İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

f429b09b6ddb7f156ea258934a30be57.jpg

Bekle [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun gardaşıma.

Valla 90 dakikalık bir futbol maçı gibi olmuş paylaşım,altın gol son dakikada gelmiş [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Cumartesi sabahı ziyafeti.. Organik salça eşliğinde kavrulmuş kavurma üzeri köy yumurtası.. :keyifli:

Sana söyleyecek söz bulamıyorum  :angry:

Yorum bağlantısı
Misafir

Sana söyleyecek söz bulamıyorum  :angry:

Bula bula bunu mu bulamadın?  :p  :D Nasıl lezzetli nasıl lezzetli sorma. 1 somun ekmek bitti bu mübareği yerken. :keyifli:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yarasın... :tongue:

Beraber olur inşallah bi gün :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Beraber olur inşallah bi gün :)

İnşallah dostum. :) Yemekten sonra birde KARTAL pozu veririz tam olur... :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bula bula bunu mu bulamadın?  :p  :D Nasıl lezzetli nasıl lezzetli sorma. 1 somun ekmek bitti bu mübareği yerken. :keyifli:

Böyle Otantik şeyler Daha leziz oluyor abi Öyle kebab mebab sürekli yiyoruz Bu iyiymiş ama  :(

Yorum bağlantısı
Misafir

İnşallah dostum. :) Yemekten sonra birde KARTAL pozu veririz tam olur... :bravo:

Ne kartalmış arkadaş [emoji23][emoji23][emoji23]

Kartal çevirme varsa gelelim [emoji41]

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Ne kartalmış arkadaş [emoji23][emoji23][emoji23]

Kartal çevirme varsa gelelim [emoji41]

Dün akşam vardı abi... :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sametcim, otantikin dibi.. [emoji6] Et ve peynir tabağı. [emoji2]

ef752cdda8e3d580154503e7f255f8ad.jpg

Lukanka, şıpek, kaşara sarılı salam, kuru et, isli peynir ve eski kaşar.. [emoji125] [emoji125] [emoji125]

51a6c297414a5bf7d2e5a846e0bb28eb.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen aç ölmez sin abi [emoji23] [emoji23] [emoji23] afiyet olsun [emoji23] [emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Önce ne yiyeceğimizi düşünüyoruz [emoji14]

3de5fb1fce15c93e665242602776b82c.jpg

dibe kuzu pöçük leri diziyoruz (henüz çoğu insan bilmiyor bir kaç seneye en kral tandırcılarda yok satacak şuan bile kilosu alınmak istense 70 TL civarında ama satan yer bile yok)

b30c176c5928bb38c7b993eeff0420c7.jpg

Geri kalan aşamaların fotosunu çekemedim:)

230348e016f4946c590f34e5b05021b3.jpg

4d75335094e93cba5f57bc9c1e197f45.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Önce ne yiyeceğimizi düşünüyoruz [emoji14]

dibe kuzu pöçük leri diziyoruz (henüz çoğu insan bilmiyor bir kaç seneye en kral tandırcılarda yok satacak şuan bile kilosu alınmak istense 70 TL civarında ama satan yer bile yok)

Geri kalan aşamaların fotosunu çekemedim:)

Afiyet olsun kardeşim.. Bu pöçük tam olarak nereden nasıl çıkıyor?  :unsure2: Güzel tarif edersen kasabıma bir ara uğrayayım..  :spiteful:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Afiyet olsun kardeşim.. Bu pöçük tam olarak nereden nasıl çıkıyor? :unsure2: Güzel tarif edersen kasabıma bir ara uğrayayım.. :spiteful:

sağolasıj Kerem abi kuyruktan çıkar pöçük ama kuzuda çok önemli eğer koyun falansa pöçükün tadı ağır olur süt kuzu bulursan tadından yenmez [emoji39]
Yorum bağlantısı
Misafir

sağolasıj Kerem abi kuyruktan çıkar pöçük ama kuzuda çok önemli eğer koyun falansa pöçükün tadı ağır olur süt kuzu bulursan tadından yenmez [emoji39]

Süt kuzu bizim işimiz Emrecim.  ;)  :biggrin: Pöçük desem bilir herhalde kasap. Suratıma boş boş bakmaz di mi?  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Süt kuzu bizim işimiz Emrecim.  ;)  :biggrin: Pöçük desem bilir herhalde kasap. Suratıma boş boş bakmaz di mi?  :D

Kasaptan pöççük istediğinde; "Bağa bak kızan! te o alnının ortasına elimdeki masatı yersen görüsün pöçük möçük! şuna kuyruk sokumu desene koca kopil! bu yaştan sonra katil edecesiniz adamı." şeklinde bir söz duyabilirsin. Hazırlıklı ol. :yes:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Kasaptan pöççük istediğinde; "Bağa bak kızan! te o alnının ortasına elimdeki masatı yersen görüsün pöçük möçük! şuna kuyruk sokumu desene koca kopil! bu yaştan sonra katil edecesiniz adamı." şeklinde bir söz duyabilirsin. Hazıklıklı ol. :yes:

Küşleme var bide O değil demi bu ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...