İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serkan Karadağ

6881b7c78769d97dfaf59b4b532e0a42.jpg

Mangalın boyunu tahmin edebilmeniz için semaver ile birlikte çektim.

Akşama bu mangalı kullanacağız inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç

Mangalın boyunu tahmin edebilmeniz için semaver ile birlikte çektim.

Akşama bu mangalı kullanacağız inşallah

Kuzuyu parçalamadan üzerine yatıracaksınız herhalde :blink:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bir mangal yapacağım kıskanacaksınız, pek yakında !!!

Beni izlemeye devam edin... ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

İçindekilerle gel bize Serkan :biggrin:

Akşama doğru görüntüleri paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Geçtim ama kaymağı meşhur dediler... :p

Cumhuriyet sucuğu alınmadan geçilmez

Yorum bağlantısı

Bir mangal yapacağım kıskanacaksınız, pek yakında !!!

Beni izlemeye devam edin... ;)

çay işine dönmesin abi:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Afyondan hiç geçmiyorsun galiba :)

İkisini de yemiş biri olarak (Hakan'ın bahsettiği sucuğu bizzat evinde tadmış biri olarak)

İki sucuk farklı. Afyon sucuklarından Ahmet İpek, ikbal ve Cumhuriyet sucuklarını yedim. Tadları güzel (eskisi gibi olmasada cumhuriyet). Ancak Kayseri sucuğununda tadı bir başka :)  Sivas sucuğu ayrı bir güzel. Ancak Maraşlılar hiç birini beğenmez :) Onların damak tadı bir başka. Karanfil bile koyuyorlar sucuğa :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet hocam bende nasıl bir etki yarattıysa sanki kurbanda tek başına bir danayı yiyecekmiş gibi hissettirdi :)

Kim la ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

beni de alıntılada abi,atlamayalım konuyu :D

Beraber fotoğraf çekelim mangalın başında dersen hatırlatırım ama bugünleri... ;)

Yorum bağlantısı

İkisini de yemiş biri olarak (Hakan'ın bahsettiği sucuğu bizzat evinde tadmış biri olarak)

İki sucuk farklı. Afyon sucuklarından Ahmet İpek, ikbal ve Cumhuriyet sucuklarını yedim. Tadları güzel (eskisi gibi olmasada cumhuriyet). Ancak Kayseri sucuğununda tadı bir başka :)  Sivas sucuğu ayrı bir güzel. Ancak Maraşlılar hiç birini beğenmez :) Onların damak tadı bir başka. Karanfil bile koyuyorlar sucuğa :)< :)>

Trakya' nın manda sucuğu..  ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Trakya' nın manda sucuğu..  ;)

O sucuk değil  direk eti koymuşlar :D

Bileydim soyadını da yazardım abi :) hiç sebze yemiyor musun sanki salata bile ağzına koymuyorsun gibi gelmeyi başladı bana :)

Sebze yemeklerini etli yerim.

Yediğim etsiz bazı sebze yemekleri var tabiki. Onlarada etin girmesi imkansız :( :( :(

Yorum bağlantısı

O sucuk değil  direk eti koymuşlar :D

Sebze yemeklerini etli yerim.

Yediğim etsiz bazı sebze yemekleri var tabiki. Onlarada etin girmesi imkansız :( :( :(

HAfta sonu marketten ppazar kahvaltısı için çeyrek kangal sucuk alayım dedim. Bi baktım Şahin ve benzeri markalı ürünler 49,90, 59,90 Tl arası fiya basmışlar kg sine.  :shok: "Yuhh" dedim. "Katkı maddeli, içinde ne olduğunu bilmediğim birşeye o parayı vereceğime, 1 kg pirzola alırım" dedim. Mecburen kahvaltıda pirzola yedim. :crazy: 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

HAfta sonu marketten ppazar kahvaltısı için çeyrek kangal sucuk alayım dedim. Bi baktım Şahin ve benzeri markalı ürünler 49,90, 59,90 Tl arası fiya basmışlar kg sine.  :shok: "Yuhh" dedim. "Katkı maddeli, içinde ne olduğunu bilmediğim birşeye o parayı vereceğime, 1 kg pirzola alırım" dedim. Mecburen kahvaltıda pirzola yedim. :crazy:

Mert bak bak kim neyi ne zaman yiyor :D

Pirzola 25-30 tl kilosu :D

Bileydim soyadını da yazardım abi :) hiç sebze yemiyor musun sanki salata bile ağzına koymuyorsun gibi gelmeyi başladı bana :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mert bak bak kim neyi ne zaman yiyor :D

Pirzola 25-30 tl kilosu :D

Bu işin ticaretine girecem seninle. Sen 25 e gönderecen, ben 49,90 a satacam. %20 kar payın anında hesabında..  ;)

Maretin ısıl işlem görmüş bir adet sucuğu 8,90 tl 250 gramı. Tavsiye ederim bisiklet etkinliklerinde güzel gidiyor sucuğa yakın tadı var :)

Ben onlardan almıyorum. Ya köyden getirtiyorum, bulamazsam, çokta canım isterse Şahin vb alıyorum. Yoksa kg si 19.90 a da sucuk var. %100 dana.  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...