Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Senden olsa olsa kraker gurmesi olur Yapma bunu devrem,güçlerimizi birleştirebiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Yapma bunu devrem,güçlerimizi birleştirebiliriz Seninle kulvarımız farklı devro Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Barış abi canımızı çektirdi bizde kusbasili mantarlı kaşarlı bi pide yiyelim dedik Afiyet olsun Samet. Bazıları pide görsün Pizzaya pide demez belki. Teşekkür deriz Arkadaşı bilinçlendirdiğin için Yapma bunu devrem,güçlerimizi birleştirebiliriz Hangi gücü. Adamın gücünü sömüreceksin Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Hangi gücü. Adamın gücünü sömüreceksin Kusura bakmasın ağa,krakerci adamla ne gücü birleştireyim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 voltran voltran O Voltran 3 yıl önce kuruldu zaten,yer kalmadı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Afiyet olsun Samet. Bazıları pide görsün Pizzaya pide demez belki. Teşekkür deriz Arkadaşı bilinçlendirdiğin için Hangi gücü. Adamın gücünü sömüreceksin Bizi bilen bilir,çok şükür pilav üstü adana kebap yemedik bugüne kadar Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Kerem sana bir web sayfası hazırlıyayım sen orada yemek tariflerini paylaş. (Bu konuda ciddiyim ) Noldu bizim iş? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bizi bilen bilir,çok şükür pilav üstü adana kebap yemedik bugüne kadar Yahu he he Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 voltran voltran O Voltran 3 yıl önce kuruldu zaten,yer kalmadı Birileri o voltrana girmek için çok uğraştı kimse duymasın muraterselçevik olduğunu Bizi bilen bilir,çok şükür pilav üstü adana kebap yemedik bugüne kadar Biliyoruz :D Noldu bizim iş? İste yeter gülüm. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Yine kuzu kelebek ve pirzola ile devam edelim ortam yumusasin Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Samet uzun bir aradan sonra depar atıyorsun dikkat et. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Birileri o voltrana girmek için çok uğraştı kimse duymasın muraterselçevik olduğunu Biliyoruz :D İste yeter gülüm. Bende istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Samet uzun bir aradan sonra depar atıyorsun dikkat et.Aynen serkan abi öyle oldu valla Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bi an kendimi gördüm samet sende Can boğazdan gelmez mi abi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Can boğazdan gelmez mi abi Sende benim gibi gurmelikte uzmansın,paylaştıkların on numara yenmezmi onlar Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Abi haftaya istanbul da olacam sözüm olsun bi akşam Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bi an kendimi gördüm samet sende Yanına ortak arama çalışmalarını keyifle izliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Yanına ortak arama çalışmalarını keyifle izliyorum [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji23] Ne istiyorsunuz bu adamdan Yorum bağlantısı
Recommended Posts