Okan Tansel 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Kahvaltı niyetine mi abi? Afiyet olsun. Gardaşım benim beraber olsun inşallah daha lezetlileri şifa niyetine senin olsun .dün akşamdan fena kuruldum Mehmet hocamın paylaşımı beni benden aldı ve beni yoldan çıkardı ateşim anca söndü 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Gardaşım benim beraber olsun inşallah daha lezetlileri şifa niyetine senin olsun .dün akşamdan fena kuruldum Mehmet hocamın paylaşımı beni benden aldı ve beni yoldan çıkardı ateşim anca söndü Öğle yemeğine bekleriz, kurufasulye-pilav-yoğurt Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Öğle yemeğine bekleriz, kurufasulye-pilav-yoğurt Bir gelecem pir gelecem yanına kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Gardaşım benim beraber olsun inşallah daha lezetlileri şifa niyetine senin olsun .dün akşamdan fena kuruldum Mehmet hocamın paylaşımı beni benden aldı ve beni yoldan çıkardı ateşim anca söndü Ateş söndüyse sıkıntı yok,hazır ol o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Tabldota bak! Tabaktaki logo,domates ile gizlenmiş Afiyet olsun abi. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Tabaktaki logo,domates ile gizlenmiş Afiyet olsun abi. Röntgen bakışı yaptın herhal. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Röntgen bakışı yaptın herhal. Nede olsa Fordcuyuz Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Bir Kayseri klasiği olan Mantının bugün evimizde stoklanışı vardı,bu işin konusunda uzman ekibini bir araya getirmekte çok güç Buradan Mantı Team ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum,artık gerisi misafirlerimiz ile mideye indirme işi de bize kalıyor Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Buyrun efendim [emoji4] [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 mantı team Mantı bizim işimiz. Kayserililik varmı Hakan abi? Doğuş bu nasıl bir soru ? Aslen Kayseriliyim,övünmek gibi olmasın Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 (düzenlendi) Doğuş bu nasıl bir soru ? Aslen Kayseriliyim,övünmek gibi olmasın Uppss...pardon abi O zaman sana yağ mantısı der kaçarım Edit : Annem Kayserili 3 Aralık 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Uppss...pardon abi O zaman sana yağ mantısı der kaçarım Edit : Annem Kayserili Vaay toprammm Yakında forumu ele geçireceğiz bu gidişle,bayağı Kayserili oldu maşallah Bu yağ mantısını duydum ama yemek hiç nasip olmadı Doğuş,daha doğrusu bizim o taraflarda yapanda pek yok.annemiz neresinden Kayserinin ? Ben Develiliyim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Vaay toprammm Yakında forumu ele geçireceğiz bu gidişle,bayağı Kayserili oldu maşallah Bu yağ mantısını duydum ama yemek hiç nasip olmadı Doğuş,daha doğrusu bizim o taraflarda yapanda pek yok.annemiz neresinden Kayserinin ? Ben Develiliyim. Abi yağ mantısını ye bir daha normal mantı yemezsin hastasıyım ben, yok böyle bir lezzet Anne merkezden abi ilçe olarak soruyorsan bilmiyorum sorarım ama Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Abi yağ mantısını ye bir daha normal mantı yemezsin hastasıyım ben, yok böyle bir lezzet Anne merkezden abi ilçe olarak soruyorsan bilmiyorum sorarım ama Her yörenin tadı muhakkak ayrıdır,ama denemek istiyorum bu Mantıyı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Her yörenin tadı muhakkak ayrıdır,ama denemek istiyorum bu Mantıyı +1903 benimde canım çekti valla Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 +1903 benimde canım çekti valla +1905 benimde canım çekti valla + 2015 her nevi benimde canım çekti Hep beraber yeriz inşallah bir gün. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 (düzenlendi) Ne zaman Kayseri'de buluşuyoruz [emoji23][emoji23][emoji23] 3 Aralık 2015 tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts