Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ben gelsem Başımın üstünde yerin var abim ne demek, sana hem börek hem çiğ köfte var ona göre artık en kısa sürede bekliyorum hayırlısı ile.... Vay be Abim. Bir sen vurmamıştın, helal olsun be.. Vur, sende vur.. Kardeşime bak be ya, yok valla ben kimseye vurmam. Hatta bak sen ordan yola çık Hakan'ıda al Ankara'dan da Mükremin abimi alın hep beraber gelin be ya 21 Mayıs 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Başımın üstünde yerin var abim ne demek, sana hem börek hem çiğ köfte var ona göre artık en kısa sürede bekliyorum hayırlısı ile.... Kardeşime bak be ya, yok valla ben kimseye vurmam. Hatta bak sen ordan yola çık Hakan'ıda al Ankara'dan da Mükremin abimi alın hep beraber gelin be ya İnşallah birgün oda olacak abim. Sağolasın. İnan çok istiyorum sizleri görmek, o tarafları gezmek.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 İnşallah birgün oda olacak abim. Sağolasın. İnan çok istiyorum sizleri görmek, o tarafları gezmek.. Her zaman beklerim hayırlısıyla kardeşim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 adam kendine bakıyor kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Gel bana, sucuk yapayım Hayatta sana başarılar dilerim Misafir ol gel bana, çiğköfteler yapayım sana ( hayırlısıyla mecbur geleceksin de ) yok diyorsan da Misafir ol git ona, sucuklar yapsın sana Sen birtanesin abim benim... Ben gelsem Abi sen sapancaya davetlimsin.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Sen birtanesin abim benim... Abi sen sapancaya davetlimsin.. Teşekkür ederim bilmukabele. Önce büyükler Mersin'e gelsin bir abim sonra beraber geliriz Sapanca'ya sapan ata ata olmaz mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Mert işte bunlarla gel bize. Enginar kereviz pırasa ne 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Teşekkür ederim bilmukabele. Önce büyükler Mersin'e gelsin bir abim sonra beraber geliriz Sapanca'ya sapan ata ata olmaz mı Neden olmasın ağam... Mert işte bunlarla gel bize. Enginar kereviz pırasa ne +1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ana Mert 23 Mayıs 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Forumun en hareketli konusuna rakip olarak bu konuyu başlatmak istiyorum.Çok güzel sebze yemekleri çıkacağına eminim.En güzel et yemekleri konusundaki birçok yemeği özenerek yaptım ve 3 kilo kadar aldım bu aralar.Sebze yemeği paylaşımlarınızı da bekliyorum. Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ben bir etçil olarak derim ki: "Et giren yere dert girmez" yeşile karşıyım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Ünal hocam size afiyet olsun. Biz sizi tutmayalım. Etsiz sebzeyi yediğim tek yemek ıspanaklı gözleme 4 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 (düzenlendi) Buda benden olsun Konu kitlenebilir 23 Mayıs 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Kerem en güzel et yemekleri konusuna uğrama bir daha. Eti rezil etmişsin enginarla. 5 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 ders arası vermiştim foruma gireyim dedim karnım acıkmış görünce daha da arttı sanırım öğrenci işi makarna tarifi verebilirim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 ders arası vermiştim foruma gireyim dedim karnım acıkmış görünce daha da arttı sanırım öğrenci işi makarna tarifi verebilirim Kıymalı mı diyeceğim. Öğrenci deyince iş değişir 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Kıymalı mı diyeceğim. Öğrenci deyince iş değişir en iyi ihtimal salçalı oluyor abi makarnaya kıyma sırası 3 senedir hiç gelmedi olursa daha doğru değerlendirmeye çalışıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 en iyi ihtimal salçalı oluyor abi makarnaya kıyma sırası 3 senedir hiç gelmedi olursa daha doğru değerlendirmeye çalışıyoruz Allah yardımcınız olsun. Biliriz öğrenciliği. Ankara da 4 yılım geçti 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Kerem en güzel et yemekleri konusuna uğrama bir daha. Eti rezil etmişsin enginarla. Ayıpsın Mehmet Hocam. Yılda 1 yeriz, içinde parça kuzu eti var. Genelde içini ayıklar yerim. Konuda tuzum olsun diye koydum Hatta bu konuda bahsetmiştim En Güzel Et Yemekleri Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Ben enginar nedir bilmem.. Fotoğrafta ki acaba nedir böyle diye inceliyordum ki.. Mehmet hocam enginar demiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Ben enginar nedir bilmem.. Fotoğrafta ki acaba nedir böyle diye inceliyordum ki.. Mehmet hocam enginar demiş Daha önce Kerem telefondan gönderdiği için biliyorum Ayıpsın Mehmet Hocam. Yılda 1 yeriz, içinde parça kuzu eti var. Genelde içini ayıklar yerim. Konuda tuzum olsun diye koydum Hatta bu konuda bahsetmiştim En Güzel Et Yemekleri Karalisteye düştün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Ben enginar nedir bilmem.. Fotoğrafta ki acaba nedir böyle diye inceliyordum ki.. Mehmet hocam enginar demiş Ozaman burada işin olmayacak birdaha. Sen ete gel ete ... Karalisteye düştün Bu konuda kara listeye düşecek en son adamım neredeyse Yorum bağlantısı
Recommended Posts