İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Sağol abim.. Kaç tabak yediğimi söylemedim ama.. ;) Gerçi ekmeksiz yedim.. :fiuw::D

Abi hiç et yediğinden bahsetmemişsin hep ızgara yedim tabak yedim diyettesin tamam da azıcık da et yeseydin ya  :bravo:  :fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ama çok enerji lazım bana

Tamam anladım. :crazy: Ye o zaman :yes::good1:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ramazanda daha iyidir, nefsine biraz eziyet antrenman gibi olur. :good1: Üstelik insan açken daha yaratıcı olur. Bakalım ne orijinallikler göreceğiz. :biggrin:

Dikkat ettiyseniz konuda Ramazan ayına yakın açılmış,yani biz yıllar öncesinden antremanlıyız  :D

Yorum bağlantısı

Aylardan Ramazan olunca duramıyorum  :biggrin: Ne yapsam acaba  :seytan: ,

Bol Kuşbaşılı Mantı ve üzerine bol Sarımsaklı Yoğurt dökülse kimler yemez acaba  :seytan:

baklava-a%C3%A7an-dolma-saran-mant%C4%B1

Yorum bağlantısı

Aylardan Ramazan olunca duramıyorum :biggrin: Ne yapsam acaba :seytan: ,

Bol Kuşbaşılı Mantı ve üzerine bol Sarımsaklı Yoğurt dökülse kimler yemez acaba :seytan:

Çok erken başladın abi :D

60f631a443092f23f716ed5c45cad4eb.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ya bu konuyu Ramazan dolayısıyla 1 ay kapatın ya da akşam Yuvarlakçay Yeşil Vadi restoranda yemeyi planladığımız kuzu tandırı burada paylaşayım siz karar verin. :crazy:

Yorum bağlantısı

Ya bu konuyu Ramazan dolayısıyla 1 ay kapatın ya da akşam Yuvarlakçay Yeşil Vadi restoranda yemeyi planladığımız kuzu tandırı burada paylaşayım siz karar verin. :crazy:

Paylaş paylaş  :seytan:

Ver Ateşi  :ninja:

Yorum bağlantısı

Ve ızgarada kömür ateşimde kızarttığımız, daha sonra ince ince kestiğimiz etlerimizi...  :blush: Opss.. Yanlış forum.  :biggrin:

mangal03-1.jpg

:seytan:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ve ızgarada kömür ateşimde kızarttığımız, daha sonra ince ince kestiğimiz etlerimizi...  :blush: Opss.. Yanlış forum.  :biggrin:

Coban-Kavurma.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Heytt kötü meleğe yol göstermeyin orucu kırdıtmayın gardaşlar . Abooo o ne beee  :dribble:  :dribble:  :dribble:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Yakacam sizi yarın. :omlet:

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Şöyle bir arşive baktımda,bunlarıda görmüşüz  :biggrin:

resmen bu foto beni bitirdi :unsure2:  :unsure2:  :unsure2:     :boks:  :boks:  :boks:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...