına uğradım) O sebeple kısa bir süre fotoğraf olamayabilir. Ama dediğin gibi klavyeye devam iş yerinden.. Portakal kabuğu ve suyu farklı bir lezzet oluşturdu, ben çok beğendim, çocuklar alışık oldukları tadı aradılar. MK'nın yaptığına ilişkin eleştirin (kızarttığım yer) gibi, mutfakta sık yapılan yanlışlar ve bunların doğrusuna ilişkin temel bilgileri de derlemeye başlasan iyi olur. Bu yanlışları hepimiz yapıyoruz. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Unutmamışsın bu defa çekmeyi Yok unuttum yine ama, bi tencere daha var. Akşam götürürken çekecem bu sefer Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz? Yapacak bir şey yok abi, yemek tariflerine biz buradan nasıl bakıyorsak sizde öyle bakacaksınız herhalde 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Adana'da olsam şuan, ki şu saat itibari ile geç kalmış olurdum ama, tırnak pidenin arasına ciğeri çekmiş kimyonu atıyor olurdum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts