Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Büryan, Ahmet, Mehmet... İsmin ne önemi var. Hepimiz kardeşiz.. Önemli olan görüntü ve tat... Harika görünüyor. Eminim tadı da iyidir.. alper abi damak tadına güvenirim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Kasaptan taze bir kuzu boyun alırsın, bütün olarak düdüklü tencerede 1-1,5 saat pişirirsin. Daha sonra yine bütün olarak dışını tuzlayıp alüminyum folyoya sararsın ve 180 Derecede 15 dakika ısıtılmış fırına sürersin. Bu arada nohutlu pilavı azıcık tereyağı katkısıyla pişirirsin. Gerdan 20 dakika kadar fırında piştikten sonra çıkarır lime lime ayırırsın. Zaten öyle olur ki dokunsan kemikleri ayrılır. Üzerine bir miktar eritilmiş tereyağı döker, pilavın üzerinde servis yaparsın. Afiyet olsun. Ellerine sağlık Mükremin Abicim de düdüklü ve haşlama işin içine girdim mi Gerçi evde yapıldığında başka çare kalmıyor. Bize aşağıdakinden lazım bir tane. Tepsiye koycan boyunu yada hertür eti. Üzerine kuyruk yağı. Kalın (birkaç kat) aliminyum folyoya saracan tepsiyi. 2-3 saat hafif odun ateşinde pişecek. Arada açıp üzerine akan yağları tekrar dökecen. Son 10 dakika ateşi harlayacaksın ve folyoyu açıp hafif kızarmasını bekleyeceksin. Pilav milav hikaye. Dalacan elle direkt mideye Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Denemek lazım abi,çok güzel gözüküyordu holosko nerde abi gözükmüyor Cahit bir durum mu var. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Marifet pişirmede. Ellerine sağlık Mükremin Abicim de düdüklü ve haşlama işin içine girdim mi Gerçi evde yapıldığında başka çare kalmıyor. Bize aşağıdakinden lazım bir tane. Tepsiye koycan boyunu yada hertür eti. Üzerine kuyruk yağı. Kalın (birkaç kat) aliminyum folyoya saracan tepsiyi. 2-3 saat hafif odun ateşinde pişecek. Arada açıp üzerine akan yağları tekrar dökecen. Son 10 dakika ateşi harlayacaksın ve folyoyu açıp hafif kızarmasını bekleyeceksin. Pilav milav hikaye. Dalacan elle direkt mideye Bunun cevabını yukarıda vermiştim canım Bir de mesele (bana göre) kendi emeğin ve imkanlarınla ortaya çıkaracağın eserlerdir. Dr.Mehmet Öz'ün babası ne demişti? "Urfa'da oxford vardı da biz mi okumadık?" Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bunun cevabını yukarıda vermiştim canım Bir de mesele (bana göre) kendi emeğin ve imkanlarınla ortaya çıkaracağın eserlerdir. Dr.Mehmet Öz'ün babası ne demişti? "Urfa'da oxford vardı da biz mi okumadık?" O sözü İbrahim Tatlıses söylememişmiydi abicim? :-P Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 I'm at Ciğerci Ali Haydar Usta / Gaziantep with YSB at sabahın körü ) I'm at Katmerci Zekeriya Usta (Gaziantep, Türkiye) with YSB at sabahın köründen biraz sonrası... Sabah sabah Seda Sayan olmuş ama yaf Arkadaşım askerliğini Gaziantep te yapmıştı ve "kahvaltıda dahi kebap yeniyor" demiştide "hadi be inanmam" demiştim. Meğer doğruymuş..Katmerde on numero Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 O sözü İbrahim Tatlıses söylememişmiydi abicim? :-P Sen Mehmet Öz'ün babasının söylediğine takıl. I'm at Ciğerci Ali Haydar Usta / Gaziantep with YSB at sabahın körü ) I'm at Katmerci Zekeriya Usta (Gaziantep, Türkiye) with YSB at sabahın köründen biraz sonrası... Ciğer güzel, katmer de güzel, o kuşhane'deki ne onu anlayamadım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Kavurma Yoğun protein taarruzu var, dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Adam başı 1.5 porsiyon ciğer 1 porsiyon kavurma yedik. Geçmiş olsun bize. Sabah sabah Helal olsun... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Sabah sabah Helal olsun...Burada sabahları ciğer yenir Gel beraber yiyelim bi gün Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Burada sabahları ciğer yenir Gel beraber yiyelim bi gün hakkaten ya ciğer süper bişey,sende gel bizim burda da var,öğlen yeniyor ama Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Özellikle doğu illerimizde sabah kahvaltısında et yemek yaygındır. Ciğer seven birisi olarak hayatımın sonuna kadar ciğer yiyebilirim Arada bir kolestrerolünü ölçtürüyorsun değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 hakkaten ya ciğer süper bişey,sende gel bizim burda da var,öğlen yeniyor ama Geldik kardeş Biz ciğeri sabah, Kuşbaşını öğlen, Adana'yı akşam Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Yaşım 30 bile değil ne kolestrolü Metabolizmada sıkıntı varsa doğumdan itibaren kolesterol yüksek çıkıyor ve 50'li yaşlarda birikimler sorun çıkarıyor. Ben ilaca başladığımda 37 yaşımdaydım. Ölçtürmekte yarar var. Benim büyüğüm 43 yaşında bypass ameliyatı oldu.... Geldik kardeş Biz ciğeri sabah, Kuşbaşını öğlen, Adana'yı akşam Yatarken, yatarken.... İşkembe çorbası yok mu? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 G. Antep ve havalisi = Memleket gibi memleket Yaştan bağımsız bir fonksiyondur. Aman dikkat. Antepte ne gördüler acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Bugünlük tabak altı resmi çektim...gerisini siz düşünün... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Metabolizmada sıkıntı varsa doğumdan itibaren kolesterol yüksek çıkıyor ve 50'li yaşlarda birikimler sorun çıkarıyor. Ben ilaca başladığımda 37 yaşımdaydım. Ölçtürmekte yarar var. Benim büyüğüm 43 yaşında bypass ameliyatı oldu.... Yatarken, yatarken.... İşkembe çorbası yok mu? Yok abi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Bugünlük tabak altı resmi çektim...gerisini siz düşünün... LBG. Alla, Allaaaa, Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 LBG. Alla, Allaaaa, Kağıda biraz yağlarmı damlamış ne Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Burada sabahları ciğer yenir Gel beraber yiyelim bi gün İnşallah birgün geleceğim.. Metabolizmada sıkıntı varsa doğumdan itibaren kolesterol yüksek çıkıyor ve 50'li yaşlarda birikimler sorun çıkarıyor. Ben ilaca başladığımda 37 yaşımdaydım. Ölçtürmekte yarar var. Benim büyüğüm 43 yaşında bypass ameliyatı oldu.... Yatarken, yatarken.... İşkembe çorbası yok mu? ; "Kolestrol hastalık değildir!" I love Karatay Ya ben bunları hep sabah sabah görüyorum.. Olmuyor ama.. Akşamdan önce yiyemem ve akşamada daha ohooo.... Kağıda biraz yağlarmı damlamış ne Çok açmışsın demekki.. Tek şiş cağa alışmıştık ama bunda nirvana yapmışsın 7 Aralık 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Geldik kardeş Biz ciğeri sabah, Kuşbaşını öğlen, Adana'yı akşam Mehmet Abicim siz birde buraya gelin birgün, önce aşağıdakinden kendi ellerimle yaparım size yeriz afiyetle, sonra birde kuzu çevirme yaparız üzerine.. Unutursun sizin oraları Bakalım tenekenin içinden ne çıkacak? Hazır mısınız? Açıyoruz... Ve işte lokum gibi, nar gibi Çingene Pilici! Sabah sabah misilleme yapayım dedim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Teşekkür ederim Kerem inşallah bi gün bir araya geliriz. Senin yaptığının tadı ayrı olur. Dost dergahında herşeyinde tadı ayrı bir güzel olur. Ama burada bizim arkadaşlarla yapıyoruz bu etkinlikleri. Ailecek gidilen dost dergahı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Buda geçen hafta evde denediğim tavukşiş mangalsız ancak bu kadar. Buda benim special Tostum hanım oğlan ve ben ayrı ayrı kişiye özel Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Buda geçen hafta evde denediğim tavukşiş mangalsız ancak bu kadar. Buda benim special Tostum hanım oğlan ve ben ayrı ayrı kişiye özel Sen ne hamarat bir adammışsın len. Kız olsan evde kalmazdın vallahi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Sen ne hamarat bir adammışsın len. Kız olsan evde kalmazdın vallahi. Eli de çabuk, bizzat şahit oldum. Onunla birlikte piknik yapmak benim açımdan zevkli oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts