Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Döverim seni Önden sunum hazırlıyorum abi Oradan sıksanda gelmez buraya Hakan abi ağır misafirlerinde gizli şeker olmasın Sanmam,o bir tork canavarı Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Haftasonu ağır misafirlerim vardı,kendilerini ağırlamaktan şeref duydum. E konuda et olunca,görsel bir şöleni paylaşmak istedim. Servet abim,açlığa tahammül edemeyenlerdenmiş o gün öğrendim. Etler gecikince ortam gerilmeye başladı Çok şükür... Ortama bir anda huzur geldi Mideye iniş hızı ortalama 156 saniye Birazdan ortalık toz duman.. Çatal sesini bile duyamadık. Abilerim,tekrar beklerim.. Ayaklarınıza sağlık. Bence biraz daha huzur gelmeliymiş, sanki eksik kalmış gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Bence biraz daha huzur gelmeliymiş, sanki eksik kalmış gibi. Zaman dardı abi,bir dahakine devam edeceğiz inşallah. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 soğan kebabi antep açığı ekmeği ile...[emoji3] [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hepinize afiyet olsun arkadaşlar. Yemişsiniz yine derya kuzularını. Maşallah.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 (düzenlendi) Annemin ellerinden..Kayseri Mantısı. yok artık amanın bayılırım kardeşim. Annenin ellerine sağlık dert görmesin inşallah mükemmel olmuştur o şimdik şifa olsun kardeşime ohhh soğan kebabi antep açığı ekmeği ile...[emoji3] [emoji3] ooo aman ALLAH'ım afiyet olsun şifa olsun mis mis O değilde yine gidecek paracıklar solu kebapcıda alacağız galiba 30 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 İsmi eli böğründe. Arkadaşlar kendinden geçti. 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 yok artık amanın bayılırım kardeşim. Annenin ellerine sağlık dert görmesin inşallah mükemmel olmuştur o şimdik şifa olsun kardeşime ohhh Eyvallah kardeşim,buyur beraber olsun İsmi eli böğründe. Arkadaşlar kendinden geçti. Elim böğrümde baygınlık geçirdim şuan Afiyet olsun gardaşım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Eyvallah kardeşim,buyur beraber olsun Elim böğrümde baygınlık geçirdim şuan Afiyet olsun gardaşım. Ağa ben 8 yıldır maraştayım bu yediğim en güzel ikinci eli böğründe. Müthiş tad. Hanımı ikna edemedim akşam gidelim diye Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Ağa ben 8 yıldır maraştayım bu yediğim en güzel ikinci eli böğründe. Müthiş tad. Hanımı ikna edemedim akşam gidelim diye Yenge büyük hata yapmış Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 İsmi eli böğründe. Arkadaşlar kendinden geçti. Eror eror bu bir hataydı girmeyeydim ölem bitti ben yazamıyom peçete kesmez havlu ,mavlu, çarşaf falan getirin azımın suyu durmuyor .ALLAHHHHHHHH 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Sadece arkadaşlar değil Mehmet Hocam. Bizde kendimizden geçmek üzereyiz. Bi 30 dakika sonra koyaydın ya.. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Sadece arkadaşlar değil Mehmet Hocam. Bizde kendimizden geçmek üzereyiz. Bi 30 dakika sonra koyaydın ya.. Afiyet olsun. Acıktım aklıma geldi Eror eror bu bir hataydı girmeyeydim ölem bitti ben yazamıyom peçete kesmez havlu ,mavlu, çarşaf falan getirin azımın suyu durmuyor .ALLAHHHHHHHH Kapa kapa Yenge büyük hata yapmış Çocuktan dolayı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Haklısın. Hacı liste kabarıyor. Sen gün sayısını arttır. Yeni bir yer daha eklendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hacı liste kabarıyor. Sen gün sayısını arttır. Yeni bir yer daha eklendi 15+21 yapacağım bu gidişle Şimdiden aç kalmaya başlasam mı acaba Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Korkutuyorsun beni Bu gün normal düzene dönmeyi planlıyorum zira yarasa gibi dolaşmak sıkıntılı olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts