İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Burada kerem ve Hakan erken hiç fake paylaşım yapmazlar. Tahir ve sayın Toker de hiç gerçek paylaşım yapmazlar. Mükremin abi fifty fifty.

Barışın sadece tostları gerçek. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Burada kerem ve Hakan erken hiç fake paylaşım yapmazlar. Tahir ve sayın Toker de hiç gerçek paylaşım yapmazlar. Mükremin abi fifty fifty.

Barışın sadece tostları gerçek. :D

:good1: Doğru tespit.  :D  :D

Neden böyle bir tespit gerekti? :unsure2:  Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. :fiuw:

Yorum bağlantısı

Neden böyle bir tespit gerekti? :unsure2:  Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. :fiuw:

Abim sen en son 50 sayfa önce paylaşımı bıraktın. Yoruma devam.  ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Neden böyle bir tespit gerekti? :unsure2: Adamların zaten öyle bir iddiaları yok ki. Açıkça yiyici olduklarını yazıyorlar. HE'nin de zaten yapamadığını biliyoruz. Ayrıca, demek ki fotoları ve sunuşları biraz daha amatörce yapmamız gerekecek, hepsi değilse bile bazı paylaşımlarımız, bazıları tarafından fazla profesyonel bulunuyor. :fiuw:

Abi son 15 gündür sayın Toker Tahir ara sıra sen fake paylaşımlarda bulunuyorsunuz. :D emeğe saygı diyoruz. Adamlar yediklerini veya yaptıklarını koyuyor :D emeğe ve emekçiye saygı lütfen :D
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Biz yaptık veya biz yedik diye düşmüyoruz ki ortalara :D:p Yapılmış ürünlere takdirimizi bu şekilde gösteriyoruz :p 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bi yumurtayı kıramayana ben yiyicimi derim :D anca yancı olur

Yorum bağlantısı

Sen yaptıklarını nasıy yiyon? :fiuw:

3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. :yes:  Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. :yes:

Hay ellerine sağlık abi,şakk diye bir cevap olmuş Kereme.. :D

3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil.    :D

En azından resimlerimin alayı gerçek... :fiuw:

Barışın sadece tostları gerçek. 

Bravo hocam.. :biggrin:  :bravo:

Sizlere kıyamıyorum. 

Taş yedir ama kıyma bize abi : )) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yarım yamalak oldu ama idare edin, kışa hazırlık

gyvyjyqu.jpg

yje5egez.jpg

4.5 yaşında bi kızım var o doğduğunda diktigimiz fidanlardan bazıları

gy7eny9u.jpg

ny2umape.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Allah ım sen bizi gördüğümüzden geri koyma, amin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ramazan dan sonra şaraplı güveç (toprak değilde döküm tencerede) yapma fikrim var. 

3, 4 ve 5. tabaklardan alayım. ;)

Yorum bağlantısı

Ramazan dan sonra şaraplı güveç (toprak değilde döküm tencerede) yapma fikrim var. 

Sirke ile yapsak?

Yorum bağlantısı

Sirke ile yapsak?

:biggrin: Denemedim ama olmaz. Alkol %100 uçuyor. Sadece aroması kalıyor. İri parça dana yada kuzu eti, iri arpacık soğan, ince acı biber filan. Güzel oluyor. Koyu kahverengimsi bir sos kalıyor. Söylemeden yedirsem kimse anlamaz.

Yorum bağlantısı

:biggrin: Denemedim ama olmaz. Alkol %100 uçuyor. Sadece aroması kalıyor. İri parça dana yada kuzu eti, iri arpacık soğan, ince acı biber filan. Güzel oluyor. Koyu kahverengimsi bir sos kalıyor. Söylemeden yedirsem kimse anlamaz.

Evelsi gün tandır yaptım, 3 saat pişirdim, tabi sonrası ...... :fiuw: ..... foto çekmeye kıyamadım.

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun diyelim ozaman.  :good1:

Evelsi gün tandır yaptım, 3 saat pişirdim, tabi sonrası ...... :fiuw: ..... foto çekmeye kıyamadım.

Ha birde şarap sirkeleri var. İçeriğinde alkol yok. Ama 200 ml si 50 lira gibi bir fiyatı var. Onlada yapılabilir belki. Ama emin değilim.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Afiyet olsun diyelim ozaman. 

Ha birde şarap sirkeleri var. İçeriğinde alkol yok. Ama 200 ml si 50 lira gibi bir fiyatı var. Onlada yapılabilir belki. Ama emin değilim. 

Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... :bye::icecream::f1::mangal::dance3::keyifli::yuzucu:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... :bye::icecream::f1::mangal::dance3::keyifli:

Maşallah abi :) İyi tatiller, iyi eğlenceler :) 

Yorum bağlantısı

Dairedeki son 20 dakika.... 18 Ağustos'a kadar elveda.... :bye::icecream::f1::mangal::dance3::keyifli::yuzucu:

İyi tatiller. Benimde üçgendeki son 10 dakikam.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Antakya tava. Ellerimle yaptım.

Bazılarının ki gibi fake değil :)

ysyvaza6.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Bizimkinin icinde de sucuk oldugu icin bu kategoriye girer diye dusundum. Dun yapmistim. Firinda kuru fasulye, iftar oncesinde son goruntusuydu:)

Saygilarimla.

ugavy5et.jpg

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

sarabin icinde et yok olmaz-_-
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...