İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Yok abi nasıl bir dabak bu  :D

Onu gül bahçesinde arılar kovalısın... :D

Valla Dabak'ın tarifini yapmamışlar onu bilmiyorum  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Belki MK bilir  :D

Olabilir ama Elazığ'a gittiğimde soracağım sırf senin için  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Olabilir ama Elazığ'a gittiğimde soracağım sırf senin için  :biggrin:

Abi bilmesede bilmem demezi,girer mutfağa uğraşır yapar  :biggrin:

Sabahtan bu yana neredesin, ne yedin? tekmil ver bakalım.

Abi izindeyim öncelikle...bu sabah mahkeme var diye yanlışlıkla erkenden kalkmışım,halbuki mahkeme yarınmış  :biggrin: bende buna inat tekrar geri yattım ve saat 13.00 de kalktım...az önce kahvaltı yaptım abi... :)

Yorum bağlantısı

Abi bilmesede bilmem demezi,girer mutfağa uğraşır yapar  :biggrin:

Abi izindeyim öncelikle...bu sabah mahkeme var diye yanlışlıkla erkenden kalkmışım,halbuki mahkeme yarınmış  :biggrin: bende buna inat tekrar geri yattım ve saat 13.00 de kalktım...az önce kahvaltı yaptım abi... :)

 

Ba ba ba baaa, mazereti kabahatinden büyük, tırt mahkeme için kalkıyon, burada içtima var, nöbet var aldırmıyon ha?

Yorum bağlantısı

Ba ba ba baaa, mazereti kabahatinden büyük, tırt mahkeme için kalkıyon, burada içtima var, nöbet var aldırmıyon ha?

Heyetin vereceği nübete razıyım  :biggrin:

Yorum bağlantısı

İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor...

 

Pastırmalı yumurta.....

 

me3u6e8a.jpg

 

utahabum.jpg

 

6e6y8era.jpg

Yorum bağlantısı

İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor...

 

Pastırmalı yumurta.....

 

 

Tamam, ihtiyar heyeti üyelerine (bir kısmına) bu yediğin taam'dan bolca tadımlık göndermen şartıyla cezanı bir alt sınırdan görüşeceğiz. :p

Ayrıca pastırma tavasının yanında küçük bir saklama kabında yeşil fıstıklı bir nimet göze çarpıyor. İhtiyarlara göndereceğin tadımlıkların arasında ondan da bir miktar ekleyiver. :yes:

 

Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. ;)

Yorum bağlantısı

Hakan naptın sen yaaa :good1:  :shok:

Kahvaltı yaptım cahit... :D

Tamam, ihtiyar heyeti üyelerine (bir kısmına) bu yediğin taam'dan bolca tadımlık göndermen şartıyla cezanı bir alt sınırdan görüşeceğiz.

Ayrıca pastırma tavasının yanında küçük bir saklama kabında yeşil fıstıklı bir nimet göze çarpıyor. İhtiyarlara göndereceğin tadımlıkların arasında ondan da bir miktar ekleyiver. :yes:

 

Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. ;)

Abi bölge aslında size daha yakın,burası biraz terste kalıyor  :biggrin: Fıstıklarda MK'ya çok yakın o halletsin  :biggrin: Bir ara yüzyüze hesaplaşırız sonra  :tongue:

Yorum bağlantısı

İnsan evde olunca yöresel lezzetlerin hepsini tadmak istiyor...

 

Pastırmalı yumurta.....

 

:dribble:  :dribble:  :dribble:

...

 

Ayrıca bu gün kesinlikle "holosko"nun adını anma. ;)

:sandalye:

Yorum bağlantısı

filip holoskomu 


Saolasın....erhan nerde ?  :biggrin:


Noldu yaa  :biggrin:

kendi ustalarına bişeyler yaptırmaya gitti :D

Yorum bağlantısı

Anma dediya mükremin abi  :biggrin:

Çok Güzel Hareketler bunlar da bir sahne vardı. Eleman soğan yiyip karşındakine "HOOLOSKOOOO..." dediydi de. karşıdaki bayılmıştı  :D

Yorum bağlantısı

Çok Güzel Hareketler bunlar da bir sahne vardı. Eleman soğan yiyip karşındakine "HOOLOSKOOOO..." dediydi de. karşıdaki bayılmıştı  :D

heee şimdi çaktım yaa  :D  :D

Yorum bağlantısı

Kahvaltı yaptım cahit... :D

Abi bölge aslında size daha yakın,burası biraz terste kalıyor  :biggrin: Fıstıklarda MK'ya çok yakın o halletsin  :biggrin: Bir ara yüzyüze hesaplaşırız sonra  :tongue:

 

Hmm, mermiyi hissettiğim anda eğilirim, arkamdaki şinanay diyorsun yani?

Yorum bağlantısı

Hmm, mermiyi hissettiğim anda eğilirim, arkamdaki şinanay diyorsun yani?

Göğsümüzü siper ederiz abi o mermiye....kalan sağlar bize yeter...

Yorum bağlantısı

harika gözüküyor abi,nasıl bişeydir acep :yes:

 

 

nasıl yapılıyor acaba

 

 

Nasıl yapıldığı anlatsa yaaaaaaa. Ne süründürüp duruyorsun  abiiiiiiiii :D

 

 

 

Mükremin abi one cidden yaaa  :tongue:

 

 

Kasaptan taze bir kuzu boyun alırsın, bütün olarak düdüklü tencerede 1-1,5 saat pişirirsin. Daha sonra yine bütün olarak dışını tuzlayıp alüminyum folyoya sararsın ve 180 Derecede 15 dakika ısıtılmış fırına sürersin. Bu arada nohutlu pilavı azıcık tereyağı katkısıyla pişirirsin. Gerdan 20 dakika kadar fırında piştikten sonra çıkarır lime lime ayırırsın. Zaten öyle olur ki dokunsan kemikleri ayrılır.  Üzerine bir miktar eritilmiş tereyağı döker, pilavın üzerinde servis yaparsın. Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı

Büryan, Ahmet, Mehmet... İsmin ne önemi var. Hepimiz kardeşiz.. :biggrin: Önemli olan görüntü ve tat...  ;) Harika görünüyor. Eminim tadı da iyidir..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...