Oğuzhan Vural 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Birçok yerde bir çok et yemekleri yedim ama aralarında en güzeli sanırım Çin Uygur Özerk Bölgesinde yediğim bir çeşit şiş kebaptı. Adını maalesef hatırlayamadığım bir çöl ağacının dallarını kesip iri et tanelerini bu dallara geçiriyorlar ve közde pişiriyorlar. O ağacın tadı ete geçiyor ve muhteşem bir tat ortaya çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 İşim gereği çok geziyorum ve bu konuda çok şanslıyım. Gururla söyleyebilirim ki hiç bir ülkede Türk mutfağı kadar leziz yemekler yemedim. Sebzeyi bu kadar çeşitlilikle, karışımlarla ya da pişirme teknikleriyle zengin bir mutfağa dönüştürebilen başka bir kültür görmedim. Sebze denince Çin genelde hep akla gelir ama onlar sadece haşlar ya da buğulayıp yer. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Naci ortalığın.... Derler ya o işte Mertt sakin dostumm [emoji86][emoji4] Adres belli gel buyur [emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Mertt sakin dostumm [emoji86][emoji4] Adres belli gel buyur [emoji106] Fena olmuş,ellerinize sağlık.. Adresi alalım biz Yorum bağlantısı
Naci Özkan 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Fena olmuş,ellerinize sağlık.. Adresi alalım biz Tesekkurler. Koordinatlar burda [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Kaburga dolmasi. Yaptim oldu. Offffff, naaptın be kardeşim yahu. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Mertt sakin dostumm [emoji86][emoji4] Adres belli gel buyur [emoji106] :D Nerden geldim istanbulaaaa 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Birçok yerde bir çok et yemekleri yedim ama aralarında en güzeli sanırım Çin Uygur Özerk Bölgesinde yediğim bir çeşit şiş kebaptı. Adını maalesef hatırlayamadığım bir çöl ağacının dallarını kesip iri et tanelerini bu dallara geçiriyorlar ve közde pişiriyorlar. O ağacın tadı ete geçiyor ve muhteşem bir tat ortaya çıkıyor. Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın, hayali bile güzel 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Kaburga dolmasi. Yaptim oldu. [emoji108][emoji39] Hemşo en yakın zamanda bende yapacağım. Yapmadan önce arayacağım seni 1 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Hemşo en yakın zamanda bende yapacağım. Yapmadan önce arayacağım seni Detaylar bende sakli hemso. Ara mutlaka [emoji106][emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Detaylar bende sakli hemso. Ara mutlaka [emoji106][emoji4] Hemşo paça içmeye gelde beraber içelim 1 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Hemşo paça içmeye gelde beraber içelim Hemso o paca bambaskaydi gercekten. Herkesin neden 2 tabak ictigini 1. Tabak biterken anladim [emoji106][emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Vay arkadaş resmen gıptayla ve ağzımın Suları akarak bakıyorum bravo Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Gulu gulu gulu... Bir budunu ben yedim.. Birde bu var.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249462-hamsi-koydum-tavaya-başladı-oynamaya/?p=2569861 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Afiyet olsun hocam... Beraber olsun bir dahaki sefere Kemal bey Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Buyrun Afiyet olsun Serdar.. Löp löp et olsun.. An itibarıyla bir katkı da benden Tavanın yarısı nerede abi? O kadarcık kavurma kime yetecek? Afiyet olsun abim.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 (düzenlendi) Bumbaraaaa gellll [emoji2][emoji2][emoji2] 9 Ocak 2015 tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Tavanın yarısı nerede abi? O kadarcık kavurma kime yetecek? Afiyet olsun abim.. O sadece bana Düşen kısmıydı Kerem söylemesi ayıptır az yerim de 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts