Volkan Doğrular 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Afiyet olsun volkan,çok güzel gözüküyor özellikle ilk resimdeki dürüm gibi olan Teşekkürler. Beklediğimden gerçekten de lezzetliydi. 2 kişilikmiş haberim yoktu 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 ohh yiyin bakalım yine gaza geldim yumuldum hadi buyrun bakalım 4 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Kale bodur, olay budur.. Afiyet olsun Okan abi.. Eti, et gibi yemişsin. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Kale bodur, olay budur.. Afiyet olsun Okan abi.. Eti, et gibi yemişsin. ALLAH razı olsun kardeşim ALLAH'ın izniyle birgün hep bereraber yeriz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Pilav yok Afiyet olsun Var var sen göremedin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Benimle yemek konusunda konuşmak için daha çok fırın ekmek yemeniz gerekli. Bilmeyenlerle tartışıp zamanımı öldüremem. Size de afiyet olsun. Saygılarımla. Pilavı yemiş resmi öyle çekmiş Pilav yokAfiyet olsun Var var sen göremedin Kendi küçük çapınızla sizi başbaşa bırakıyorum. Körler sağırlar misali Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Benimle yemek konusunda konuşmak için daha çok fırın ekmek yemeniz gerekli. Bilmeyenlerle tartışıp zamanımı öldüremem. Size de afiyet olsun. Saygılarımla. Lahmacunlar küçük ve tam daire değil,adana pilavsız,o yüzden puanım 3 Kendi küçük çapınızla sizi başbaşa bırakıyorum. Körler sağırlar misali Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Kendi küçük çapınızla sizi başbaşa bırakıyorum. Körler sağırlar misali Aşk olsun. Sevgilerimle. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Al işte.. Eti et gibi yiyen bir adam daha.. Tebrikler hocam.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Lahmacunlar küçük ve tam daire değil,adana pilavsız,o yüzden puanım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Lahmacunlar küçük ve tam daire değil,adana pilavsız,o yüzden puanım 2 Cahillik işte. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Cahillik işte. Ne olur öğretici kimliğini kullansan ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ne olur öğretici kimliğini kullansan ? Sen gel uygulamalı eğitim vereyim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Sen gel uygulamalı eğitim vereyim. Belki Barış buradan öğrenmek istiyor ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Belki Barış buradan öğrenmek istiyor ? Teorik dersle sizin öğreneceğiniz yok. Siz gelin ben size uygulamalı eğitim vereceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts