Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İlla kalabalığa gerek yok. Sen müsait olduğun an atla gel boşline a kardeşim.. Gördüm.. Cübbeli seni duymuş olsa gerek.. http://www.milliyet.com.tr/cubbeli-den-sigara-yuzunden-oruc-gundem-1905938/ Oruç oruç gözüm ve başka organlarım yemiyo hacı Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Oruç oruç gözüm ve başka organlarım yemiyo hacı Sen biliyin hacii.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Sen biliyin hacii.. Bir gün ansızın gelebülürüm Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İnanmıyacaksınız az önce bahçeli bir evin yanından geçtim,bahçede bir sürü tavuk vardı hepsi canlı ama kömür ateşinde pişmişti :) Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İnanmıyacaksınız az önce bahçeli bir evin yanından geçtim,bahçede bir sürü tavuk vardı hepsi canlı ama kömür ateşinde pişmişti : :) Nasıl bir hayal seninki hacı abi ya.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İnanmıyacaksınız az önce bahçeli bir evin yanından geçtim,bahçede bir sürü tavuk vardı hepsi canlı ama kömür ateşinde pişmişti :) Bir de miyavladıklarını söyle tam olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ya bi gidin işinize. Biriniz et sote veya saç kavurma tarifi yazsın. Köylü işi. Salaş olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ya bi gidin işinize. Biriniz et sote veya saç kavurma tarifi yazsın. Köylü işi. Salaş olacak. Başver tavayı soteyi, şöyle bir şey yaptır.: Yorum bağlantısı
Naci Özkan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ve abimin gelmesi ile ziyafet basladi gelsin kilolar bitsin diyett afiyetle yedik Bolkepce Rest. Adanin sayili iyi kepapcilarindandir burda yemek yiyip te doymadim diyen adamdan ucret alinmiyor 10 gunde bir gideriz arkadaslarla. İbrahim abi var orda esmer. Adamim benim [emoji6] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ya bi gidin işinize. Biriniz et sote veya saç kavurma tarifi yazsın. Köylü işi. Salaş olacak. Etleri doğra, tavaya at önce suyunu bırakacak, köpüklenince köpüğü al altındaki ateşi kıs, gerekirse az bir şey ılık su ekleyebilirsin... Domatesleri biberleri küçük küçük doğra soğan da ekle hepsini kahverengileşen etlerin üstüne boca et.. Sonra ağızda dağılması lazım etlerin, dağılmıyorsa buzdolabının üstünde burger kingin magneti var ara gelsin, 15-20 dakikada getiriyorlar... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Etleri doğra, tavaya at önce suyunu bırakacak, köpüklenince köpüğü al altındaki ateşi kıs, gerekirse az bir şey ılık su ekleyebilirsin... Domatesleri biberleri küçük küçük doğra soğan da ekle hepsini kahverengileşen etlerin üstüne boca et.. Sonra ağızda dağılması lazım etlerin, dağılmıyorsa buzdolabının üstünde burger kingin magneti var ara gelsin, 15-20 dakikada getiriyorlar... Yemek olmazsa , aç kalırız 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Temel ramazanda turistik bir mekanda yemek yiyen turistleri görünce ister istemez yutkunmuş... Bunu fark eden turist masaya buyur etmiş Temel gelemem diye işaret etmiş, turist gel demiş bu gelemem.. En son Temel turiste dininizin kıymetini bilin olum kıymetini bilin demiş... :D Ufaktan bende acıkmaya başladım valla, akşam bir bardak su içiyorum bir tas çorba sanki orucu başkası tuttu... Nefs işte böyle bir şey, iftara doğru markete gideyim ne görürsem almak geliyor içimden... Geçen gün canım ramazan pidesi bile istedi o kadar yani, düşünün... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Sac Kavurma (Soteden ne farkı varsa) Malzemeler: - 1 kg kuzu eti (900 gr et, 100 gr kuyruk yağı) - 200 gr sivri biber - 6 adet kuru soğan -1 baş sarımsak - 3 adet domates - Bir tutam karabiber - 50 gr tereyağı (1 çorba kaşığı) - 2 kaşık sıvıyağ - 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber, pulbiber kekik, - 1 su bardağı süt -Yarım bardak su Yapılışı: 3 adet soğanı rendeleyerek suyunu süzgeçten süzüp bir tasa alalım. Soğan suyunun içine sütü, sıvı yağ ve baharatları koyalım. Kuşbaşından daha ufak doğranmış etleri de koyup iyice karıştıralım. Buzdolabında en az 5-6 saat (tercihen 1 gün) bekletelim. Böylece etler marine edilmiş olacak ve yumuşacık pişerek daha lezzetli olacaklar. Sebzelerimizi inceden doğrayalım. Tavaya tereyağını koyalım, etleri atalım. Kendi suyunu çekene kadar kapağı kapalı halde pişirelim. Yarım bardak suyu ilave ederek yine suyunu çekene kadar kavuralım. Soğan ve sarımsakları ilave edelim 5-6 dakika soteleyelim ve daha sonra biberleri ekleyelim. Güzelce kavuralım. En son domatesi koyarak suyunu çekmesini bekleyelim. Son olarak tuz, karabiber, pulbiber ve kekiği ekleyelim. Buraya kadar ateşimiz hep kısık olması gerekiyor. Buradan sonra ateşin altını iyice açalım ve etimiz 2-3 dakika daha güzelce kavuralım. Afiyet olsun. Ya bi gidin işinize.Biriniz et sote veya saç kavurma tarifi yazsın.Köylü işi. Salaş olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Senin vicdanın varmı. Birde şevkatli admin miş. Git işine bak. Öğretmen yatıyor derler. Şu na bak öğretmenden başka her meslek burda. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Senin vicdanın varmı. Birde şevkatli admin miş. Git işine bak. Öğretmen yatıyor derler. Şu na bak öğretmenden başka her meslek burda. Tabi ki yatıyorsunuz, kendin söylüyorsun. Yatmayanlar burada Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Kerem kardeş senin tarif bize gelmez. Bize esnaf işi salaş lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Senin vicdanın varmı. Birde şevkatli admin miş. Git işine bak. Öğretmen yatıyor derler. Şu na bak öğretmenden başka her meslek burda. Anaaaa. Mehmet Hoca içlendi.. Kerem kardeş senin tarif bize gelmez. Bize esnaf işi salaş lazım. Sütte bekleme olayını geç. Önce haşla 30 dk. Sonra diğer safhalara devam. Gelmeyen başka tarafı olmaz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts