İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Birileri beni mi anmis gece [emoji56]

Servet abi sıra dayağı attı da bize [emoji30] sizi görmesin istedi [emoji23]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Servet abi sıra dayağı attı da bize [emoji30] sizi görmesin istedi [emoji23]

Ahahahah O kismi gorsem iyiydi [emoji23][emoji23][emoji23] Eglenceli olabilirdi [emoji1363][emoji1363][emoji1306][emoji317]

Yorum bağlantısı

Ahahahah O kismi gorsem iyiydi [emoji23][emoji23][emoji23] Eglenceli olabilirdi [emoji1363][emoji1363][emoji1306][emoji317]

Servet abi çok düşünür bizi o yüzden sansür yaptık [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Servet abi çok düşünür bizi o yüzden sansür yaptık [emoji23] [emoji23]

Ama Samet Bey siz de o cigkofteleri gonderdiniz gonderdiniz aklimiza soktunuz [emoji23][emoji23]

Sonuc [emoji1363][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

Ama Samet Bey siz de o cigkofteleri gonderdiniz gonderdiniz aklimiza soktunuz [emoji23][emoji23]

Sonuc [emoji1363][emoji23][emoji23]

Sonuç bu [emoji133] [emoji379]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Sonuç bu [emoji133] [emoji379]

Sonuc Samet Bey:

b494245d2928559162f3cef94433ffc6.jpg

Sonuc Samet Bey[emoji23][emoji23][emoji23]

tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sonuc Samet Bey:

Sonuc Samet Bey[emoji23][emoji23][emoji23]

Ortalık biraz dağılmış alıntı yaparken ama bunu cig kofteli ellerinize veriyorum özlem hanım [emoji23] [emoji23] [emoji106] [emoji106]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

ame="E. Ozlem Kaya" post="2895159" timestamp="1455526978"]Sonuc Samet Bey:

Ortalık biraz dağılmış alıntı yaparken ama bunu cig kofteli ellerinize veriyorum özlem hanım [emoji23] [emoji23] [emoji106] [emoji106]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Cok guldum ya alemsiniz :) Ama bunu bize siz yaptiniz :) Ben de oyle kol ne arar [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Cok guldum ya alemsiniz :) Ama bunu bize siz yaptiniz :) Ben de oyle kol ne arar [emoji23]

Özlem hanım emin olun bu konuyu takip ettiğiniz sürece sizin de kol öyle olacak dir [emoji23] [emoji23] [emoji123] [emoji123]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Özlem hanım emin olun bu konuyu takip ettiğiniz sürece sizin de kol öyle olacak dir [emoji23] [emoji23] [emoji123] [emoji123]

Ahahaha :) Bir yilin sonunda tartilalim [emoji23]

Yorum bağlantısı

Ahahaha :) Bir yilin sonunda tartilalim [emoji23]

Ben 6 yaşımdan beri spor yapıyorum kendimden bile korkar oldum [emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ozon a yatırılan görmedim Emre. Ama ozon, dezenfektasyon sağlayan bir madde bildiğim kadarı ile. Tüm bakterileri öldürmek amaçlı. Sonrası güzelce temizlenirse sorun kalmaz sanırsam. Ben kireç suyu, sirke ile temizleneni gördüm. Dedem, annem falan o şekilde yaparlar ara sıra. Ama neleri yemiyoruz ki? ;):)

kerem abi senin dediğin gibi o şekilde yapanlar annelerimiz ninelerimiz, bunlar kombinelerden tonlarda bağırsak topluyor ve aynen o şekilde temizlenmeden günlerce bekliyor ve bir sürü kimyasal işlem görüyor bağırsağın hijyenikliğini geçtim sağlık boyutunda da oldukça zararlı sadece ozonla kalmıyor bir sürü kimyasal ilaçla işlem yapılıyor dediğim gibi görseniz dışarıda kokoreç falan yiyemezsiniz zaten kokusunu bastırmak için ekmek arası pul biber kekik yediriyorlar millete
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

şu bağırsakların bu hale gelmeden önceki evrelerini görseniz 1 kişi bile yemez :)

Dur söyleme anlatma
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

kardeşim senin için susuyorum :D

Kanka mumbar da öyle dışarı da yedigimiz pis ici hep kokuyor o yüzden belli yer ( adana kuruköprü pacacisi) bide annem yaparsa yerim baskada yerde yenmez
Yorum bağlantısı

kerem abi senin dediğin gibi o şekilde yapanlar annelerimiz ninelerimiz, bunlar kombinelerden tonlarda bağırsak topluyor ve aynen o şekilde temizlenmeden günlerce bekliyor ve bir sürü kimyasal işlem görüyor bağırsağın hijyenikliğini geçtim sağlık boyutunda da oldukça zararlı sadece ozonla kalmıyor bir sürü kimyasal ilaçla işlem yapılıyor dediğim gibi görseniz dışarıda kokoreç falan yiyemezsiniz zaten kokusunu bastırmak için ekmek arası pul biber kekik yediriyorlar millete

Neler yedik bilmediğimiz Emrecim. Bu yaştan sonra da kolay kolay vazgeçeceğimi sanmıyorum kokoreçten. Kısmet bakalım.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Neler yedik bilmediğimiz Emrecim. Bu yaştan sonra da kolay kolay vazgeçeceğimi sanmıyorum kokoreçten. Kısmet bakalım. :flowers:

ben olanı söyleyeyimde gerisi sizlere kalmış kerem abi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay arkadaş iyce sakat ata bağladık haaa fena şeyler  geliyor aklıma pöfff olmazki ama şimdik  :fiuw:  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

vay arkadaş iyce sakat ata bağladık haaa fena şeyler geliyor aklıma pöfff olmazki ama şimdik :fiuw::fiuw:

Okan abi midye yi direk yapan adamdan yedik ikram 20 tane yedim künefe de bonus oldu [emoji23] [emoji41]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...