Misafir 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Afiyet olsun Serdar.. Bizde fabrikada tabıldota devam.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Sevgililer gününe özel canım karıma kendi ellerimle yaptığım kaburga kızartması birazdan geliyor . Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Kaburga kızartmamız yine kendi yaptığım pirinç pilavı ve garnitür olarak tereyağında hafif kavrulmuş bezelye ile birlikte servise hazır.. Gelelim tarife, Kaburga kızartmasını şu şekilde yapıyoruz. 1-1,5 kg. kuzu kaburga yada ön kolu küçük parçalar halinde hazırladıktan sonra 2 çay kaşığı tuz ile ovuyoruz. Çelik tencerenin içine etleri yerleştirip orta boy ocakta en kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. Su veya başka birşey koymuyoruz. 2 saat boyunca kapağını açmadan pişirdikten sonra açıp etleri hafifçe karıştırıyoruz. Yarım saat sonra suyunu iyice çekip kendi yağında kızarmaya başlıyor.3 saat olduğunda tamamı nar gibi kızarmış oluyor. Tandırdan pek bir farkı yok. Tavsiye ederim. 4 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Sevgilimi aldım çıktım Yemeğe Bir porsiyon bana bir porsiyon ecoboosta [emoji2][emoji2][emoji2] 5 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Afiyet olsun Serdar.. Bizde fabrikada tabıldota devam.. Teşekkür ederim [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Çok güzel yemekler.. Ellerinize sağlık, afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Kaburga kızartmamız yine kendi yaptığım pirinç pilavı ve garnitür olarak tereyağında hafif kavrulmuş bezelye ile birlikte servise hazır.. Gelelim tarife, Kaburga kızartmasını şu şekilde yapıyoruz. 1-1,5 kg. kuzu kaburga yada ön kolu küçük parçalar halinde hazırladıktan sonra 2 çay kaşığı tuz ile ovuyoruz. Çelik tencerenin içine etleri yerleştirip orta boy ocakta en kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. Su veya başka birşey koymuyoruz. 2 saat boyunca kapağını açmadan pişirdikten sonra açıp etleri hafifçe karıştırıyoruz. Yarım saat sonra suyunu iyice çekip kendi yağında kızarmaya başlıyor.3 saat olduğunda tamamı nar gibi kızarmış oluyor. Tandırdan pek bir farkı yok. Tavsiye ederim. Deniycem.. En kısa sürede.. Hatta ben özel bir marine sosta yaparım, sadece tuzla ovmak yetmez. Ama yanmıyor mu abi? Ne kadar kısık ateşte de olsa yanma, dibi tutma vs olmuyor mu? 3 saat az geldi birde. İyice, lokum gibi pişiyor mu 3 saatte? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Kaburga kızartmamız yine kendi yaptığım pirinç pilavı ve garnitür olarak tereyağında hafif kavrulmuş bezelye ile birlikte servise hazır.. Gelelim tarife, Kaburga kızartmasını şu şekilde yapıyoruz. 1-1,5 kg. kuzu kaburga yada ön kolu küçük parçalar halinde hazırladıktan sonra 2 çay kaşığı tuz ile ovuyoruz. Çelik tencerenin içine etleri yerleştirip orta boy ocakta en kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. Su veya başka birşey koymuyoruz. 2 saat boyunca kapağını açmadan pişirdikten sonra açıp etleri hafifçe karıştırıyoruz. Yarım saat sonra suyunu iyice çekip kendi yağında kızarmaya başlıyor.3 saat olduğunda tamamı nar gibi kızarmış oluyor. Tandırdan pek bir farkı yok. Tavsiye ederim. Eline sağlık Korhan, döktürmüşsün. :bravo: Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 (düzenlendi) Sevgilimi aldım çıktım Yemeğe Bir porsiyon bana bir porsiyon ecoboosta [emoji2][emoji2][emoji2] Ayıp ayıp sevgilin dışardan bakıyor garibin gözlerine bak 16 Şubat 2015 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Alıntı yaparken lütfen fotoğrafları siliniz. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Deniycem.. En kısa sürede.. Hatta ben özel bir marine sosta yaparım, sadece tuzla ovmak yetmez. Ama yanmıyor mu abi? Ne kadar kısık ateşte de olsa yanma, dibi tutma vs olmuyor mu? 3 saat az geldi birde. İyice, lokum gibi pişiyor mu 3 saatte? Kerem, iki saatten sonra sonra 15 dk da bir çevirmek gerekiyor. Hiç çevrilmezse dibi tutabilir dikkat etmek lazım. Arada çevirmek mutlaka gerekiyor. Kızarma seviyesi sana kalmış. Çok kızarmış sevenler biraz daha fazla tutabilir ocak üzerinde. Lokum gibi olma konusunda ise sorun yok. Bildiğin lokum. Marine sos hiç denemedim. Kuzu çevirme yapılırken de tuz ile ovuluyor bildiğim kadarıyla, öğrendiğim yer de de (Manisa/Kırkağaç'ta Sura derler bu yemeğin adına) tuz ile ovarak yapıyorlardı. Eline sağlık Korhan, döktürmüşsün. :bravo: Teşekkürler Mükremin Abi. Buyur gel, tekrar yapalım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Kerem, iki saatten sonra sonra 15 dk da bir çevirmek gerekiyor. Hiç çevrilmezse dibi tutabilir dikkat etmek lazım. Arada çevirmek mutlaka gerekiyor. Kızarma seviyesi sana kalmış. Çok kızarmış sevenler biraz daha fazla tutabilir ocak üzerinde. Lokum gibi olma konusunda ise sorun yok. Bildiğin lokum. Marine sos hiç denemedim. Kuzu çevirme yapılırken de tuz ile ovuluyor bildiğim kadarıyla, öğrendiğim yer de de (Manisa/Kırkağaç'ta Sura derler bu yemeğin adına) tuz ile ovarak yapıyorlardı. Teşekkürler Mükremin Abi. Buyur gel, tekrar yapalım. Tekrar ellerine sağlık abim. En kısa sürede deneyeceğim inşallah.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Serdar böyle devam edersen forum olarak sana ziyarete geleceğiz. Ünlü moderatör Abilerim ile gelirim. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Serdar böyle devam edersen forum olarak sana ziyarete geleceğiz. Ünlü moderatör Abilerim ile gelirim. Buyursunlar Efenim kapımız açık her zaman [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Bayadir ugramiyordum buralara ama bu aralar yerimizi serdar abim almis ellerine saglik abi afiyetler olsun Hadi buda bizden gelsin öğrenci evidir afiyetler olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Bu ne yaf.. Sabah sabah Seda Sayan olmuş.. Afiyet olsun arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Maşallah Mert, baya bi oldun sen. Yaş itibariyle epey tecrübe kazandın, helal olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Dün yabancı kanalda bi tarif gördüm. Alaman usulü "cordon blue". Kısa zamanda yapçam.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Dün yabancı kanalda bi tarif gördüm. Alaman usulü "cordon blue". Kısa zamanda yapçam.. O neki bir araştıralım [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts