Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Et yemekleri - 152 sayfa Sebze yemekleri- daha 1 sayfa dolmamış :D http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258071-en-g%C3%BCzel-sebze-yemekleri/ Ahanda Mert in konu burası. Et lerin arasına sebze koyarsa önce uyarı verin. Devam ederse uzaklaştırma.. Yok la elleşme çok kızdırırsa gideriz et yemeği koruz konusuna Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Et yemekleri - 152 sayfa Sebze yemekleri- daha 1 sayfa dolmamış :D Yok la elleşme çok kızdırırsa gideriz et yemeği koruz konusuna Sebze yemeklerinin böyle olacağı belliydi.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Sebze yemeklerinin böyle olacağı belliydi.. Sebzeli et yemekleri yapalım bari ya Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız ona göre Motor diri iken yemeli,yaşlanıncada kaynatır suyunu içeriz Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Sebzeli et yemekleri yapalım bari ya Yok eti başa alalım,etli sebzeli yemekler yapalım.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Yok eti başa alalım,etli sebzeli yemekler yapalım.. Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız ona göre Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Akşama bahçede kalan pancarlar ile geleceğim bu konuya (kartlaşmış olsalar da) Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bende bu konuya girmek istesem çok kral girerim de.. Sebze bana ters. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bende bu konuya girmek istesem çok kral girerim de.. Sebze bana ters. Bana da öyle de giresunlu olunca yöresel yemek pancar çorbası, dolması vs oluyor, öyle incik kebabı filan yok bizde max pide olur Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bana da öyle de giresunlu olunca yöresel yemek pancar çorbası, dolması vs oluyor, öyle incik kebabı filan yok bizde max pide olur Geçen babamlar bahçeden hasat yapmışlar. Mor pancar. Hafif haşlayıp rendelemiş annem. Sarımsaklı yoğurt ile karıştırmış. Meze niyetine. koca bi tabak yedim. 10 numero.. Neyse ben bu konuda fzla durmıyım.. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız ona göre Allah muhtac etmesin Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Akşama ciğer var. Ama nasıl yapsam bilemedim.. Yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Akşama ciğer var. Ama nasıl yapsam bilemedim.. Yardımcı olur musunuz? En güzel çöpte olur ama evin çöpünde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Gerçi çöp için ızgara gerek. Mangal filan. Ben evde yapacağımda ya Edirne Tava yada Arnavut yapıyım. Ayyy.. Karar vermek nede zormuş ya. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Forum sebze sevmiyyy et konusu aldi basini gidiyor burda daha 2.sayfaya gecilmemis Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 NOT: Bizde fake yoktur. Taklitlerimizden sakınınız. Gerçi çöp için ızgara gerek. Mangal filan. Ben evde yapacağımda ya Edirne Tava yada Arnavut yapıyım. Ayyy.. Karar vermek nede zormuş ya. Kararımı verdim ve Arnavut en kolayı geldi. Edirne ile uğraşmak gerekiyor. Bunlar iftariyelikler, Dolapta geçen yaptığın tavuk fajita dan kalma lavaşlar aklıma geldi. Ciğer fajita yapayım/ deneyeyim dedim. Gayette güzel oldu. Bi dürüm yuvarladım. Pastırmalı, kaşarlı, sumaklı soğanlı.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Aaa. Yanlış yere koymuşum. Pastırma araya kaynamış. Buradan devam.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-güzel-et-yemekleri/?p=2425520 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Bana bunlarla gel Kerem Herdaim. Sadece hergün et yiyebilecek kadar zengin olmadığımdan, böyle aydan aya orjinal yüklüyorum. En azından ben yüklüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Herdaim. Sadece hergün et yiyebilecek kadar zengin olmadığımdan, böyle aydan aya orjinal yüklüyorum. En azından ben yüklüyorum. Hemende zeytinyağ gibi üste çıkıyor sen bence zeytinyağlılar konusuna takıl üstüme OEM'ci tanımam bu konuda Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Hemende zeytinyağ gibi üste çıkıyor sen bence zeytinyağlılar konusuna takıl üstüme OEM'ci tanımam bu konuda 3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil. Sen yaptıklarını nasıy yiyon? 3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Sen yaptıklarını nasıy yiyon? 3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. Yok yok abim. anladın sen. onun elleri değmeden sadece ağızı değiyor. Kolları sıvaması lazım ki hakkını versin. Yoksa sadece ye ye nereye kadar? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Öğle yemeği vakti geldi başlayalım bari yavaş yavaş Öğlen ekmek arası iyi olur İsteyene dürüm de ayarlarız 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts