Mehmet Kaya 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Burada kerem ve Hakan erken hiç fake paylaşım yapmazlar. Tahir ve sayın Toker de hiç gerçek paylaşım yapmazlar. Mükremin abi fifty fifty. Barışın sadece tostları gerçek. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Burada kerem ve Hakan erken hiç fake paylaşım yapmazlar. Tahir ve sayın Toker de hiç gerçek paylaşım yapmazlar. Mükremin abi fifty fifty. Barışın sadece tostları gerçek. Doğru tespit. Neden böyle bir tespit gerekti? Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Neden böyle bir tespit gerekti? Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. Abim sen en son 50 sayfa önce paylaşımı bıraktın. Yoruma devam. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Abim sen en son 50 sayfa önce paylaşımı bıraktın. Yoruma devam. Sizlere kıyamıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Neden böyle bir tespit gerekti? Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. Abi son 15 gündür sayın Toker Tahir ara sıra sen fake paylaşımlarda bulunuyorsunuz. emeğe saygı diyoruz. Adamlar yediklerini veya yaptıklarını koyuyor emeğe ve emekçiye saygı lütfen Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Biz yaptık veya biz yedik diye düşmüyoruz ki ortalara Yapılmış ürünlere takdirimizi bu şekilde gösteriyoruz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Bi yumurtayı kıramayana ben yiyicimi derim anca yancı olur Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Sen yaptıklarını nasıy yiyon? 3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. Hay ellerine sağlık abi,şakk diye bir cevap olmuş Kereme.. 3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil. En azından resimlerimin alayı gerçek... Burada kerem ve Hakan erken hiç fake paylaşım yapmazlar. Tahir ve sayın Toker de hiç gerçek paylaşım yapmazlar. Mükremin abi fifty fifty. Barışın sadece tostları gerçek. Bravo hocam.. Sizlere kıyamıyorum. Taş yedir ama kıyma bize abi : )) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Yarım yamalak oldu ama idare edin, kışa hazırlık 4.5 yaşında bi kızım var o doğduğunda diktigimiz fidanlardan bazıları Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 2 gündür gelen giden olmamış buralara.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Allah ım sen bizi gördüğümüzden geri koyma, amin 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 2 gündür gelen giden olmamış buralara.. 3, 4 ve 5. tabaklardan alayım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Ramazan dan sonra şaraplı güveç (toprak değilde döküm tencerede) yapma fikrim var. 3, 4 ve 5. tabaklardan alayım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Ramazan dan sonra şaraplı güveç (toprak değilde döküm tencerede) yapma fikrim var. Sirke ile yapsak? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Sirke ile yapsak? Denemedim ama olmaz. Alkol %100 uçuyor. Sadece aroması kalıyor. İri parça dana yada kuzu eti, iri arpacık soğan, ince acı biber filan. Güzel oluyor. Koyu kahverengimsi bir sos kalıyor. Söylemeden yedirsem kimse anlamaz. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Denemedim ama olmaz. Alkol %100 uçuyor. Sadece aroması kalıyor. İri parça dana yada kuzu eti, iri arpacık soğan, ince acı biber filan. Güzel oluyor. Koyu kahverengimsi bir sos kalıyor. Söylemeden yedirsem kimse anlamaz. Evelsi gün tandır yaptım, 3 saat pişirdim, tabi sonrası ...... ..... foto çekmeye kıyamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Afiyet olsun diyelim ozaman. Evelsi gün tandır yaptım, 3 saat pişirdim, tabi sonrası ...... ..... foto çekmeye kıyamadım. Ha birde şarap sirkeleri var. İçeriğinde alkol yok. Ama 200 ml si 50 lira gibi bir fiyatı var. Onlada yapılabilir belki. Ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 (düzenlendi) Afiyet olsun diyelim ozaman. Ha birde şarap sirkeleri var. İçeriğinde alkol yok. Ama 200 ml si 50 lira gibi bir fiyatı var. Onlada yapılabilir belki. Ama emin değilim. Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... 25 Temmuz 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... Maşallah abi İyi tatiller, iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... İyi tatiller. Benimde üçgendeki son 10 dakikam. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Antakya tava. Ellerimle yaptım. Bazılarının ki gibi fake değil 5 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Bizimkinin icinde de sucuk oldugu icin bu kategoriye girer diye dusundum. Dun yapmistim. Firinda kuru fasulye, iftar oncesinde son goruntusuydu:) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 25 Temmuz 2014 Paylaş 25 Temmuz 2014 Ramazan dan sonra şaraplı güveç (toprak değilde döküm tencerede) yapma fikrim var. sarabin icinde et yok olmaz-_- 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts