Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Adanaya mı gittiniz adaş ? Adananın iskenderi mi meşhur? Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 (düzenlendi) İstiridye mantar en sevdiğim,bizim burada soğanlı yaparlar. 13 Nisan 2015 tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kerem, koç yumurtası mı? tavuk taşlık mı? Yürek de olabilir. Ama sakatat olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Adanaya mı gittiniz adaş ? İskender ve adana Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kerem, koç yumurtası mı? tavuk taşlık mı? Yürek de olabilir. Ama sakatat olduğunu düşünüyorum. İşte duayen, gurme, profesyonel, usta.. Tavuk ciğeri almıştım. İçinden taşlık değilde yürekleri ayıklayıp böyle bir çalışma yaptım. Kokoreç baharatı ile (karışık baharat) ızgara yağsız döküm tavada kızarttım. Harkuladenin fevkinde oldular. Hanım kırmızı et sandı. Bazı arkadaşlarda kırmızı et sandı.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Kerem, koç yumurtası mı? tavuk taşlık mı? Yürek de olabilir. Ama sakatat olduğunu düşünüyorum. Offf off olsa da billur yesek ya Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Keremim afiyet bala şeker olsun hepinize Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Hertürlü yeriz.. [emoji41] Afiyet bak şeker olsun Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 O değilde bizlerde ne potansiyel varmış [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Hertürlü yeriz.. [emoji41] Afiyet şeker olsun ammaaaa, sanki yedikten sonra bakışlar değişmiş, bir hoşnutsuzluk var gibi.. Hesap kalın mı geldi acaba? Yoksa etler mi tırt? Çin mutfağından sizzling dana eti Ve yanında sebzeli pirinç pilavı Mert "dana" olduğunu belirtmen iyi olmuş. Afiyet olsun. 14 Nisan 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Afiyet şeker olsun ammaaaa, sanki yedikten sonra bakışlar değişmiş, bir hoşnutsuzluk var gibi.. Hesap kalın mı geldi acaba? Yoksa etler mi tırt? Mert "dana" olduğunu belirtmen iyi olmuş. Afiyet olsun. Yok abim. Etler gayet lezzetliydi ve hesabı fotoğraf sonrası ödedik. Amma toktuk, o sebeple az yedik. Hoşnutsuzluk ondandır.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Dün sağlam hesap geldi. Şirket ödediği için sorun yokta pahalı geldi valla alkol dahil ara sıcaklar kalamarlar falan salatalar derken 5 kişi 640 tl hesap çıkmış. Denetçi için feda olsun adam taaa arizonadan kalkıp gelmiş. Umarım çok hata yazmaz 5 kişi 640 mııı? Ne yediniz Mert? Aslında içtiklerinizde sorun var galiba yediklerinizden çok. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) :dribble:afiyet olsun gardaşım 17 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Özel sosumda marine ettiğim kuzu ve tavuk şiş.. Yanında vazgeçilmez kaşerli mantar ve tamamlayıcı tereyağlı pilav.. [emoji41] Afiyet olsun.. [emoji106] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Keremim afiyet olsun seni seviyorum gardaşım bir benmiyim evde sürekli yemek yapan diye düşünüyordum yalnız değilmişim züper. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Biz hep çiğ etlerle muhattabız tabi size afiyet olsun:) Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Adama helal olsun dubaide şube açıp popüler oldu ülkenin krali bile dükkanında yemek yiyor şöyle bir ürün yapmış dubai de son voleyi çaktı zaten masrafını 1 ayda çıkarttı Benimde arkamda Doğuş grubu olsun bende yapardım[emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts