İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Cengiz Koşak

Mert yarın (1 Mayıs) Adana'dayım, nere gideyim?

Mobilyacilar Sitesi Kardeşler Bolkepce kebap yada Hadirli Mahallesi Özel Kasap Kebap :) abi hadirli tarafi hep araptir tavsiye ederim ama ciddi kebap istiyorsan Bolkepce derim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mobilyacilar Sitesi Kardeşler Bolkepce kebap yada Hadirli Mahallesi Özel Kasap Kebap :) abi hadirli tarafi hep araptir tavsiye ederim ama ciddi kebap istiyorsan Bolkepce derim :)

:good1:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bolkepçe dişi hayvan kullanıyor, ben yemiyorum açıkcası :)

Nasıl yani? biz mi pişirecez? Düzgün bir şey yazsana kardeşim, adresi telefonu... :angry:

Yoo, kilo ile sipariş veriyorsun pişirip getiriyorlar. 200 gr kıyma 300 gr sucuk diyorsun kişi başı gibi.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Yoo, kilo ile sipariş veriyorsun pişirip getiriyorlar. 200 gr kıyma 300 gr sucuk diyorsun kişi başı gibi.

Istegine göre dişide var erkekte abi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Adana girişinde otoban büfelerinde sorsam hayırlı umut kasabı nerde diye bilirler değil mi? :angry:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Adana girişinde otoban büfelerinde sorsam hayırlı umut kasabı nerde diye bilirler değil mi? :angry:

Hayirli degil abi hadirli umut kasabi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi navigasyon yok mu?

Şöyle şeyler yiyeceksin

kkkypq.jpg

a55bp4.jpg

Tahin salatası. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bugün de böyle oldu :)

Hani bulgur pilavı yok mu yanında :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay arkadaş bitiğim andır bir sanayiciye bu gösterilirmi şimdi temel gıda yahu  :D  :exc1:  :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Bir daha bu sayfaya bu saatte girmeyeceğim. Resmen kendimi dışarı atıp mangala vurasım geldi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bu da benden olsun. Kendi ellerimle yaptım. Hanım çok büyük yapmışşsın dedi. Bende adı üstünde kadının budu dedim.  :D

2015-05-01_20-31-52_32%20(450%20x%20600)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Hep sizin yüzünüzden.

Al işte

Biraz geç kaldim ama afiyet olsun [emoji23]

Çok tehlikeli saatte girdim konu ya afiyet olsun [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu da benden olsun. Kendi ellerimle yaptım. Hanım çok büyük yapmışşsın dedi. Bende adı üstünde kadının budu dedim. :D

2015-05-01_20-31-52_32%20(450%20x%20600)

:sandalye:

Afiyet olsun abim.. Ellerine sağlık. Espiri mükemmel.. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...