Misafir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Fırında kuzu kaburga.. Afiyet olsun. İlk işlem kızgın tavada mühürleme.. Daha sonra tuz ve kekik, Ve az sebze eşliğinde verdim fırında.. Sonuç.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Fırında kuzu kaburga.. Afiyet olsun. İlk işlem kızgın tavada mühürleme.. Daha sonra tuz ve kekik, Ve az sebze eşliğinde verdim fırında.. Sonuç.. Enfes-ül Dehşet... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Pişmemiştir la o Fırında kuzu kaburga.. Afiyet olsun.İlk işlem kızgın tavada mühürleme..Daha sonra tuz ve kekik,Ve az sebze eşliğinde verdim fırında..Sonuç.. . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Hani pilav yok mu yanında Şükür doyurucu. 400 gr her porsiyon [emoji23]Birde mangal da yapıldı [emoji106][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Mehmet Hocam maşallah nar gibi kizartmış. Afiyet olsun. 3 Mayıs 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Mehmet Hocam maşallah nar gibi kizartmış. Afiyet olsun.Çocuklar hasta bir türlü piknik yapamadık. Bir yer buldum müthiş mangal yapıyorlar. Tam benim yaptığım kıvamda [emoji106][emoji106] ordan söyledim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Adanayı bi kolaçan edelim dedik 4 Mayıs 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Işte Mutluluğun fotoğrafı. Hem de yerinde. Afiyet olsun abiciğim. Abi bu 1 Kişilik değil mi. Abi bu 1 Kişilik değil mi. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Afiyet olsun yapanlara yiyenlere ve yemeyi dileyenlere Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Adam gitti yerinde halis muhlis yedi.. Hemde pilav olmadan. Bulgurdan medet umanlar tez zamanda gafletten uyanın 3 Mayıs 2015 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Pişmemiştir la o . Yav he he.. Pişmediler. çiğ çiğ yedim.. Süt kuzusu abi bu.. 5 dakka ateşi uzaktan görmesi dahi yeterli. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 İki günlük gezimizin ikinci günü Tarsus'taydık; Nar ekşili domates. Olmazsa olmazımız. Veeee. tantuni Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Etle ne alaka diyeceksiniz ama gezinin kapanışını bunlarla yaptım, ömrümce unutamayacağım bir lezzetti. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Etle ne alaka diyeceksiniz ama gezinin kapanışını bunlarla yaptım, ömrümce unutamayacağım bir lezzetti. İlk de bu mı yiyorsun abi yeni dünya Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 İlk de bu mı yiyorsun abi yeni dünya Mert bu ağaç benim kayınpederin bahçede, 20-25 sene önce çekirdekten yetişmişti. Bu yaşıma geldim. böyle görüntü ve tadı olan bir yeni dünya yemedim. 5 sene önce görüntü yine böyleydi ama tadı böyle değildi. İlaç yok, gübre yok. Muhteşem bir meyva. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Afiyet olsun abi,açıkcası onca şeyden sonra sütlaç yemenide beklerdim olmamış Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Mert bu ağaç benim kayınpederin bahçede, 20-25 sene önce çekirdekten yetişmişti. Bu yaşıma geldim. böyle görüntü ve tadı olan bir yeni dünya yemedim. 5 sene önce görüntü yine böyleydi ama tadı böyle değildi. İlaç yok, gübre yok. Muhteşem bir meyva. Bak işte üstteki mesajda dünya nimetini bilmeyen lezzet düşmanı sütlaç demiş Bal gibi birşeydir tahmin ediyorum, soğuk soğuk yiyeceksin off sütlaç da neymiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Bak işte üstteki mesajda dünya nimetini bilmeyen lezzet düşmanı sütlaç demiş Bal gibi birşeydir tahmin ediyorum, soğuk soğuk yiyeceksin off sütlaç da neymiş Yemediğin anlaşılıyor. Bence denemeden fikir yürütme. İsmi lazım değil o arkadaş benim çok sevdiğimi bildiği için günün muayyen saatlerinde hatırlatmadan edemiyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Yemediğin anlaşılıyor. Bence denemeden fikir yürütme. İsmi lazım değil o arkadaş benim çok sevdiğimi bildiği için günün muayyen saatlerinde hatırlatmadan edemiyor. Abi ben çok severim, çok da yerim. Anlatımına tahmin ediyorum güzeldir diye dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts