Okan Tansel 22 Temmuz 2017 Paylaş 22 Temmuz 2017 17 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: @Servet Aydın Denesek mi ? Çağlar da bırak gelmeyi seyir bile edemez. http://www.hurriyet.com.tr/video/yamac-parasutu-yapan-iki-genc-havada-mangal-pisirip-yedi-40527786 vay arkadaş Bu gençlik uçuyor . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz 2017 Paylaş 22 Temmuz 2017 Haşmet abi, Nerden de biliyon benim hayran olduğumu. Link nereye çıktı 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 22 Temmuz 2017 Paylaş 22 Temmuz 2017 (düzenlendi) 52 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Haşmet abi, Nerden de biliyon benim hayran olduğumu. Link nereye çıktı Dervişin zikri neyse ,fikride oymuş. La niye sadece sende çıkıyor, ne kullanıyorsan cachesini sil (yazılımla, tornavida filan kullanma) ha bu arda reklam engelleyici kullanmadığın görülüyor. Sani'ye müracat 22 Temmuz 2017 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 28 Temmuz 2017 Paylaş 28 Temmuz 2017 Özlediğim konu merhaba ben geldim ? Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Konuyu canlandıralım. Bugün bisikletle Kozan'a gidip geldim. Kozan'a gitmişken ciğer yememek olmazdı 3 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Depoyu doldurmuşun Aynen öyle oldu. Dönüş daha rahat oldu Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Batmana gelmişken büryansız olmaz dedik 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Büryani Istanbulda su kemerinin ust kismi sanirim Sur Kebap var sahipleri Siirtli yedim yedim doyamadim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 buryan bitliste yenir. baska yerde yiyen buryan yememistir. nokta ? Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 buryan bitliste yenir. baska yerde yiyen buryan yememistir. nokta [emoji3]Van bitlis batman siirt hepsinde yedi bitliste bir başka öncesi gelen avşor çorbasıda efsane Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 (düzenlendi) 46 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yağ mı onlar.. Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. İstanbul'a gel de senide götürelim Siirt pazarına (diğer adını demedim tiye alırlar) Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan @Servet Aydın a sor beraber denedik.kaz yağı da aynıdır. 11 Ocak 2018 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 (düzenlendi) bitlis buryani cidden akillara zarardir... gelen bas goz ustune. 11 Ocak 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 7 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: bitlis buryani cidden akillara zarardir... gelen bas goz ustune. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 hasmet abi bitliste ne yenir diye baslik acmistim ayni videoyu ordada paylasmissin... bildigim kadariyla mus luydunuz degil mi? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: hasmet abi bitliste ne yenir diye baslik acmistim ayni videoyu ordada paylasmissin... bildigim kadariyla mus luydunuz degil mi? Evet. Bende paylaştım diye hatırlıyordum, aradım ama bulamadım . Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 illere gore nerde ne yenir konularinda.. hatta size bi animi anlatayim.. esim orduludur hayatinda buryani gormemis ki ette sevmez aslinda... ogluma hamile iken gecenin bir yarisi uyanip buryan aserdi ? tadini bosver de tarif et soz alacagim demistim.. gece 3.5 ta gidip buryan bulmustum... ? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. İstanbul'a gel de senide götürelim Siirt pazarına (diğer adını demedim tiye alırlar[emoji4]) Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan [mention=13526]Servet Aydın[/mention] a sor beraber denedik.kaz yağı da aynıdır.Yok ben yutamam abi. [emoji28] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Hee, yağsız et yiyeceğine, ayakkabı köselesi yemek daha iyidir. Emmi canan hocayı da mı okumuyon. İstanbul'a gel de senide götürelim Siirt pazarına (diğer adını demedim tiye alırlar[emoji4]) Hem korkma 2 saat kuyuda piştiğinden zararlı yağları akıp gider.Lezzetli ve faydalı olan kalır. İnanmıyorsan [mention=13526]Servet Aydın[/mention] a sor beraber denedik.kaz yağı da aynıdır.Dede bizi büryana götür 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Dede bizi büryana götür Götürdüüm, sen yoktun. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Olmayacak bi zamandı ama, allah tekrarını nasip etsin diyelim 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Bi Nusret değiliz ama Adanalıyık hamdolsun. Geçen hafta;Kuzu kol, 4 saat 170 derecede fırında pişti. Bu hafta;Dana Kaburga. 4 saat 200 derecede fırında pişti. Hazırlanışı, pide üstüne tane karabiber tuz defne yaprağı sarımsak. Üzerine kaburgalar. Kaburganın üzerine kekik tane karabiber defne yaprağı sarımsak ve tereyağ. Yağlı kağıda sarıp fırına atıyoruz. Ve sonuç; İşin püf noktası orta ısıda uzun sürede pişmesi ve son yarım saat fırın kapatılıp kendi ısısıyla dinlenmeye bırakılması. Kemiği çektiğimde et olduğu yerde kalıyor. Pammık gibi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2018 Paylaş 28 Nisan 2018 (düzenlendi) Ahanda habere bak İkea bittin olm sen... İsveç Devletinin resmi Twitter hesabından, ülkenin dünyaca ünlü köftesinin tarifinin Türklere ait olduğu itiraf edildi. TARİFİ KRAL 12. KARL ÜLKESİNE GETİRMİŞ Twitter hesabı "Sweden.se"den yapılan paylaşımda, köfte fotoğrafı kullanılarak, "İsveç köfteleri, aslında Kral 12. Karl'ın Türkiye'den eve getirdiği tarife dayanıyor. Gerçeklere bağlı kalalım." ifadeleri kullanıldı. 28 Nisan 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts