İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

Meşur tantunimize buyurun3214f5079eb997e9a3dd42e29e157e1b.jpg

Bu TADI İSTANBULLU arkadaşlar tatmak isterse ataşehirde şubesi var Memoş tantuni diye

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  Hakan Erken yazdı:

Nerede kalmıştık :)

Cezayir'in Yeri ne selam, Adana/Urfa ya devam.  :good1: Afiyet olsun abi. Özledim valla dürümün tadını.  :dribble: İnce lavaşa.. Off of.  :)

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Cezayir'in Yeri ne selam, Adana/Urfa ya devam.  :good1: Afiyet olsun abi. Özledim valla dürümün tadını.  :dribble: İnce lavaşa.. Off of.  :)

Nasıl yuttum anlamadım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Serdar Yaman yazdı:

Aman tanrım Didim [emoji3][emoji3]

Afiyet olsun Serdar, valla tam nokta atışı yapıyorsun kardeşim inceden inceden ;)  

Okan Tansel yazdı:

:dribble:  :dribble:  :dribble:  :dribble:  :bomb:

Bizim ne günahımız vardı Okan, hadi beraber patlayalım biz   :bomb:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
  Serhan Gürbüzol yazdı:

Afiyet olsun Serdar, valla tam nokta atışı yapıyorsun kardeşim inceden inceden ;)

Bizim ne günahımız vardı Okan, hadi beraber patlayalım biz :bomb:

Mardin'e döndüm özlemişim bunları ya yemek yiyemedik oralarda [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
  Hakan Erken yazdı:

Serdar durmak yok,devam devam devammmmmm :D

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
(düzenlendi)

Bursa'da Cemal ve Cemil ustada iskender yemeden olmaz. Şıra ile yenmesi önerildi :)Buradaki adı Bursa kebabı :)

f455c5aa87b901429df36c54a22a4041.jpg0880733856648a6c10ea7f75034df543.jpg

tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
(düzenlendi)
  Okan Tansel yazdı:

kıymeti artsın diye bekletiler sanırım :D:D:D:D

Konvoy vardı be ne kıymeti [emoji23][emoji23][emoji23] tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  Serdar Yaman yazdı:

Konvoy vardı be ne kıymeti [emoji23][emoji23][emoji23]

Harbi konvoy oluyor önünde. Dükkanın içi yada önünde yemek büyük şansmış zaten. Genelde çevredeki pastane, lokanta vb yerlere dağıtıyorlar müşterilerini.. Enteresan. O çileyi çekecek kadar farklı bir lezzet göremedim ben şahsen.  :) Giderim İskenderoğulları' ndan birinde yerim daha iyi.. 

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
(düzenlendi)
  Kerem Minaz yazdı:

Afiyet olsun abim. Birkaç hafta önce oradaydık. Tamam güzel de, 1,5 saat sıra gelmesini beklemeye değecek kadar fark göremedim.. :biggrin: Siz ne kadar beklediniz acaba? :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250535-en-güzel-et-yemekleri/?p=2827706

Kerem valla biz erken gittik diye herhalde hiç beklemedik. Girdik, oturduk, yedik be çıktık şans galiba :) lezzet konusunda sana katılıyorum, bir Sivas'taki mis döner olmaz bence ama damak tadı meselesi elbette. tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...