İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Hanım bakvalanın bile cevizlisini sever :)

Afiyet olsun yengemize,kesene bereket hocam...

1- Aşk olsun HE abi :p

2- Yahu bilerek yazdık, konuyu saptırayım diye :D

 

 

Şaka yaptık ya laa  :biggrin:

Bu konu sapmaz arkadaş,saplasa saplasa adamın midesine saplar  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım

 

Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim

 

:fiuw:

 

La bi git. üçkağıtçı seni :D Bizi kekliyor

 

:sandalye:

 

Afiyet olsun yengemize,kesene bereket hocam...

Şaka yaptık ya laa 

Bu konu sapmaz arkadaş,saplasa saplasa adamın midesine saplar 

 

Konuyu sen mi açtıydın? Hep yediklerini göreyoz, senin bir marifetin yok mu?

Yorum bağlantısı

 

Konuyu sen mi açtıydın? Hep yediklerini göreyoz, senin bir marifetin yok mu?

Abi biz yiyici gruptayız  :biggrin: Yedigöllerde bizzat gördün  :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Abi biz yiyici gruptayız :biggrin: Yedigöllerde bizzat gördün :D

Yapicilar olmayaydi gorurdum ne yiyecegini :D :D
Yorum bağlantısı

Akşam buraya asrın suikastını yapacam :p Hazır olun :D

 

Bülbülün çektiği dili belâsıymış, kendin arandın. ;)  Bu mavra daha da bitmez.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bülbülün çektiği dili belâsıymış, kendin arandın. ;)  Bu mavra daha da bitmez.

 

:D

 

Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

:D

 

Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı.

 

Sus, sus, konuştukça batıyon, :hahahoho: bir toplantıda yenge hanımla tanışırsak yandın sen. :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sütlaç yiyorum....ne güzel yapmışım arkadaş yaaaaa.....

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:D

 

Ya abi, şimdi öyle oldu. Önce tost makinesinini ızgara haline çevirip orada pişireyim dedim, sonra ocakta tava ile. Ocakta başladım Tost makinesiyle devam edince yedim fırçayı oturdum aşağı.

becereksizzzzz.

Eline yüzüne gözüne bulaştırdın.

 

Kural birrrrrrrrrrrrrrrrrr ve Tek kural.

Yemek başladıktan bitene kadar bittikten sonra mutfak toplanana kadar mutfak kapısı kapalı durur ve açılmaz.İçeriye hanım alınmaz :D

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Mehmet hocam Maraş'ta yaşadığımız için şanslıyız.Tatlılar 1 numara, birde mahalle fırınlarına yemek vermek sorun değil, ev fırınları o tadı vermiyor, şanslıyız.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sütlaç yiyorum....ne güzel yapmışım arkadaş yaaaaa.....

Oooooafiyet olsun :D

 

Eğri oturalım doğru konuşalım, tatlı konusunda Antep Maraş'ı döver. :)

Özellikle koçak Alper Abi'nin mekanı :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Eti bıraktık tatlıya başladık sonumuz hayırola :D :D

 

Akşam akşam acık tatlıcı arattırmayın bana  :crazy:

Gece    Gece :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Demek "yiyici" sin ha! :unsure2:

Abi sizin gibi ustalar varken,o işlere karışmak ne haddimize... :biggrin:

Yapicilar olmayaydi gorurdum ne yiyecegini :D :D

İşte ustalardan dolayı kenara çekildik...ama mk'nın yamağı olmak zevkliydi  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hep etmi olacak. Sabah sabah bazlama ve gözleme için çarşıya indim :D

Gönderilen Resim

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zabahın köründe şu konuya giriyiorum, bildirimden dolayı ama kim var konuda MK :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar. Çalışma saatlerim hafta içi + cumartesi günü dahil sabah 08:00- 16:00 arasıdır. Bu saatler dışında meydanı boş bulup coşturmuşsunuz konuyu yine. Sabah sabah ağızımın suyu aka aka simitimi yedim biftek niyetine  :biggrin:

 

 

....

Çok kel alaka oldu

Ne biliyim. "4 kg et ile döndüm" deyince, konuda burası olunca direkt aklıma 4 kg / 250 gr = 16 kişilik et yapar hesabı geldi.. :D

 

 

Ne demiştim yarını bekleyin diye 

 

Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek :p​ (balık altında alimyon tabak :i-ih:

 

Test edildi onaylandı:

 

 

 

Tabakta da bir güzel ;

 

Buyrun; 

 

Kerem kardeşim, senin klavyene sağlık, biz de icrasını yaptık, yedik. Çok güzeldi, tavsiye olunur.


 

Bir dahakine gözlüklerimi takıp da bakacam, gözlükle görebildiğim etle nasıl doyacaksam? 

:flowers: Afiyet olsun Mükremin Abicim.. Umarım beğenmişsinizdir.. Devamı gelecek.. Dün akşam bir tost yapmışım görme dur.. Ama telefonum bozuldu, garantiye gönderdim, evdeki bilgisayar aynı anda çöktü (aletlerin gazabına uğradım) O sebeple kısa bir süre fotoğraf olamayabilir. Ama dediğin gibi klavyeye devam iş yerinden.. :biggrin:

 

Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım 

 

Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim 

:D

 

Bizde yedik saol  

Afiyet olsun..

 

Hep etmi olacak. Sabah sabah bazlama ve gözleme için çarşıya indim
 

Sabah sabah yinemi Seda Sayan.. Günaydın..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zabahın köründe şu konuya giriyiorum, bildirimden dolayı ama kim var konuda MK :D

 

Eee o kadar yol gittim onun için :D

 

Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek :p​ (balık altında alimyon tabak :i-ih:

 

Sabah sabah yinemi Seda Sayan.. Günaydın..

Kerem taş fırında daha güzel pişiyor :) Aliminyum tabak olmasa aliminyum tepsi olur. Başka ne olacak fırında :D

Sabah sabahta bazlama olsun. Hep et Hep et :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dilerseniz başlığı En güzel et yemekleri ve Müthiş kahvaltılar olarak değiştirelim mi ?  :D  Herkes yediği simit, poğaça vb lerini ne niyetini yediğini yazsın olmaz mı ?  :D  Müthişsiniz var ya, tarifler hep on numara valla  :bravo:

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Sabah sabah, kuzu et suyuna yoğurtlu düğün çorbası içtim 2 kâse :p Fotoğrafını akşama atarım 

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sabah sabah, kuzu et suyuna yoğurtlu düğün çorbası içtim 2 kâse :p Fotoğrafını akşama atarım 

Unutmamışsın bu defa çekmeyi :good1:  :D

Yorum bağlantısı

Dilerseniz başlığı En güzel et yemekleri ve Müthiş kahvaltılar olarak değiştirelim mi ?  :D  Herkes yediği simit, poğaça vb lerini ne niyetini yediğini yazsın olmaz mı ?  :D  Müthişsiniz var ya, tarifler hep on numara valla  :bravo:

 

İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz?

 

Arkadaşlar. Çalışma saatlerim hafta içi + cumartesi günü dahil sabah 08:00- 16:00 arasıdır. Bu saatler dışında meydanı boş bulup coşturmuşsunuz konuyu yine. Sabah sabah ağızımın suyu aka aka simitimi yedim biftek niyetine 

 

Afiyet olsun Mehmet Hocam. İyi ki şu fırın var sizinde. Bide evde yapılanını görsek :p​ (balık altında alimyon tabak :i-ih:

 

:flowers: Afiyet olsun Mükremin Abicim.. Umarım beğenmişsinizdir.. Devamı gelecek.. Dün akşam bir tost yapmışım görme dur.. Ama telefonum bozuldu, garantiye gönderdim, evdeki bilgisayar aynı anda çöktü (aletlerin gazabına uğradım) O sebeple kısa bir süre fotoğraf olamayabilir. Ama dediğin gibi klavyeye devam iş yerinden..

 

 

Portakal kabuğu ve suyu farklı bir lezzet oluşturdu, ben çok beğendim, çocuklar alışık oldukları tadı aradılar. MK'nın yaptığına ilişkin eleştirin (kızarttığım yer) gibi, mutfakta sık yapılan yanlışlar ve bunların doğrusuna ilişkin temel bilgileri de derlemeye başlasan iyi olur. Bu yanlışları hepimiz yapıyoruz. ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Unutmamışsın bu defa çekmeyi :good1:  :D

 

Yok unuttum yine ama, bi tencere daha var. Akşam götürürken çekecem bu sefer :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İşin içine kahvaltıyı katarsan Güney illeri bizi fena tokatlar, adamların en basit kahvaltısı cartlak kebabı. Sizin ora da "sıkma" ile katılır mücadeleye, biz napacaz?

 

Yapacak bir şey yok abi, yemek tariflerine biz buradan nasıl bakıyorsak sizde öyle bakacaksınız herhalde  :(

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Adana'da olsam şuan, ki şu saat itibari ile geç kalmış olurdum ama, tırnak pidenin arasına ciğeri çekmiş kimyonu atıyor olurdum :p

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...