İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Kartları kim dağıttı? Bende 5 benzemez var da. :spiteful:

Gözler yeşil mi? yoksa ela olupta "Kulüp Üyesi" yazısının rengini mi almışlar?  :nazar:

Kerem?

Tarif mi lazım abi?  :fiuw:  :blush:

Yorum bağlantısı

Gözler yeşil mi? yoksa ela olupta "Kulüp Üyesi" yazısının rengini mi almışlar?  :nazar:

Tarif mi lazım abi?  :fiuw:  :blush:

Kaynamayı anlayamadım. Resimli tarif varsa daha iyi olur. :yes:

Yorum bağlantısı

Kaynamayı anlayamadım. Resimli tarif varsa daha iyi olur. :yes:

Haa. o mesajda pastırma resmi vardı. Burasıda zepze konusu ya. O sebeple..  ;)  İstediğin özel bir tarif yoksa yukarıdaki basit kumpiri dene. Güzel oluyor. Ha "Ti bone sıtek" harici başka bi isteğin varsa da çekinmeden söyle..  ;)  :ahci:

Yorum bağlantısı

Ocakta kaynatmış galiba  :crazy:

Ocakta değil, araya kaynamış diyor. :fiuw:

Haa. o mesajda pastırma resmi vardı. Burasıda zepze konusu ya. O sebeple..  ;)  İstediğin özel bir tarif yoksa yukarıdaki basit kumpiri dene. Güzel oluyor. Ha "Ti bone sıtek" harici başka bi isteğin varsa da çekinmeden söyle..  ;)  :ahci:

;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Gözler yeşil mi? yoksa ela olupta "Kulüp Üyesi" yazısının rengini mi almışlar? :nazar:

E şıkkı janim. ;P Mavi. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Olsada yesek be yaaa canim istedi bu saatte iyimii kerem abeyy olmuyor böylee

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Hakan abi biz Adanaliyik sizin yediginiz acilar bize cikiluta olarak gelir

Yorum bağlantısı

Olsada yesek be yaaa canim istedi bu saatte iyimii kerem abeyy olmuyor böylee

La 2 patates haşla, al sana gariban kumpiri..  ;) Asıl ben bu saatte burada ciğer şişi nereden bulurum onun derdindeyim.  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Hakan abi biz Adanaliyik sizin yediginiz acilar bize cikiluta olarak gelir

Mert kardeşim çakma adanalı o zaman  :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

La 2 patates haşla, al sana gariban kumpiri.. ;) Asıl ben bu saatte burada ciğer şişi nereden bulurum onun derdindeyim. ;):D

Gecenin 3unde ne patatesiydi be abi ciger sisine ne gerek varkii çubuk kullan abi :D
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Et bir başına yenmez Cengiz. Otsa bir başına yenebildiği gibi, ete de tat verir. Üstelik otun olmadığı yerde etten bahsedemezsin. ;)

Pekii abii :(
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Et bir başına yenmez Cengiz. Otsa bir başına yenebildiği gibi, ete de tat verir. Üstelik otun olmadığı yerde etten bahsedemezsin. ;)

Çok felsefi bi yaklaşım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...