İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Konuya bakıp bakıp evde et yemeği istiyorum.

B12 ye doyduk. [emoji1]

B12 önemli abi. Neler çekiyoruz ondan. Et bile kurtarmıyor direk draje. [emoji106]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Konuya bakıp bakıp evde et yemeği istiyorum.

B12 ye doyduk. [emoji1]

Eeee hani nerde?

Biz göremiyoruz [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayıp... :p

Bakmak değil. Yayınlamak ayıp peh [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı

Dün kalan sosun içine bide tavuk attım.. Bugün yarın onuda hallederim..  :biggrin:

Davukları pişirmişem.. Hacıyı da çarşıya göndermişem.. :keyifli: 

(Ayıp diye yayınlamadım)  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Davukları pişirmişem.. Hacıyı da çarşıya göndermişem.. :keyifli:

(Ayıp diye yayınlamadım)  :fiuw:

Sen ve ayıp,çok şaşırdım  :D

Yorum bağlantısı

Bu zamana kadar gördüğüm,en hüzünlü Fotoğraf  :biggrin:

Hakan bey ne kadar duygusal, ne kadar enerjiksiniz. Ramazanın sondan önceki gününde bu enerjiyi nerden buluyorsunuz şaşıyorum. Ayrıca çok da kibarsınız. :flowers:

Dün sizinle görüşmeyi çok istedim ama ben ve diğer arkadaşların bulunduğu semte çok uzakmışsınız. İstanbul'un sıcağında ve yoğun trafiğinde sizi yormak istemedim. Bir daha ki İstanbul seyahatimde inşallah sizi de ziyaret edeceğim. :flowers::friends2:

Yorum bağlantısı

Hakan bey ne kadar duygusal, ne kadar enerjiksiniz. Ramazanın sondan önceki gününde bu enerjiyi nerden buluyorsunuz şaşıyorum. Ayrıca çok da kibarsınız. :flowers:

Dün sizinle görüşmeyi çok istedim ama ben ve diğer arkadaşların bulunduğu semte çok uzakmışsınız. İstanbul'un sıcağında ve yoğun trafiğinde sizi yormak istemedim. Bir daha ki İstanbul seyahatimde inşallah sizi de ziyaret edeceğim. :flowers::friends2:

Teşekkür ederim Mükremin abi,bu enerjimi sizlere borçluyum. :) Estağfurullah efendim o sizin kibarlığınız. :flowers:

Emin olunuz ben de çok istedim sizinle bir arada olmayı,ama çok önemli bir toplantım vardı bundan dolayı katılamadım aranıza.yoksa uzak olmasının benim için hiç önemi yok,kalplerimiz bir olsun.

Her zaman beklerim saygıdeğer abim,sizi ağırlamak beni onure edecektir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

:shok: İstanbul a mı geldin abi? Buralara yakın gelcen mi? 

Yorum bağlantısı

:shok: İstanbul a mı geldin abi? Buralara yakın gelcen mi? 

Öğlen gelip saat 16.00 da ayrıldım. Bir kaç kadim dostum dışında İstanbul'un meşhur hiç bir şeyini görmedim.

Başka sefere inşallah.

Yorum bağlantısı

Öğlen gelip saat 16.00 da ayrıldım. Bir kaç kadim dostum dışında İstanbul'un meşhur hiç bir şeyini görmedim.

Başka sefere inşallah.

Araba mı aldın abi? 

Yorum bağlantısı

Başka sefere inşallah.

Trafiğinidemi göremedin abi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Buyursunlar et,tavuk,balık,meze [emoji3][emoji3][emoji3]

6121d734fde96ec5cf8fc9028d3c547e.jpg

c3ac0c9a258c9e03d743314baab261d0.jpg

481397e45a3550c886e38083c5d1937c.jpg

f183dbef6cab7239bc8a7deb81422b8a.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bunlarda benden gelsin [emoji5]️

Mangalın hazır olduğuna göre, etlerin pişmiş halini çekemeden yiyip bitirdin galiba. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mangalın hazır olduğuna göre, etlerin pişmiş halini çekemeden yiyip bitirdin galiba. :)

Abi videosu istersen ekleyebilirim..Çok ses getirir diye eklemedim de  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...