İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Tahir İlter

Et yemekleri - 152 sayfa 

Sebze yemekleri- daha 1 sayfa dolmamış :D :D 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258071-en-g%C3%BCzel-sebze-yemekleri/

Ahanda Mert in konu burası. Et lerin arasına sebze koyarsa önce uyarı verin. Devam ederse uzaklaştırma..  :crazy:  :D

Yok la elleşme çok kızdırırsa gideriz et yemeği koruz konusuna :D 

Yorum bağlantısı

Et yemekleri - 152 sayfa 

Sebze yemekleri- daha 1 sayfa dolmamış :D :D 

Yok la elleşme çok kızdırırsa gideriz et yemeği koruz konusuna :D 

Sebze yemeklerinin böyle olacağı belliydi..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Sebze yemeklerinin böyle olacağı belliydi..

Sebzeli et yemekleri yapalım bari ya :D 

Yorum bağlantısı

Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız  ona göre :D

Motor diri iken yemeli,yaşlanıncada kaynatır suyunu içeriz  :D  :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yok eti başa alalım,etli sebzeli yemekler yapalım.. :biggrin:

Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız  ona göre :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Akşama bahçede kalan pancarlar ile geleceğim bu konuya (kartlaşmış olsalar da) :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bende bu konuya girmek istesem çok kral girerim de.. Sebze bana ters.  :D

Bana da öyle de giresunlu olunca yöresel yemek pancar çorbası, dolması vs oluyor, öyle incik kebabı filan yok bizde :D max pide olur

Yorum bağlantısı

Bana da öyle de giresunlu olunca yöresel yemek pancar çorbası, dolması vs oluyor, öyle incik kebabı filan yok bizde :D max pide olur

Geçen babamlar bahçeden hasat yapmışlar. Mor pancar. Hafif haşlayıp rendelemiş annem. Sarımsaklı yoğurt ile karıştırmış. Meze niyetine. koca bi tabak yedim. 10 numero..  :good1:

Neyse ben bu konuda fzla durmıyım.. :vroom:

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Bu kadar et yiyoruz yaşlanınca bamyayı başa alacağız ona göre :D

Allah muhtac etmesin
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

:seytan:  Akşama ciğer var. Ama nasıl yapsam bilemedim.. Yardımcı olur musunuz?  :seytan:

En güzel çöpte olur ama evin çöpünde  :oghk:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gerçi çöp için ızgara gerek. Mangal filan. Ben evde yapacağımda ya Edirne Tava yada Arnavut yapıyım.  :unsure2: Ayyy.. Karar vermek nede zormuş ya.  :seytan:  :danger:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Forum sebze sevmiyyy :D et konusu aldi basini gidiyor burda daha 2.sayfaya gecilmemis :D

Yorum bağlantısı

NOT: Bizde fake yoktur. Taklitlerimizden sakınınız. :yes:

Gerçi çöp için ızgara gerek. Mangal filan. Ben evde yapacağımda ya Edirne Tava yada Arnavut yapıyım.  :unsure2: Ayyy.. Karar vermek nede zormuş ya.  :seytan:  :danger:

Kararımı verdim ve Arnavut en kolayı geldi. Edirne ile uğraşmak gerekiyor.  :biggrin:

Bunlar iftariyelikler, 

onXSQyH.jpg?1

J7mcCnR.jpg?1

Dolapta geçen yaptığın tavuk fajita dan kalma lavaşlar aklıma geldi. Ciğer fajita yapayım/ deneyeyim dedim. Gayette güzel oldu. Bi dürüm yuvarladım.  :biggrin: Pastırmalı, kaşarlı, sumaklı soğanlı..  ;)

RFVLQh4.jpg?1

F6HJ0PJ.jpg?1

Yorum bağlantısı

Bana bunlarla gel Kerem :)

Herdaim.  ;) Sadece hergün et yiyebilecek kadar zengin olmadığımdan, böyle aydan aya orjinal yüklüyorum. En azından ben yüklüyorum.  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Herdaim. ;) Sadece hergün et yiyebilecek kadar zengin olmadığımdan, böyle aydan aya orjinal yüklüyorum. En azından ben yüklüyorum. ;):biggrin:

Hemende zeytinyağ gibi üste çıkıyor :) sen bence zeytinyağlılar konusuna takıl :) üstüme OEM'ci tanımam bu konuda :)

Yorum bağlantısı

Hemende zeytinyağ gibi üste çıkıyor :) sen bence zeytinyağlılar konusuna takıl :) üstüme OEM'ci tanımam bu konuda :)

3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil. ;)   :p  :D  :D

Yorum bağlantısı

3 yada 5 sene önce bi düplü mangal resmin var. Dahada bi tık yok senden. Oem dediğin satın alıp yemekle olmaz, kendi yapacan. Ellerin değecek. Ağızın değil. ;)   :p  :D  :D

Sen yaptıklarını nasıy yiyon? :fiuw:

3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. :yes:  Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. :yes:

Yorum bağlantısı

Sen yaptıklarını nasıy yiyon? :fiuw:

3 ya da 5 sene önceki düplü mangal resminde ne marifetini gördün ki? Adam yiyici.... Yakın zamanda başka bir marifetini de öğrendik. :yes:  Siler süpürür. Bir dahaki mangal festivalini sabırla bekliyorum. :yes:

Yok yok abim. anladın sen. onun elleri değmeden sadece ağızı değiyor. Kolları sıvaması lazım ki hakkını versin. Yoksa sadece ye ye nereye kadar?  ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Öğle yemeği vakti geldi başlayalım bari yavaş yavaş :p 

Öğlen ekmek arası iyi olur :)

20130406__390283466.jpg

İsteyene dürüm de ayarlarız :)

et-d%C3%B6ner-d%C3%BCr%C3%BCm_429453.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...