Serhan Gürbüzol 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Yok abi nasıl bir dabak bu Onu gül bahçesinde arılar kovalısın... Valla Dabak'ın tarifini yapmamışlar onu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Valla Dabak'ın tarifini yapmamışlar onu bilmiyorum Belki MK bilir Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Belki MK bilir Olabilir ama Elazığ'a gittiğimde soracağım sırf senin için Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Sabahtan bu yana neredesin, ne yedin? tekmil ver bakalım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Olabilir ama Elazığ'a gittiğimde soracağım sırf senin için Abi bilmesede bilmem demezi,girer mutfağa uğraşır yapar Sabahtan bu yana neredesin, ne yedin? tekmil ver bakalım. Abi izindeyim öncelikle...bu sabah mahkeme var diye yanlışlıkla erkenden kalkmışım,halbuki mahkeme yarınmış bende buna inat tekrar geri yattım ve saat 13.00 de kalktım...az önce kahvaltı yaptım abi... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Abi bilmesede bilmem demezi,girer mutfağa uğraşır yapar Abi izindeyim öncelikle...bu sabah mahkeme var diye yanlışlıkla erkenden kalkmışım,halbuki mahkeme yarınmış bende buna inat tekrar geri yattım ve saat 13.00 de kalktım...az önce kahvaltı yaptım abi... Ba ba ba baaa, mazereti kabahatinden büyük, tırt mahkeme için kalkıyon, burada içtima var, nöbet var aldırmıyon ha? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Ba ba ba baaa, mazereti kabahatinden büyük, tırt mahkeme için kalkıyon, burada içtima var, nöbet var aldırmıyon ha? Heyetin vereceği nübete razıyım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor... Pastırmalı yumurta..... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor... Pastırmalı yumurta..... Tamam, ihtiyar heyeti üyelerine (bir kısmına) bu yediğin taam'dan bolca tadımlık göndermen şartıyla cezanı bir alt sınırdan görüşeceğiz. Ayrıca pastırma tavasının yanında küçük bir saklama kabında yeşil fıstıklı bir nimet göze çarpıyor. İhtiyarlara göndereceğin tadımlıkların arasında ondan da bir miktar ekleyiver. Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Hakan naptın sen yaaa Kahvaltı yaptım cahit... Tamam, ihtiyar heyeti üyelerine (bir kısmına) bu yediğin taam'dan bolca tadımlık göndermen şartıyla cezanı bir alt sınırdan görüşeceğiz. Ayrıca pastırma tavasının yanında küçük bir saklama kabında yeşil fıstıklı bir nimet göze çarpıyor. İhtiyarlara göndereceğin tadımlıkların arasında ondan da bir miktar ekleyiver. Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. Abi bölge aslında size daha yakın,burası biraz terste kalıyor Fıstıklarda MK'ya çok yakın o halletsin Bir ara yüzyüze hesaplaşırız sonra Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Kahvaltı yaptım cahit... afiyet olsun usta Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor... Pastırmalı yumurta..... ... Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 afiyet olsun usta Saolasın....erhan nerde ? Noldu yaa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 filip holoskomu Saolasın....erhan nerde ? Noldu yaa kendi ustalarına bişeyler yaptırmaya gitti Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Anma dediya mükremin abi Çok Güzel Hareketler bunlar da bir sahne vardı. Eleman soğan yiyip karşındakine "HOOLOSKOOOO..." dediydi de. karşıdaki bayılmıştı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Çok Güzel Hareketler bunlar da bir sahne vardı. Eleman soğan yiyip karşındakine "HOOLOSKOOOO..." dediydi de. karşıdaki bayılmıştı heee şimdi çaktım yaa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Kahvaltı yaptım cahit... Abi bölge aslında size daha yakın,burası biraz terste kalıyor Fıstıklarda MK'ya çok yakın o halletsin Bir ara yüzyüze hesaplaşırız sonra Hmm, mermiyi hissettiğim anda eğilirim, arkamdaki şinanay diyorsun yani? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Hmm, mermiyi hissettiğim anda eğilirim, arkamdaki şinanay diyorsun yani? Göğsümüzü siper ederiz abi o mermiye....kalan sağlar bize yeter... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 harika gözüküyor abi,nasıl bişeydir acep nasıl yapılıyor acaba Nasıl yapıldığı anlatsa yaaaaaaa. Ne süründürüp duruyorsun abiiiiiiiii Mükremin abi one cidden yaaa Kasaptan taze bir kuzu boyun alırsın, bütün olarak düdüklü tencerede 1-1,5 saat pişirirsin. Daha sonra yine bütün olarak dışını tuzlayıp alüminyum folyoya sararsın ve 180 Derecede 15 dakika ısıtılmış fırına sürersin. Bu arada nohutlu pilavı azıcık tereyağı katkısıyla pişirirsin. Gerdan 20 dakika kadar fırında piştikten sonra çıkarır lime lime ayırırsın. Zaten öyle olur ki dokunsan kemikleri ayrılır. Üzerine bir miktar eritilmiş tereyağı döker, pilavın üzerinde servis yaparsın. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Denemek lazım abi,çok güzel gözüküyordu holosko nerde abi gözükmüyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Büryan, Ahmet, Mehmet... İsmin ne önemi var. Hepimiz kardeşiz.. Önemli olan görüntü ve tat... Harika görünüyor. Eminim tadı da iyidir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts