Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ne oldu la niye surat yaptın :shok: :shok: Avatardan bahsetmiştim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ne oldu la niye surat yaptın :shok: :shok: Kendini genç sanıyor ya, o bakımdan. Geometrik göbekli arkadaşımız. Adını vermiyecem. Sürekli sütlaç yer, cilâperver, arabasının jantı olmayan. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Avatardan bahsetmiştim Hala anlamadım. Et gençleştirseydi 10 yaşında görünürdüm dedim. Burda senin zoruna giden ne oldu bebişim kırıldaysan yapıştırayım Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Kendini genç sanıyor ya, o bakımdan. Geometrik göbekli arkadaşımız. Adını vermiyecem. Sürekli sütlaç yer, cilâperver, arabasının jantı olmayan. En son Sütlacı ne vakit yediniz ? Hala anlamadım. Et gençleştirseydi 10 yaşında görünürdüm dedim. Burda senin zoruna giden ne oldu bebişim kırıldaysan yapıştırayım Gardaşım seninle bu aralar kontak sorunumuz çok oluyor,kontak sprey sık kafaya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 En son Sütlacı ne vakit yediniz ? Gardaşım seninle bu aralar kontak sorunumuz çok oluyor,kontak sprey sık kafaya Bence de sıkmalısın Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Bence de sıkmalısın Hem kelliğide iyi geliyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Hem kelliğide iyi geliyormuş. Sen baştan kullan ilerde sıkıntı olmasın Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Sen baştan kullan ilerde sıkıntı olmasın Bizde ırsi değil Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Afiyet olsun mehmet abi onu osmaniyede kara sacta yapipta yiceksin off off ) Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Konu acayip hararetli benim de bugünlük bir katkım olsun. Çok doyurucu bir yemekti (Konya tirit) 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Hocam sen nerde yaşıyorsun ya Hakan bunları gördükten sonra bizim susmamız lazım Afiyet olsun Hocam 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Vuuuuuuuuuuuuu Hocam sen nerde yaşıyorsun ya Hakan bunları gördükten sonra bizim susmamız lazım Afiyet olsun Hocam Tansiyonum az önce kapıyı açtı ve kaçtı...Arkasından gidemedim bile Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Hocam sen nerde yaşıyorsun ya Hakan bunları gördükten sonra bizim susmamız lazım Afiyet olsun Hocam Mehmet Bey, ben Niğde'de yaşıyorum ama bugün bir iş için günübirlik Konya'ya gittim, orada yedim 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 ABBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Güm gitik bu ne böyle 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 (düzenlendi) 12 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Konu acayip hararetli benim de bugünlük bir katkım olsun. Çok doyurucu bir yemekti (Konya tirit) .. Tiridine tiridine buna banıyormuşlar demekki.. Afiyet olsun abim.. Bende birazdan tozunu alırım buraların.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Tiridine tiridine buna banıyormuşlar demekki.. Afiyet olsun abim.. Bende birazdan tozunu alırım buraların.. Toz bezi lazım mı abi [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Toz bezi lazım mı abi [emoji2] Senin ve Emre abinin yemeklerden sonra benimkiler ancak toz kalır yanlarında.. O yüzden dediydim.. Ben %100 Hand Made çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Basit yemekler, muhteşem lezzetler.. İstiridye Mantarı Kavurma, 1/2 kg istiridye mantar, 4-5 sivri biber, yarım demet maydanoz, 150 gr tereyağ, biraz tuzot.. Mantarlar tavla zarı kadar ve biberler ufak ufak doğranır. Maydanoz iri kalacak şekilde kıyılır. Tereyağda önce mantarlar uzun bir süre kavrulur. (Yüksek ateşte 10 dakika kadar) Sonra biberler atılır. Kendilerini salana kadar yine kavrulur. Tuzot ve maydanoz eklenir. Bir kaç dakika daha kısık ateşte kavrulur. Suyu kalmayınca ocak kapatılır. Afiyet olsun.. Maşallah elim kadar mantarlar.. Yanında bol sumaklı kırmızı soğan, Buda ayrı bir güzellik. Tamamen şans eseri ortaya çıkan, kendi yeteneğimi konuşturarak yaptığım bir et.. Ne olduğunu önce tahmin alayım.. Sonra detaylar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts