Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Ben tövbe kilo veremem abi Millet yaşamak için yemek yer, ben yemek için yaşıyorum Ahh ahh güzelim Adana'yı bıraktık geldik şu Gebze'ye.. Çok büyük damak farkı var arada çoook.. Aslada kapanmaz. Anadolum cidden başka...istanbul ve civarı çakma kebapçılarla dolu hep,eti bile başka...ama anadolumda öylemi asla....mecburen çakma makma idare ediyoruz ama ne yapalım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Et yemeği erkek adam işidir. Bi dakka çekirdek gelmeden başlamayın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Anadolum cidden başka...istanbul ve civarı çakma kebapçılarla dolu hep,eti bile başka...ama anadolumda öylemi asla....mecburen çakma makma idare ediyoruz ama ne yapalım Buralarda kumpiri bile düzgün yapamıyorlar. Dışarıda yenecek en güzel şey, mcdonalds, burger king gibi yerlerde hamburger yemek. Her yerde aynı nasılsa Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Buralarda kumpiri bile düzgün yapamıyorlar. Dışarıda yenecek en güzel şey, mcdonalds, burger king gibi yerlerde hamburger yemek. Her yerde aynı nasılsa Bence bundan uzak durmak daha mantıklı...Geçen haberlere çıktı,amerikalı bir adam hamburger ekmeğini 15 yıl saklamış ve aynı duruyordu...durumu anla işte Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Bi dakka çekirdek gelmeden başlamayın. Tadım kabak varmı ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Bence bundan uzak durmak daha mantıklı...Geçen haberlere çıktı,amerikalı bir adam hamburger ekmeğini 15 yıl saklamış ve aynı duruyordu...durumu anla işte Ya diğerleri de çok fenaysa Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Hakan abi spor ve diyet ile kas kaybı yaşamadan toplamda 9 kilo verdim ancak kilo vermem durdu. Yağ yakamıyorum:) Sanırım senin tavsiye ettiğin le-cartini kullanmaya başlayacağım:) Sanırım 8 yıllık yağlarım iç organlarıma iyice yapışmış. Ayırmak lazım Ek ürün olmadan verilemiyeceğini kendimde gördüm mert...heleki bu yağlar uzun yıllar vucutta duruyorsa çok çok zor dediğin gibi... Ya diğerleri de çok fenaysa Yani ne denir bilemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Niye geçen haftasonu yakmadınmı ? ya mangal yapmakla Yemek yapmanın arasında dağlar kadar fark var Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 (düzenlendi) ya mangal yapmakla Yemek yapmanın arasında dağlar kadar fark var O zaman öyle deme,üzerine alınanlar olabilir örn:mk 8 Mayıs 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Arkadaşlar uykuluğu bilmiyorlarmı acaba hiç bahsedilmemiş. not: Alman sağlık bilim adamları göre uykuluk bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Ooo Hakan Abi mideden aman damardan girmiş konuya Çoo..ook fena bir konu olmuş, kalbe dikkat lütfen Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Ooo Hakan Abi mideden aman damardan girmiş konuya Çoo..ook fena bir konu olmuş, kalbe dikkat lütfen Valla borga konuyu eti form yiyerek takip ediyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Alper abi, senin resimlere noollllmuuuşşş Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Resimler hep tersmi benim mi başım dönmüş? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Alper abi monitörün üstünden et suları damlıyor aşağı Resimler hep tersmi benim mi başım dönmüş? Sen en azından telefonu çevirebilirsin,biz koca monitörü nasıl çevirelim Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Kavurmam sacda an itibariyle cızır cızır. Tavuk suyuna pirinç pilavı + sarımsaklı cacık yanında bonusu Bugün diyetisyene gittim yarın diyete başlıyorum bugün altın vuruş günü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 cumartesi günkü cağ'ları diyetisyene nasıl açıklayacaksın çok merak ediyorum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Prensip olarak haftasonu diyet yapmam. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Et yemeği erkek adam işidir. Aynen Erkek adam daha güzel yapar. o yüzden ben yapıyorum Abi cidden tersim döndü... Bana bu resimleri yollamıcaktın hoca,sonucuna katlanıcaksın Sonucu ağır oldu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 ben yedim, eh işte çokta fena değildi. hoş, sizin Kayseri mantınız da Mantı değil. o ne öyle, minik mink hamur, içinde et bile yok. sözde eti içine sıvıyorlar ama ağzıan et tadı gelmiyor bile. benim hanımın yaptığı mantının yanında hikaye kalır... Abi eminmisiniz cıvıklı ve mantı yediğinize...piyasada çok çakmacı var Sonucu ağır oldu Bir daha sağa sola resim atma Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Bundan sonra resim yollamayacağım. Direk kameralı görüntüye geceğim Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Olacaklara hazırsan yap,dün bizzat yaşadın bir parça Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Olacaklara hazırsan yap,dün bizzat yaşadın bir parça Çok olsa sonu karatoprak olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts