Mehmet Kaya 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Ben marketten et almam. Geçen bir kasaptan et aldım. Et 10 numara yumuşak. Ancak tad Zayıf kalıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bugün çoluk çocuk dostlarla yine piknikteydik [emoji23][emoji23] Bunlarsız mangal olmazzzz Çocuklar için köfte Şart. Etin yanında mutlaka SOĞAN salatası. Soğan maydanoz sumak limon tuz [emoji106][emoji106] Dostlar için Kuzu Şiş hepsi bukadar değil [emoji6][emoji6] Ekmekler mutlaka soslanmalı( biber salçası yağ maydanoz. Etler pişerken ekmek ısıtılıp ve etlerin Yağı ile ekmek yağlanmalı Sofra hazır Pişirme başladı Pişirdikten sonra ilk olarak dürüm için 2-3 Şiş. Arkasından keyif için ekmeksiz mangal BAŞINDA yemeye devam. Közde Çay olmazsa olmazımız[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] ... Afiyet, bal, şeker olmuş Mehmet Hocam.. Ellerine kollarına sağlık.. Şu ekmek dediğin pideyi siz mi yapıyorsunuz? Yoksa hazırmı alıyorsunuz? (Hamur kısmını) Eğer siz yapıyorsanız detaylı tarif alayım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Afiyet, bal, şeker olmuş Mehmet Hocam.. Ellerine kollarına sağlık.. Şu ekmek dediğin pideyi siz mi yapıyorsunuz? Yoksa hazırmı alıyorsunuz? (Hamur kısmını) Eğer siz yapıyorsanız detaylı tarif alayım.. Teşekkür ederim dostum. Onun hazırı ayrı bir güzel oluyor. Tarif alırım sana dostum. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Teşekkür ederim dostum. Onun hazırı ayrı bir güzel oluyor. Tarif alırım sana dostum. Gardaşım ellerine sağlık..Afiyet olsun. Bunlar da dünden kalanlar Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Gardaşım ellerine sağlık..Afiyet olsun. Bunlar da dünden kalanlar Yahu orada soramadım burada sorayım. Bir sürü foto var, hepsinde bir kalem pirzola, iki kaşık bulgur, bir köfte ve iki kaşık didiklenmiş et var. Bu bir porsiyon mu? Bununla mı doydunuz? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Teşekkür ederim dostum. Onun hazırı ayrı bir güzel oluyor. Tarif alırım sana dostum. İskender sosu gibi olmasın.. Daha onunda tarifini alıp iletecektin. Bekliyorum ikisinide.. Yahu orada soramadım burada sorayım. Bir sürü foto var, hepsinde bir kalem pirzola, iki kaşık bulgur, bir köfte ve iki kaşık didiklenmiş et var. Bu bir porsiyon mu? Bununla mı doydunuz? Evet abi. 1 dal, 1 kalem, 2 kaşık, bir şiş, didiklenmiş et... Çok şükür doyduk.. Allah versin. Olmayanlarda yesin inşallah.. :kiskananlarcatlasinsimiley: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Kerem unutuyorum ya la [emoji17][emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çok şükür kuzuları önce hüplettik, sonra güplettik.. En son lüplettik.. Halis muhlis Manga Yoğurdu ve paçangö böreği.. Tandır+ pirzola, Köfte, şiş, pirzola, Tandır+ köfte, Buda akşam yeğeimizden, Adana kebap. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 İskender sosu gibi olmasın.. [emoji3] Daha onunda tarifini alıp iletecektin. Bekliyorum ikisinide.. Evet abi. 1 dal, 1 kalem, 2 kaşık, bir şiş, didiklenmiş et... Çok şükür doyduk.. Allah versin. Olmayanlarda yesin inşallah.. :kiskananlarcatlasinsimiley: Sordum sadece.[emoji20] [emoji40] niye şarlıyon? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Sordum sadece.[emoji20] [emoji40] niye şarlıyon? Şarlama yok abim.. Çiçek tutan İsmaili görmedin galiba.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Yahu orada soramadım burada sorayım. Bir sürü foto var, hepsinde bir kalem pirzola, iki kaşık bulgur, bir köfte ve iki kaşık didiklenmiş et var. Bu bir porsiyon mu? Bununla mı doydunuz? Yok yok beni kesmez bu tabaktakiler. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Yahu orada soramadım burada sorayım. Bir sürü foto var, hepsinde bir kalem pirzola, iki kaşık bulgur, bir köfte ve iki kaşık didiklenmiş et var. Bu bir porsiyon mu? Bununla mı doydunuz? Doymadık ama doyar gibi yaptık Kendimizi sahile attık orada mangal yaktık. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Doymadık ama doyar gibi yaptık Kendimizi sahile attık orada mangal yaktık. [emoji3] Bu defa soğuk sucuk yok muydu?[emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bu defa soğuk sucuk yok muydu?[emoji6] Israrla bekledim ama gelmedi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Kuzu kelebek ile açılış yapalım o halde Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Şarlama yok abim.. Çiçek tutan İsmaili görmedin galiba.. ; Sahalara veda etmişsin bebeğim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Karışık kebab ile devam edelim Afiyet olsun Samet.. Bir girdin, pir girdin ha.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Afiyet olsun Samet.. Bir girdin, pir girdin ha.. Bu konu seni alakadar eder mi artık ? Sen git sebze bölümüne bak Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Sahalara veda etmişsin bebeğim Veda etmek yok. Ara verdik diyelim.. Hem doktor ızgara yemen lazım dedi. Daha da coşma ihtimalim var. Ayriyetten hafta sonlarıda kendimi ödüllendirme planım var. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Veda etmek yok. Ara verdik diyelim.. Hem doktor ızgara yemen lazım dedi. Daha da coşma ihtimalim var. Ayriyetten hafta sonlarıda kendimi ödüllendirme planım var. Yapma ya Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Afiyet olsun Samet.. Bir girdin, pir girdin ha.. Abi yorgunluktan giremedim bayadir sürekli izmir deyim bu aralar biraz geri kaldım sizden Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Evet bay gurmeden inciler[emoji41] Meşhur eskişehir çiğböreği Meşhur istanbul etli mantısı özel soslu Meşhur istanbul ızgara Meşhur sarıyer böreği kıymalı Meşhur beylerbeyi profiterolü [emoji38] Yorum bağlantısı
Recommended Posts