Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Aynen böyle takılıyor işte Pilav üstü adanamı yedin yoksa Bunu hakaret sayarım bak Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Oda çalışmıyor,ama çalışıyormuş gibi takılıyor Anlatamadım, şimdi, malûm kişide bazı butonlar var, sinirleri zıplatma butonu, sakinleştirme butonu, acıktırma butonu vs. gibi. "uzaktan kumanda butonu" en hassas butonlarından biri. Bu butonu harekete geçirmek için; "aracın uzaktan kumanda ile kapıları kilitliyor mu?" yazman yeterli. Etkisini anında gösterir. Yalnız bu esnada fazla yakınında olmamak lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Küstüm. Oynamıyorum. Kendinize başka bi eğlence bulun. Daha da yemek harici girmem buraya.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Anlatamadım, şimdi, malûm kişide bazı butonlar var, sinirleri zıplatma butonu, sakinleştirme butonu, acıktırma butonu vs. gibi. "uzaktan kumanda butonu" en hassas butonlarından biri. Bu butonu harekete geçirmek için; "aracın uzaktan kumanda ile kapıları kilitliyor mu?" yazman yeterli. Etkisini anında gösterir. Yalnız bu esnada fazla yakınında olmamak lazım. Kerem bey cevap verin bize Küstüm. Oynamıyorum. Kendinize başka bi eğlence bulun. Daha da yemek harici girmem buraya.. İşte böyle olur bu işler.. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Kerem abi özelden tam ve açık adres atarmisin bide yengeden bi izin al haftasonu misafirlige geliyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ve konu kavurmayla açıldı hakanım tarafından coşkusuda benden yapıştır. Gavurma 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ve konu kavurmayla açıldı hakanım tarafından coşkusuda benden yapıştır. Gavurma Hem de bir tepsi Yi babam yi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 etleHakan ile sen bol bol kitap okuyun. Ne ile yapılmış demedim. Nasıl yapıldı dedim. Sanki fırınlanmış gibiydi. Ve tepsi de. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan ile sen bol bol kitap okuyun. Ne ile yapılmış demedim. Nasıl yapıldı dedim. Sanki fırınlanmış gibiydi. Ve tepsi de. pilavda olsa yanında süper olur yemek kitabımı okucaz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 pilavda olsa yanında süper olur yemek kitabımı okucaz Yok Türkçe'yi anlayın öğrenin sonra yemek kitabı okuyun. [emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Yok Türkçe'yi anlayın öğrenin sonra yemek kitabı okuyun. [emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] iyi derecede türkçe okuyup yazarım yemek kitabı sen oku,biz gurmeyiz zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Belli iyi okuduğunuz okuduğunuzu Yazdığınız. Keşke yorumlarkende o kadar başarılı olsan. Gurmelikteki başarınız tepside yapılmış Fırında pişirilmiş kavurmayı çok iyi anlamışsınız [emoji23][emoji23] iyi derecede türkçe okuyup yazarım yemek kitabı sen oku,biz gurmeyiz zaten Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Kavurma nasıl yapıldı? Mehmedim usulüne uygun büyük tencerede kavruldu lakin soğması için bırakıldığında üst parçalar sanki fırınlanmış havası vermiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts