Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 .. Dede torun ilişkisini öğretmedilermi sana askerde Askerde de mutfaktaydım. Direkt dede olarak 25 yaşında gidince, boy, kg, cüsse itibari ile ne öğrettiysem ben öğrettim.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Askerde de mutfaktaydım. Direkt dede olarak 25 yaşında gidince, boy, kg, cüsse itibari ile ne öğrettiysem ben öğrettim.. Cüsse yeter zaten pardon Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Askerde de mutfaktaydım. Direkt dede olarak 25 yaşında gidince, boy, kg, cüsse itibari ile ne öğrettiysem ben öğrettim.. Abi nereliydin sen trakyalı mıydın Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Abi nereliydin sen trakyalı mıydın Aynen be janım. Geyik mi sandın sen? Kerem şunu bir çevirebilirmisin ? Ben onun kitabını yazdım. Yıllar önce raflarda yerini aldı, klasik haline geldi. Şimdi okullarda okutuluyor. Şuan şunu çevirmekle uğraşıyorum. Bitince tüm seçkin kitapçılarda.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Aynen be janım. Geyik mi sandın sen? Yok beya çocuğundan belli maşallah maviş cüsse dedin ya ondan sordum zaten göçmenler iri olur biraz ben de kosovalıyım hemşeri sayılırız Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Ben onun kitabını yazdım. Yıllar önce raflarda yerini aldı, klasik haline geldi. Şimdi okullarda okutuluyor. Şuan şunu çevirmekle uğraşıyorum. Bitince tüm seçkin kitapçılarda.. Oooooo bu daha iyimiş,kesin 27.baskı olur bu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Yok beya çocuğundan belli maşallah maviş cüsse dedin ya ondan sordum zaten göçmenler iri olur biraz ben de kosovalıyım hemşeri sayılırız Vay topraam.. Naber be ya? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Vay topraam.. Naber be ya? Aynı be abi sen napıyon Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Biz çıkalım isterseniz Yok beya sen de takıl abi bize Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 (düzenlendi) Buda akşam resmen altın vuruş yaptım Istanbulda döner "dönerci ali usta" da yenirSağlam yerde yemissin afiyet olsun 16 Eylül 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Buda akşam resmen altın vuruş yaptım Istanbulda döner "dönerci ali usta" da yenirVay arkadaş şu saatte gel kuru fasulye ye ondan sonra siteye bir bakayım de bu bana reva mı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Öteki konuda senden destek almayla ilgili hususları görüştük. Malûm şahıs için bazı planlarımız var. Özellikle "cisim" konusunda senin fikirlerin önem taşıyor. Öteki konu derken başganım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Öteki konuda senden destek almayla ilgili hususları görüştük. Malûm şahıs için bazı planlarımız var. Özellikle "cisim" konusunda senin fikirlerin önem taşıyor. Öteki konuyu göremiyor abi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Öteki konuyu göremiyor abi Cezam ne kadar kaldı? Ne zaman klüp üyesi olacağım? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Cezam ne kadar kaldı? Ne zaman klüp üyesi olacağım?Kulüp üyeliği için, kulüp üyeliğinden düştükten sonra toplantı şartlarını sağladın mı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Kulüp üyeliği için, kulüp üyeliğinden düştükten sonra toplantı şartlarını sağladın mı Bi kahvaltı etkinliği bi büyük yaz şenliği, arada 3 kere de Servet, Aydın, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık. He bir kere de İzmir de Sabri, Güngör, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Bi kahvaltı etkinliği bi büyük yaz şenliği, arada 3 kere de Servet, Aydın, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık. He bir kere de İzmir de Sabri, Güngör, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık Emmine söyle bana değil Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Emmine söyle bana değil Yok sen hallet, dipfrizi unutma Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Yok sen hallet, dipfrizi unutma Hahaha. Bana sökmez yavrum. Hadi başka kapıya. Sen ih başvur Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Sondan ikinci olarak listede olmak güzelmiş nekadar et okadar randumann Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Öteki konu derken başganım Öteki konuyu göremiyor abi Senin göremediğin bir konuda konuşmuştuk, haberin olsun diye de buraya şeyetmiştim. Şu dipfriz olayını ve cisim mevzuunu bilime hizmet için HE üzerinde deneme yapalım diyorduk. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Tehditler ve şantaj bizi yıldıramaz,aksine dahada güçlendirir MY. Yorum bağlantısı
Recommended Posts