Emre Öğüt 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 (düzenlendi) bu liste çok karışık ben bile bişey anlamadım[emoji28] Danada; Antrikot,Kontrfile,Bonfile:Biftek olur Izgara ve Mangal'da gider Gerdan,But,Kol,İncik:Haşlamada gider Gerdan,Kürek,Döş:Kıyma ve Kuşbaşı Boşluk:Kuşbaşında ve kıymada iyi gider Kurban Bayramı yaklaşıyor bilgi aklımızda bulunsun malum kesilen bir dananın bonfileside boşluğuda kuşbaşı doğranıp aynı poşete konuluyor: 20 Temmuz 2015 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 (düzenlendi) Dün Gerdan Tandır Yaptık Şuandada Kuzu Kol Kavurma[emoji104] 22 Temmuz 2015 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Afiyet olsun Emre.. Biz kendimizi nadasa çektik kısa süreliğine.. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Afiyet olsun Emre.. Biz kendimizi nadasa çektik kısa süreliğine.. sağol Kerem abi ben kilo alamadığım için depoyu doldurmaya devam[emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Afiyet olsun Emre.. Biz kendimizi nadasa çektik kısa süreliğine.. Sadece yazarak ama Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Akşamı bekleyin akşamı [emoji2] Akşama süper görüntülerim olacak Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Et sonrası bal yedik birazda baldan nefret ederim ama ben hayatımda böyle güzel bal yememiştim[emoji39] Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 (düzenlendi) Akşam Bombası. Bakalım yeri tanıyabilecek misiniz 22 Temmuz 2015 tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 yuuuuuuuuuuuuuuuuu nolamaz o ne beeeee vaşşşşşşşşşşş afiyet olsun bal olsun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Giresun et yemekleri ile ünlü değil ama bi bukle gelsin.kuzenle geçen 3 öğün Sabah Öğle Akşam 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 T İyi mi Bence iyi bir de simit kebabını ekleyin Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Akşam Bombası. Bakalım yeri tanıyabilecek misiniz Afiyet olsun abim.. Edirne de misin yoksa? Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Afiyet olsun abim.. Edirne de misin yoksa? [emoji106] evet Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 [emoji106] evet Buralarda olsaydım görüşürdük abim. Kısmet değilmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Buralarda olsaydım görüşürdük abim. Kısmet değilmiş. Anladık her yere yazıp konuları kirletip durma Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Buralarda olsaydım görüşürdük abim. Kısmet değilmiş. Nasip diyelim bir dahaki sefere inşallah Kerem. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Et yemekleri olur da Soğan kebabı olmaz mı Gaziantep den devam edelim. Ev yapımı Soğan kebabı Afiyet olsun Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Et yemekleri olur da Soğan kebabı olmaz mı Gaziantep den devam edelim. Ev yapımı Soğan kebabı Afiyet olsun soğan varsa bende varım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Memleketten dönmeden bunları yemeden çıkmadık yola 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Kuzu Tandır cumadan sonra hazır[emoji12] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 (düzenlendi) Gaziantepe geldim otele yerleşip ilk lezzet durağı Halil ustaya koşa koşa gittim Çık oradan Mert, hemen çık! Künefe tabağında kebap servisi yapılır mı be? 24 Temmuz 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Çık oradan Mert, hemen çık! Künefe tabağında kebap servisi yapılır mı be? Tabağın önemi yok bence..Tadı kıvamında olsun yeter Yorum bağlantısı
Recommended Posts