Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Yemiş yemiş sonra boş tabakları çekmiş En azından aklıma geldide çektim. Senden hala ciğer sözü verdiğin fotoğrafları bekliyoruz.. Yaptınmı böyle yapacaksın Kerem .. Al birini, vur ötekine.. Yemişsin yemişsin, son anda tek şiş kala aklına gelmiş. Allah bilir onuda ayıp olmasın diye yan masadan almışsındır. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 En azından aklıma geldide çektim. Senden hala ciğer sözü verdiğin fotoğrafları bekliyoruz.. Onu Eskişehirden yapacağım,aklımda merak etme.. Al birini, vur ötekine.. Yemişsin yemişsin, son anda tek şiş kala aklına gelmiş. Allah bilir onuda ayıp olmasın diye yan masadan almışsındır. No no no noooo Emeğe saygı lütfen,hepsi tamamen bana aittir. Adamlar tek tek getirdi ne yapabilirim.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Cağ kebabını görünce ruhum çekildi, tez zamanda erzurum sofrasına gitmeli Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Askerde işken, Zonguldak Ereğli de çok yerdim. Burada yok maalesef. 8 yıldır ağzıma koymadım. olsa da yesek. Bunlarla idare etçeniz artık.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Yıllarca Çanakkale Marmaris arasında yolculuk ederken çöp şişi ile meşhur bir bölgede hep çöp şiş yerdim yıllar oldu yemeyeli orası neresi ki ? Aydın da meşhurdur. İzmir de yol boyunda çok yer vardır. Yine Susurluk ta yanında ayranla güzel yerler var. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 26 temmuz 9 ağustos harici Eskişehirde yokum abi gelirsen haberleşelim Olur haberleşiriz Mert. Daha önce hiç yemedim sanırım büyük bir eksikliğe sahibim Büyük kayıp Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Daha önce hiç yemedim sanırım büyük bir eksikliğe sahibim Ben de 2 ay önce yedim ilk kez ama çok şey kacirmisim haberim yokmuş diyorum. Bu arada istanbul - giresun arası mekan tavsiyelerine açığım. Dinlenme tesislerine girmem ilçe merkezlerine sapar oralardaki lokantalara giderim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Az kaldı az 3 ağustosda Marmaristeyim. Bol bol zeytinyağlı pırasa resimleri ile burayı sabote edeceğim Onun konusu ayrı.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 yanlış yazmışım 26 temmuz 9 ağustos arası Eskişehirde yokum Tamam doğru yazmışsın.. Tahir açlıktan gözler körmü oldu laa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Aydın da meşhurdur. İzmir de yol boyunda çok yer vardır. Yine Susurluk ta yanında ayranla güzel yerler var. Kuşadası'na giderken bir yerde yemiştik yol üstü, pişen etin altına patates de mi ne koyuyorlardı manyak bir şey yaa Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Tahir yapma bunu... İftara 19 dk kaldı ve sanayide geçen yarım gün sonrası susuzum. "Yağdır mevlam su diyeceğim" korkuyorum. Bu ara rahmet acayip yağıyor yağdığı yere. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Yemeden inanmam. Hatta fotoşopp. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Hepsi feyk. Bu akşama orjinaller geliyor abi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Bu akşama orjinaller geliyor abi http://www.ugurpide.net/ Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Çökertme kebabı Mert sebze falan diyorsun ama bu konudan da çıkmıyorsun ha Bir de böyle arada patlatıyorsun bombayı Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Mert,böyle çok karışık et yemekleri beni hiç tahrik etmiyor... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Mert,böyle çok karışık et yemekleri beni hiç tahrik etmiyor... Eti üste koymuşlar zaten eti yesin gerisini bıraksın diye Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Şirkette yemek kötüydü yemeğe geldik. Normalde bıçak arası yiyecektim de değişiklik olsun dedik. Nasipse ağustosun ilk haftası zeytinyağlı pırasa yemeğini patlatacağım Burada patlatma onu ya biz sana ayrı bir konu hatta bölüm açalım orada takıl sen Bu şirket yemekleri yüzünden paso dışardayız bizde Yemeği güzel olan şirket yok mu memlekette ya Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Eti üste koymuşlar zaten eti yesin gerisini bıraksın diye Ya bunu et diye yemem ben...çorba niyetine içerim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Burada patlatma onu ya biz sana ayrı bir konu hatta bölüm açalım orada takıl sen Bu şirket yemekleri yüzünden paso dışardayız bizde Yemeği güzel olan şirket yok mu memlekette ya http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258071-en-g%C3%BCzel-sebze-yemekleri/ Ahanda Mert in konu burası. Et lerin arasına sebze koyarsa önce uyarı verin. Devam ederse uzaklaştırma.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts