İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Seni yemişler bulgur pilavı olan şey adana değildir yapan adanalı hiç değildir.

Ağızının kenarından suların süzüldüğünü görebiliyorum. :D Muhalefet parti gibisin. Detaya takılma. Pilaval milavla değil, etle uğraş. Laf değil, icraat yap. Kendi çekimin, orjinal birkaç foto koyda bizde öz hakiki Adana görelim.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İşte kaçırdığın nokta bu, hası özü olmadan adana demeyiz biz, her ne kadar elimizden gelsede.. Hedef saptırma içinde bulgur pilavı olan şeye adana kebabı deme bak patenti alındı bir şikayete bakar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

İşte kaçırdığın nokta bu, hası özü olmadan adana demeyiz biz, her ne kadar elimizden gelsede.. Hedef saptırma içinde bulgur pilavı olan şeye adana kebabı deme bak patenti alındı bir şikayete bakar :D

bi gün yapta tadına :D bakak beya :D  halisi görmüş oluruk 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

bi gün yapta tadına :D bakak beya :D halisi görmüş oluruk

Elimden gelir ama iddialı değilim o konuda [emoji3] Çıkıp da ben adana yapıyorum demem haddim değil. Ama şunu söyleyim pilav koymam :D
Yorum bağlantısı

Elimden gelir ama iddialı değilim o konuda [emoji3] Çıkıp da ben adana yapıyorum demem haddim değil. Ama şunu söyleyim pilav koymam :D

Bu normal birşey, en güzel omleti kaliteli yumurtadan, aşçılar yapar. Tavuk, yaptığı yumurtanın kalitesi hakkında fikir sahibi değildir.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bu normal birşey, en güzel omleti kaliteli yumurtadan, aşçılar yapar. Tavuk, yaptığı yumurtanın kalitesi hakkında fikir sahibi değildir.

İyi mi dedin kötü mü dedin :D
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

İyi mi dedin kötü mü dedin :D

Bende anlamadım :D :D acıkcası  :D

Yorum bağlantısı

Büyük üstat..  :bravo:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Saçma sapan şeylere adana demeyin artık kalp kırarım lütfen ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Adamın biri paso orjinal Adana yiyor,bizi kandırıyorlar ya :D:D

Adamın biri en azından ;) gurbette olsakta olmayacak yerde yemiyoruz. tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Napmışsın kerem abi ya ezdin bizi[emoji3] ama ben olsam bonfileyi herhangi bir sos olmadan yerdim:)

Yorum bağlantısı

Napmışsın kerem abi ya ezdin bizi[emoji3] ama ben olsam bonfileyi herhangi bir sos olmadan yerdim:)

Emre, bonfile dediğim çok iyi bir yeri değil dananın. Çakma bonfile yani. Biraz sinirli ve sert bir kısım. P sebeple marine şarttı bu et için. ;)
Yorum bağlantısı

Emre, bonfile dediğim çok iyi bir yeri değil dananın. Çakma bonfile yani. Biraz sinirli ve sert bir kısım. P sebeple marine şarttı bu et için. ;)

Ama hakkını vermişsin helal la  :bravo:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

çakma bonfile? [emoji3]
Yorum bağlantısı

Bu arada aleti Cuma günü Bim den aldım. Maksimum ayarda, 1 kg kanat, 200 gr köfte, 4 biber ve 2 domatesi yaklaşık 1 saatte pişirdi.. 2-3 kişilik bir aile için ideal. Altına su konuluyor, 3 kademe yükseklik ayarı var, sıcaklık derecesi ayarlanabiliyor, dumansız, güvenlik anahtarlı.. 4 kişi ve üzeri aileler için kesinlikle uzak durmak lazım. Zira saatlerce ızgara başında beklemek gerekir.

4BVgMfE.jpg?1

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu arada aleti Cuma günü Bim den aldım. Maksimum ayarda, 1 kg kanat, 200 gr köfte, 4 biber ve 2 domatesi yaklaşık 1 saatte pişirdi.. 2-3 kişilik bir aile için ideal. Altına su konuluyor, 3 kademe yükseklik ayarı var, sıcaklık derecesi ayarlanabiliyor, dumansız, güvenlik anahtarlı.. 4 kişi ve üzeri aileler için kesinlikle uzak durmak lazım. Zira saatlerce ızgara başında beklemek gerekir.

Sorsaydın. ;)

MAG_3836561.jpg

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...